* Taivasmyrkyistä.

Vierailija

3245. Taivasmyrkyistä CHEMI

mailisnuutinen

Chemidokumenttia 2013.09

taivasmyrkky taivasmyrkky

Yli 10 vuotta on neteissä keskusteltu, "juupas- eipäs mentaliteetein". Ongelmakohdaksi näissä lähestymiskirjoituksissa ovat ydinlobbarit onkineet esiin käsikosketeltavan konkretian puuttumiset. Toden sanoakseni minuakin tilanne alkoi kismittää. Eikö t o d e l l a k a a n kukaan kykene ihan itse tuottamaan aiheesta jotain klassisia vanakonekuvia puhuttelevampaa?

Juu chemitrailaaminen toki alkoi jo 1986 kun 100kpl venäläiskonetta komennettiin mätkimään maahan alas Tshernobylin Pu-239 säteilyionisaatiokarkulaisten pilvimassaa. Jota uhkasi lentää Moskovan päälle. Lopulta venäläiset onnistuivat chemikoneillaan mätkimään 4 500 000 henkeä säteillynsairaaksi jo pelkästään Ukrainalle! Itse asiassa täysin samaa säteilykertymien alasmätkimistä on jatkettu ja kiihtyvästi näihin päiviin asti.

Tutkimuksen kannalta kiinnostavin ja vakain osa kertyy siitä mikä chemtrailaamisella pudottaa TVO:n kolmatta tonnia/v ydinvoimakarkulaistaan alas. Siis nojataan 2008 kuuluun TVO:n yhteiskuntavastuuraporttiin. Jonka mukaa TVO suoraan myöntää reaktoriensa vuotavan niin rajusti Pu- 239 sisältöään, että tyhjenevät 90 vuodessa läpi suojarakenteitten ilmakehäämme. Jo A. Einstein 1955 kertoi tuon tappavan säteilykertymistä maailmamme.

No yhtä kaikki. Typpikehän palaminen ylikriittisenä halutaan estellä Olkiluodolla keväästä 2013 Pegasos zeppeliinin mittailujen jälkeen ennennäkemättömällä kiivaudella. Ydinvoimalan yllä tehdään mm. Tampereen lentokoneilla spiraalikierteillä chemimyrkytyksiään. Miksei siis kukaan ole keksinyt esittää ilmiöstä konkreettista dataa?. . .Todella outoa minusta!

Kuvassa alanurkassa chemikierrettä pienemmillä Tampereen koneilla. Yllä Pietarin venäläisjumboilla tehtyä rankempaa chemiristikkoa:

http://kuvaton.com/k/Y7n1.jpg

[img]http://kuvaton.com/k/Y7n1.jpg[/img]

----------

RaakaDATAA 2013.09

preparaattia preparaattia

No mikäs siinä tuumailin. Vaikka edes itse en uskonut onnistuvani. Jotain päätin toki kokeilla. Tietäen kyllä tarkoin, ettei nanokokoluokan lasikuulaan perustuvaa chemikemikaalia voi edes mikroskoopilla nähdä! Surkea juttu, mutta koitetaan.

Perusta oli minulle tyypillistä. Helppoa, simppeliä, loogista ja onnistuu keneltä tahansa! Eli klassikko totta kyllä. Meillä on matkaa lähimpään asvalttitiehen yli 500m. Vesi ympärillä ja saaressa kun ollaan ei muovitetulle peltikatoillemme osu kuin VAIN chemitrailerien jätökset. Aluminoidut nanolasikuulat siis ykköskohteina.

Toki näytteissä pitäisi olla myötään muuta kuten bariumia ja polymeerikuituja. No jos löytyisi edes lasikuulasattumia?

Olen tämän tehnyt lisäksi jo kahdesti. Muovisaavin pesin hyvin ja rännin alle muovipeltikatoille. Ensimmäisen sadevesierän kokoamiseen meni 2kk jakso. Jotta saisin talteen edes jotain. Saalista tulikin niin paljon, etten ollut uskoa silmiäni. Siksi toistin kokeeni. Puhdistin jälleen muovisaavin. Odotin 2kk sijasta sateitten tuomia chemiaineita puhtaudekseen 2 viikkoa.

Tässä näette aloitustilanteen kun starttasin huuhtelun. Annoin siis raskaamman aineen painua pohjaan. Kaadoin aina huuhtelujen jälkeisen seisontaveden yhä uudelleen päältä pois.

http://kuvaton.com/k/Y7n8.jpg

[img]http://kuvaton.com/k/Y7n8.jpg[/img]

Saavista kokoamani alumiiniharmahtava, muuten kirkkaan hiekan rakeisuuden olemus on kuin pölysokerin. Tässä kuvassa näet alla myös viivoittimen mittasuhteita varten:

http://kuvaton.com/k/Y7nh.jpg

[img]http://kuvaton.com/k/Y7nh.jpg[/img]

-------

Syvempään dataan CHEMIMURSKAA I

chemilasi chemilasi chemilasi

Laulun sanoin:" TIMANTTEJA TAIVAALTA". Ja ihan k o n k r e e t t i s e s t i kun näitä alkaa tutkailla.

Kuvan kerronta on jo suorasukaisen paljastavaa. Kokokerroin mikroskoopissani 20 kertainen suurennus. Koko kuvan halkaisija on 1cm. Kirkastahan SE. Ei punaista kuten aavikkohiekka. Ei myös tummia murenia, kuten Olkiluodossa kiillegneissin pöly olisi mustaa. Seassa kiillehitusliuskoja. Mutta kun EI OLE! Tällaista chemitrailerimoskaa kokoaa 40m2 kokoinen muovipeltikato 2 viikon sisään pikkurillin pään kokoisen kasan:

http://kuvaton.com/k/Y7nI.jpg

[img]http://kuvaton.com/k/Y7nI.jpg[/img]

Tämä on HURJA kuva niille jotka tietävät morgelonin kuitujen olevan sinisiä! On todennäköisintä, että kuidun väri on taivaansini, koska ydinionisaation pinkkitaivaat halutaan polymeerikuiduin maalata chemitrailaten meille tällaisin sinikuitutuotoksin. Oli muuten kiinnostava yksityiskohta osaavalle. Kuva on nyt jo 200 kertainen suurennos. Koko otoksen leveys 2mm luokkaa.

http://kuvaton.com/k/Y7nk.jpg

[img]http://kuvaton.com/k/Y7nk.jpg[/img]

Katsokaa näistä kuvista erityisesti kristallin kirkkaitten lasipalojen yksi-ilmeisyyttä. Häkellyttävää ainakin minulle oli, mikseivät kiinni saamani kuulat olleetkaan nanopallokokoina? Näyttää siltä, että sain huuhdottua vain ruiskutuksen chemipolton lämpöshokeissa rikki sirpaloitunutta lasikirkasta materiaalia. Valaistusta muutettu edellisestä. Alla taustana mustaa pintaa:

http://kuvaton.com/k/Y7nu.jpg

[img]http://kuvaton.com/k/Y7nu.jpg[/img]

Näytteen kokonaiskoko tässä noin 2mm. Suurennus näissä 200 kertainen:

http://kuvaton.com/k/Y7nS.jpg

[img]http://kuvaton.com/k/Y7nS.jpg[/img]

Jälleen kuituhitti. Kaikki löytämäni kuidut eivät olleet taivaansinisiä. Kirkkaitakin kuitupätkä löytyy toki:

http://kuvaton.com/k/Y7nJ.jpg

[img]http://kuvaton.com/k/Y7nJ.jpg[/img]

-------

Syvempään dataan CHEMIMURSKAA II

chemilasi chemilasi chemilasi

Jos aluminoidut lasikuulat olisivat kaikki pyöreitä. Muodostuisi heijastavia helmiäishaloja ja muuta epätodellista taivaankansiimme. Katsovat ihmiset tajuaisivat liian helposti keinoaineet kyseisiksi ihmistekoisiksi lentokonetuotoksiksi.

Rikotussa lasipurujen pilvissä yllämme valo ei leiki liikoja. Pinta- alaa halutuille ++..IONIsoituneen kanavasäteilyionisaation sähköisyyden poistoille saadaan oleellisesti enemmän. Lisäksi vesihöyryt kiinnittyvät kapilaarisesti chemimurusiin kuin häkä. Oleellista myös se, että käytetyt taustasäteilyn alati laajentuvat kasvujen turvottamat megatonnimäärät ovat laskemassa chemikuulien laatua:

http://kuvaton.com/k/Y7ni.jpg

[img]http://kuvaton.com/k/Y7ni.jpg[/img]

On oivallettava, että säteily syö ja silpoaa ympäriltään kaikkea. Eli kovassa käsittelyssään lasisumusula yksinkertaisti sintrautuu yhteen, säröilee nähdysti rikki. On myös usein nähtävissä, miten jo alkujaan chemivanoissa on tehtailtu muuta kevyempää osaa nopeammin alas tulevat raskaammiksi kustomoidut partikkelinsa.

Kehotan kanssakulkijoita toistamaan näin helppoja kokeita tykönänsä. Siitä vaan kuin kultaa vaskaamaan. Seisottamaan vesistä taivasmyrkkyhiekkaa netteihin laillani kuvattavaksi pihan vesisaaveista.

Korostan, että tekemäni kenttätyöt eivät perustu "nettien vuosien olettamuksellisiin inttämisiin". Vaan ihan LIVEÄ siitä mitä kuka vaan voi (epäillessäänkin) myös toistaa. Huomasin, että saavin pohjalle saostunut levä sormenpäillä vetäessä orastavasti lasimaisesti kovuuttaan mm. "rahisi". No silti en uskonut saavani näin selkeää dataa. Useat kuidut, erityisesti taivaansiniset ylitti odotukset myös. Kemiallisia tarkempia analyysejä EN maallikkolaboratoriossani ole näistä tehnyt. Tallessa tietty preparaatit pidetään.

---------

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat