LISÄTIENESTIÄ

Vierailija

Elikkäs, AdF.ly on sivusto. Jotkut varmaan joskus päätyneet AdF.lyn mainokseen, jotkut taas eivät koskaan kuulleetkaan. Eli AdF.lyn käyttäjänä voit tehdä mistä tahansa linkistä (esim. http://keskustelu.suomi24.fi/) lyhyemmän, ja tienaat samalla rahaa mainoksella, joka tulee ennenkuin pääset kyseiselle sivulle. Esimerkkinä:http://adf.ly/H5K9P (ohjaa Suomi24 keskustelun etusivulle mainoksen jälkeen) Eli tuossa pitää odottaa 5 sec ja painaa sitten skip ad oikeasta yläreunasta. Helppoa, vai mitä?

No, mutta asiaan. Jos haluat liittyä jäseneksi, tarvit PayPal (https://www.paypal.com/) tai Liberty Reserve tilin. PayPal on erittäin luotettava, ja tilin tekeminen on erittäin helppoa. PayPal ohjetta en nyt ala väsäämään tähän, sen löydätte netistä melko helposti. PayPal on siis voittojen kotiuttamiseen.
HUOM! Sinun ei tarvi antaa AdF.lylle mitään pankkitietojasi, pelkän s-postin avulla he voivat kotiuttaa voittosi! Älä siis pelkää että joudut luovuttamaan pankkitietoja tai luottokortin numeron!

Jos kiinnostuksesi on herännyt ja luet tätä viestiä vielä, sinusta tulee todennäköisesti tuleva AdF.ly käyttäjä, joka tienaa selvää rahaa. Jos tähän asti on kaikki kunnossa, tarvit vain linkkejä mitä jakaa, ja kenelle jakaa. Esimerkiksi blogimerkintöjäsi Facebook kavereillesi. Tai toisinpäin, Facebook kuviasi blogisi lukioille, tai ihan mitä vain! Tarvitset vain mielikuvitusta.

Rekisteröityminen onnistuu helposti. Tässä vaiheessa, jos haluat kiittää minua tästä tekstistä, ja opastuksesta niin rekisteröisit tilisi minun suosittelulinkistäni. Voit toki myös rekistöidä ilman minun suositteluani. Sinun tiliisi tämä ei vaikuta millään tavalla, minä tosin hyödyn hieman.

Siirry tästä adfly etusivulle http://adf.ly/WBrql

:) 

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat