*Humppila tiedottaa...

Vierailija

maiolisnuutinen

Karjalainen JAPANI
nippon nippon nippon

Japani jää kokonaan ilman ydinvoimaa!

Karjalainen. Julkaistu: 15.09.2013 08:50 | Päivitetty: 15.09.2013 15:09
vastustajat marssivat Tokiossa viime vuoden heinäkuussa. Kuva: Lehtikuva/AFP
Japani on ryhtynyt ajamaan alas viimeistä ydinreaktoriaan. Ydinvoimaloissa tehdään huoltotöitä ja tarkastuksia, joiden kestosta ei ole tietoa.

* Ai aiempi uho kymmenistä starteista kään tynyt päälaelleen, EI edes tietoa starttiajoista enää! NYT viimeistään alkaa ydinrikollisilla olemaan myös Japanissa viimeiset ydintuyhonsa paukut piipussa. Ilmankos Suomessa asian käsittely ON TABU!

Reaktoreita käynnistetään uudelleen huollon jälkeen VAIN, jos ne täyttävät entistä tiukemmat turvamääräykset. Sääntöjä kiristettiin, kun tsunami ja maanjäristys aiheuttivat Fukushiman ydinonnettomuuden vuonna 2011.

Japani jäi ilman ydinvoimaa edellisen kerran keväällä 2012, jolloin huoltotöitä tehtiin pari kuukautta. Katkoksen odotetaan nyt kestävän ainakin joulukuuhun tai jopa ensi vuoden puoliväliin saakka. Japani sai ennen ydinonnettomuutta kolmanneksen sähköstään ydinvoimalla.

*Jaasoo että ties monennenko kerran takarajoja siirrellään 6kk pätkissä. On se mukavaa huomata, etttei 2008 energianegatiivisen ydinsekoilun massiivinenkaan sulkeminen. aiheuta MINKÄÄNLAISTA sähköntuotannon heikkenemistä. Olisi todella mukavaa, että Suomenkin maailman korruptoitunein lehdistö alkaisi kertoa m i t e n  Japanin EI ydinvoimatalous tehtiin.
                     -----------------
Humppila tiedottaa I
ohjus ohjus ohjus

Jo parisen vuotta sitten aloitettiin kaiken hiljaisuuden vallitessa Humppilan kunnassa maailman pisimmän 3 150m megasuuren lentokentän rakennushankkeet. Valtio lupasi miljoonienluokan suursuunnitelmaan sumeilematta rahoitukset. Lentokenttä ei ole tarkoitettu lainkaan siviilikäyttöön. Vaan suljetuksi NATO:n ydinohjusten huolintaan suunniteltu ydinteollisuuden plutoniumtalouden keskus.

Hankkeen takana on IAEA USA armeijan huolinnan varmistajana. Humppilan kunnanjohtaja kutsuikin 2013 kuntalaisensa kuulemaan tästä hankkeesta kunnantalolle.

Verkkomedia KOTIMAAN UUTISET
Tänään on tiistai, 17. syyskuuta 2013. Sivu on ladattu klo 20:33
Yli sadan miljoonan euron lentotukikohta suunnitteilla Humppilaan
 

Humppilan kunta on kaikessa hiljaisuudessa jatkanut vuonna 2008 alkanutta suurta Eco Airport ?lentokenttähanketta, jonka tarkoitus ja motiivit herättävät epäilyksiä. EU:n aluekehitysrahasto on päärahoittajana projektissa, jonka tavoitteena on rakentaa maailman suurimmille rahtikoneille sopiva lentotukikohta Humppilaan. Haastattelimme Luontoliitosta Pertti Sundqvistia, joka on perehtynyt hankkeeseen, ja teimme lisäksi tukun lisäselvityksiä, jotka paljastivat erikoisuuksia epäilyttävän jättiprojektin taustoista.

Toimittaja: Janus Putkonen
17.10.2011, Verkkomedia.org

Yli sadan miljoonan euron lentotukikohta suunnitteilla Humppilaan

Luulisi tässä vaiheessa, että Humppilan lentokenttähanke olisi tullut jo kaikkien suomalaisten tietoon. Näin ei kuitenkaan ole tapahtunut, vaikka suureellinen hanke etenee EU:n rahoituksen turvin yhä eteenpäin. Jo kolme vuotta suunnitteilla ollut hanke lukeutuu varmasti Suomen suurimpiin käynnissä oleviin rakennushankkeisiin. Humppilan kunnanjohtaja Esko Tonterin piirustuspöydällä onkin maailman suurimmille rahtikoneille soveltuva lentokenttä terminaaleineen ja palveluineen. Mitä huomattavinta, sen kiitotien pituudeksi on määritelty huimat 3 150 metriä. Hankkeen johtohenkilöiden suut on suljettu miljoonan euron vaitiolosakolla.

http://kuvaton.com/k/Y7iS.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/Y7iS.jpg[/img]

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=1578
              ------

Humppila tiedottaa II
ohjus ohjus ohjus

16.09.2013 Rauman STX:n telakka päätettiin Jan Vapaavuoren hymistellessä yksinkertaisesti lopettaa. Keskeisin kysymys kansalaisilta onkin, miksi ihmeessä telakkaa ei sitten pelastettu? Tämä tarkoin salassa pidetty ns. "ydinjätteen plutoniumkuljetustie" kertoo osaavalle jo viitekehyksen

http://kuvaton.com/k/Y7i6.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/Y7i6.jpg[/img]

Hankkeen taustoista kertominen tietää miljoonan uhkasakkoukaaseja. Joten ymmärrämme, ettei kyse ole missään nimessä demokratiasta, vaan suoraan valtiorikollisen plutoniumtalouden "pakottamisesta" maamme tuhoksi. Asiaan liittyvien taustojen julmuudesta kertoo seuraava. 1986 Mauno Koivisto ja Ranskan Fransoi Mitterand tekivät alustavan huippuunsa salatun sopimuksensa muuttaa koko Suomi EU:n ydintunkioksi ja Pu-239 talouden keskittymäksi.

Syynä oli tieto uraanin energiapositiivisen tuotannon loppuminen 2008. Paavo Lipposen autokuljettajat saivat kuulla tästä maamme ydintoimin tuhoamisen hankkeesta. Kaksi autokuskia tapettiin ja myös toisen vaimo. Koskaan tutkimuksia murhiin ei edes julkaistu!

Olkiluodolla on kaksikin satamaa. Mutta Suomeen halutaan koko EU:n ydinjätemateriaalit. Ja vain Rauman käsittelykapasiteetin laskevat riittävän tuleville satojen ydinjätelaivojen tuonnin logistiikan hallintaan ja varastointeihin Raumalla.

 Useasti räjähtäneistä Englannin Sellafielditä, Phenix ja Superpheniksin raunioista. Japanin Miamakin suunnattomat plutoniumjätevuoret. Myös Venäjällä useasti räjähtäneen Krasnajarskin ydinjätteitä Suomen Vapaavuoren hallinto taistelee saadakseen. Plutoniumpolttoaineita suomalaispolttoon seuraamuksista piittaamatta, maksoi mitä maksoi! Täysin itsetuhoista toimintaa!
           ---------

Humppila tiedottaa III
ohjus ohjus ohjus

TVO:n pääjohtaja Pertti Simola kertoi Suomen Askolaan suunnitellusta MOX- plutoniumisotooppijalostamosta 2000- luvun alussa. Ja maksoi tästä IAEA:n vaatiman välittömän viraltaan panon. Kyyti on näissä enemmän kuin kylmäävää. Henki on löysällä ja miljoonasakot arkipäivää kun TVO/ Posiva tuhertavat Humppilan ääreen USA/ NATO ydinaseitten uraanipolttoaineitten vaihtoteollisuuksiaan!

Jo kirjailija Robert Junkg ilmoitti 1981 kirjassaan "Ydinvoiman armoilla". Miten uraanin kaivuun muuttuessa energianegatiiviseksi, sitä pakosta seuraava Pu- 239 maailma muuntaa kaikki ydinvoimalamaat DDR tyyppisiksi valtioanarkian poliisivaltojen demokratiasta piittaamattomiksi diktatuureiksi. Ja näin on parhaillaan käymässä.

Suomi valehtelee nyt tuottavansa 400 000kg uraania Talvivaarasta. Mutta tämä on harkittu valhe. Tuskin 400kg/v tuotantoaan on totta! Tarkoitus onkin käyttää IAEA:n 2005 lakimuutosta. Jonka mukaan uraanin malmia tuottava valtio on velvoitettu vastaanottamaan ydinJÄTTEET tällä yksinkertaisella "virallisella valheella".

Kuulin juuri, että ydinteollisuuden tällaisiin hankkeisiin pelkästään Helsingin Sanomien toimittajia voidellaan 40 000 000e/v korruptiosummilla! Ihan vaan jotta ydinteollisuuden valheet pidettäisiin salassa. Eikä kansalaisille kerrota karmeista ydinhankkeista.

Uusimaa on saamassa 3 000ha kokoisen Askolan isotooppijalostamon. Suomeen on tulossa kolme kappaletta Olkiluodon Posivan tyyppistä yksinjätevarastoa Onkaloa. Jotta Euroopasta tuotaville ydinjätteille saadaan säilytyspaikka nimenomaan Koiviston suunnitelman mukaan maastamme kansaa lainkaan kuulematta. Poliisi ottaa armeijan kanssa vallan. Suomen tiestöt, junat ja laivaliikenne keskitetään kuljettamaan näkemällä tappavia suunnattomia uraanijäte- eriään. Linjalla Olkiluoto- Humppila- Askola- Loviisa.
              ----------

Humppila tiedottaa IIII
ohjus ohjus ohjus

Kysytte miksei isotooppijalostamoa voida laittaa Olkiluodon ympärille? Yksi keskeinen syy on se, että uraanimalmiot maassamme keskittyy vahvasti Uudenmaan ympäristöihin. Kun siellä aletaan kaivuut, tulevat uraanikaivosalat ydinvoimalat yksinkertaisesti räjähtäisivät ylikriittisinä fukushimoina, jos niitten sisään pääsisi uraanikylläistä jokijätevettä. Tämän totuuden TVO:n johtaja Simola kyllä tiesi ja myönsi. 

Isotooppijalostamoja on maailmalla ollut tusinaluokkaa. Kaikki nämä valtaisat 3 000MW energiaa vaativat laitokset ovat räjähtäneet erityisesti sähkökatkoksiin. Itsessään centrifugeissa lingottavat uraaniheksafluoridien erät räjähtää heti  kun sähkökatkos tulee ja vuotavat kaasuionisaationa ympäristöön.

Isotooppijalostamoille vaaditaan 3- kertainen varasyöttö 9kpl minimin reaktoreilla. 3 Käy tuotannossa. 3 Reaktoria käy varalla tuhlaten. Ja vielä 3kpl 1 000MW reaktorit tarvitaan triplavarmistuksiin. Juuri näistä syistä Japanissakin ydinvoimaloita oli huikeat 54kpl!

Isotooppijalostamo vie 3 000MW tehot jo suoraan. Mutta tuotto on naurettavan heikko 52kg/v U- 238 massasta eroteltua U- 235 polttoainetta. Kun OL- 1 laitoksen reaktorissa uraanilataus on huikeat 86 000kg! Tajuaa heti miksei tästä energianegatiivisesta tavasta saa missään kirjoittaa riviäkään.

 Saa vähintään miljoonien uhkasakot Humppila tyyliin. Tai IAEA ydinrikolliset himoaa tappaa kuten Lipposen autokuskit. Näistä aikeista tässä kuitenkin ON kyse. Suomen pinta- alasta JO 15% eli 50 000km2 kokoinen megaraiskio on JO uraanikaivoksille annettuna. Jokainen kaivos maassamme tuottaa valtion pakottamana nimenomaan uraania energianegatiivisesti.
        ----------

Uranijätteitä kaivoksista
myrkkyä myrkkyä myrkkyä

FB. 2013. Anita Koivunen
http://yle.fi/uutiset/viranomaiset_vahvistavat_oriveden_kultakaivoksen_lahipuron_korkeat_uraanipitoisuudet/6834917
Viranomaiset vahvistavat Oriveden kultakaivoksen lähipuron korkeat uraanipitoisuudet
yle.fi
Alustavat näytteet sisältävät keskiarvoa runsaasti enemmän uraania. Säteilyturvakeskuksen mukaan pitoisuuksista ei aiheudu säteilysuojelullista haittaa ihmiselle.
En tykkääkään · · Älä seuraa julkaisua · Jaa · 16 tuntia sitten

    Sinä ja Anitta Hyvönen tykkäätte tästä.

    Arto Lauri Joo uraania siis EI saada talteen edelleenkään missään suomalaiskaivoksessakaan! Talvivaaran ongelmat on maamme kattavaa. Eikö muka hallito tiennyt että vaikka uraania irtoaisikin. Sen saantoprosentit on esim. isotoopijalostuksessa pellelukua alle puoli promillea!. .
            --------

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat