**Autossasi POMMI!

Vierailija

ottolampi

3239.Autossasi on POMMI I!

 

bom bom bom bom bom bom

 

Ydinrikollisuuden kyvyt ja ennen kaikkea omavaltaiset oikeudet tehdä mielestään viranomaistoimiinsa mitä tahansa ydinetujensa varjeluun hakee vertaistaan. IAEA pyörittää globaalia ja kansainvälisesti kattavaa poliisien, armeijan ja valtiohallinnan kattavaa murhapooliaan. Kansalliset lait opin jo TVO:lla olevan pelkkää paperia, kun laittomia Pu- 239 myyntitalouksiaan suojaavat seurauksista piittaamatta.

"Wikipedia. Stefan Erik Wallin (s. 1. kesäkuuta 1967 Vaasa) on Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen (RKP) entinen puheenjohtaja ja kansanedustaja vuodesta 2007. Wallin toimi Vanhasen I hallituksen ympäristöministerinä ja valittiin Vanhasen II hallituksen kulttuuri- ja urheiluministeriksi. Hän jatkoi tehtävässä Kiviniemen hallituksessa ja valittiin 2011 Jyrki Kataisen hallituksen puolustusministeriksi. Hänet erotettiin ennenaikaisesti hämärissä olosuhteissa puolustusministerin virastaan 22.6.2011 – 5.7.2012."

 

Muistan elävästi miten olin ollut Hämeenlinnan armeijan vaikutuspiirissä autoineni muutaman päivän ajan ennen näitä kohtalokkaimpia tapahtumia. Vierailupaikka naapurustossa tiesin majailleen poliisiviranomaisten. Pomminsa armeijan toimittamana autoon virittivät kyseiseen aikaan lopputalvella 2012. Muistan yhä hyvin, miten vastasatanut lumi peitti rikospaikat lähtiessäni sieltä talvipäivään kotia kohti. Suomen armeija toimitti SUPO:n kanssa miinoitteet autooni.

 

 

Poliisipioneerit toimitti tihutyönsä niin Hämeenlinnassa, kuin myöhemmät tuhot ja poltot vesivoimalaamme Raumalla, myös vappupäivänä 2012 reilu vuosi sitten. Toimet näihin organisoi USA:n maailman johtavin ydinturvaorgia IPPAS ydinturvaosastot. Valtion TEM suoritti voimalamme turvalaitteistojen ohittamisten esitarkastukset vain muutama viikko e n n e n kuin SUPO ja armeija tylysti saartoivat vesivoimalamme todistavalta yleisöltä edeltävänä vappuaattopäivänä. IPPAS oli käskyt annettuaan poistunut vain viikko ennen voimalamme tuhopolttoa iltayöllä 21:00 Suomen vierailuiltaan. Vierailen ylipäätään EU:ssa tuskin kerran 10 vuodessa. Takiani siis kahdesti ovat käyneet Euroopassa! Laskin vappuyönä SUPO:n Eurajoen Vuojoen erikoisosastolla toimineen ainakin 12kpl virkaatekeviä kovapalkkaisia murhapolttajiaan.

 

----------

 

"Autossasi on pommi II"

 

Bom Bom Bom Bom Bom

 

Niin Hämeenlinnasta lähdettyäni saavuin seuraavalla viikolla Helsinkiin. Muistan eläväisesti tulleeni Kehä I risteykseen. Eteeni kurvasi vielä silloin virassaan olleen Wallinin väen tumma Audi. Rekisterissä puolustusministeriön paljastavat valtion tunnukset ja kaiken kertova rekisterin numero A- 003. Navigaattorini kaukosammuttivat lennosta kokonaan. Tarkoituksena heillä oli saada aikaan hämminkiä kokemattomalle kuskille, ja peräänajokolarit. Kolhiminen olikin silloin todella lähellä kun suunnistukseni siirtyi äkkipakotettuna lähinnä käsikoppelotasolle oudoissa liikenneoloissa Helsingin iltaruuhkissa.

 

Eivät mokomat todella muuta edes hakeneet, kuin riittävää töytäisyä kahden autonsa prässäämänä. Turvatyynyn alle viritetty SA- POMMI olisi iskenyt niskani nurin ja kukaan ei olisi huomannut jälkeenpäin outoja! Kuin ihmeen kaupalla luiskahdin autojen prässistä henkeäni haukkoen ihmeekseni turvaan. SUURI suojelus salli elämäni jatkumisen. Kiihdyttelin pian auringosta suunistaen oudoilla sivuteillä turvaan Loviisan suuntaan. Tuona iltana sitten kuulin radiouutisen, Suomen puolustusministeri oli lempattu selittämättömästi virastaan. Koska päivemmällä epäonnistuivat aikeissaan.

 

Niin kerrotaan nyt, että vain muutamia kuukausia aiemmin samat murhaajaremmit olivat tappaneet Paavo Lipposen ydinsalaisuuksia laillani vuotaneen ja kuulleen ensimmäisen autokuskin kylmäverisesti. Vain viikkoluokkia tästä ja jälleen ydinturvaosastolaiset tappoivat myös Lipposen toisen mökilleen paenneen autokuskin. Ydinsalaisuuksista tietävän kakkoskuskin kolmoisteurastivat huvilaansa vaimoineen, koirineen todella raa' asti! Kuolema oli tuotu tavaksi ydinrikollisten, armeijan, SUPO- poliisien työkaluiksi todella vailla moraalin häivää! Ydinala maailmalla eliminoi ahkerasti myös Ruotsin Anna Lindistä, Puolan hallitukseen asti pitkin maailmaa.

 

-----------------

 

"Autossasi on pommi III"

 

Bom Bom Bom Bom Bom

 

Tämän kyseisen vaiheen CIA käynnisti 16.08.2013 illalla. Aktivistituttu Teemu Vehkala soitti kotiini miten hänen molemmat tietokoneensa oli USA:n Obaman ydinhallinto juuri rusikoinut. Puhelun aikana IAEA- poliisipatrolit iskivät myös minun tietokoneeseen palottaen kaiken. Etten voisi raportoida jatkoista minnekään. SUPO ja sisäministeri Anne Holmlund oli jo aiemmin sulkenut laittomasti kaikki yhteyteni niin EU:n neuvostoon, Helsingin valtion virastoihin. Kuin myös maamme muut korruptoiduimmat viranomaiset, kuten Oikeuskanslerit olivat kirjallisesti kieltäytyneet tutkimasta tulevia ydinvaltiorikollistensa toimia kohtaani! .. . Muutama päivä tästä ja syyt alkoivat selvitä. . .

 

"Arto Lauri. Espoo 20.08.2013 tiedonanto omistajalle. Autosi etumatkustajan turvatyynyn käyttölaite on määräysten vastainen. Aiheuttaen kohtuuttoman paineen täyttölaitteessa turvatyynyn lauetessa. Jolloin koko turvatyyny irtoaa kotelostaan. Tämä mekanismi vaikuttaa v a i n kuskin turvatyynyyn!(Täsmäisku siis!)

 

Pyydämme Teitä ottamaan viipymättä yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tarvittavia toimenpiteitä varten. Työt tehdään vain tätä näytettyä kirjettä vastaan. Jos yli 10vuotta vanha autonne ei enää ole teillä, ilmoittakaa viipymättä mahdollinen uusi omistaja meille. Pahoittelemme toimenpiteen aiheuttamaa vaivannäköä. Toivomme teidän ymmärtävän, että toimenpide on v ä l t t ä m ä t ö n !

 

Kiitämme yhteistyöstä ystävällisin terveisin

 

Erik F- D N. Norrddic Europe Oy"

 

-----------

 

"Autossasi on pommi IIII"

 

Bom Bom Bom Bom Bom

 

Eli kuten huomaatte m i t ä ä n eivät ammattirikolliset jättäneet puolitiehen. Vein tietokoneeni kolmatta viikkoa kestävään täyshuoltoon alkuviikosta 19.08.2013. Huollon p i t i kestää tunnin putsausajot. Mutta koska CIA himoitsi selvittää k o k o sähköpostiliikenteeni myös. Koneeni meni ensin Helsinkiin ja sieltä USA:han asti! Huollossa hämmästelivät, ettei koskaan aiemmin ole koneita tarvinnut kuljetella näin oudoissa merkeissä pitkin maailmaa viikkokausia!

 

No IAEA- ydinrikollisten toimenkuvat selkeästi vaativat, että k a i k k i tietokantani urkitaan, tuhottaisiin niin nettiliikenteistään kuin aina konettani myöten! Tietoni ydinrikollisten plutoniumasekaupoista, "levitronmetalleista" aina Hafnium-178, sotateollisuuden huippusalattuja sthealt- tekniikkoihin asti oli vakuuttavina otettu hetkessä tulilinjoille.

 

Jopa se, että kerroin peittelemättä s a l a t t u j e n USA liuskekaasunesteitten keskeiseksi tehtäväksi irrottaa tuhansien km2 kokoisista alueista himottuja URAANIRIKASTEITA. Koska uraanin louhinta muuntui energianegatiiviseksi MIT USA tiedoin JO 2008 uraania varastellaan valtioväkivalloin. Kaivuualat jopa Suomessa on muuttuneet alle 10km2 kokoluokista tuhansiksi neliökilometreiksi per uraanikaivos. Ja koko Maapallomme on muuttumassa ydintuhovoimin pelkäksi uraanikaivoshelveteiksi! . . Näytti olevan faktat hehkukekäleistä myrkkyä näille rikollisille IAEA johtoisille plutoniumpolttajatahoille!

 

Kirjoittelen tätä nyt 08.09.2013 kotonani. Tietokoneeni sain viimein vaikeuksien merien yli käyttöön edes tätä raporttiani varten. Auton olen viikon välein jo viemässä kolmatta kertaa pommipurkuun. Varmistivat, että tappava ON. Mutta vain pommin asentanut erikoispioneeri sen uskaltaa joskus tulevaisuudessa iltayötä vasten tyhjennetyssä hallissa "ehkä" viimein jopa purkaa! Jää sellaiset nähtäväksi.

 

Ajeluttavat siis hermojani kaikin keinoinsa raastaen viikosta toiseen. Pienikin virheliike ja pää lentää niskat silpoen 20cm päästä lauotulla Suomen armeijan pioneerilatauksilla. Juupa juu, tuttu ilmoitti myös menettäneensä tietokoneen samana viikonloppuna, kuin minä. Norttonilta olivat 3,5h tutkittuaan todenneet iskujen tekijäksi nimenomaan CIA- POLIISIVOIMAT! Aina sama totuus, armeija tappaa poliiseineen Y- rikossuojeluina!

 

----------

 

OL-2 laitos jälleen hätäseisokissa

 

tvo2 tvo2 tvo2 tvo2 tvo2 tvo2 tvo2

 

Asiakasnumero TEM/2955/08.05.01/2012

 

27150 Eurajoki

 

08.09.2013

 

No: 798

 

kuuleminen@tem.fi

 

FB. YLE Uutiset Kotimaa

 

Kotimaa 9.9.2013 klo 9:17 | päivitetty 9.9.2013 klo 10:18

 

Olkiluoto 2 ajetaan alas

 

TVO:n mukaan reaktori ja sen suojatoiminnot toimivat normaalisti eikä mitään vaaraa ole.

 

Olkiluodon ydinvoimalan kakkosreaktoria ajetaan parhaillaan alas. TVO:lta kerrotaan, että syynä alasajoon on turbiinin pikasulun laukeaminen.

 

- Tänä aamuna ennen kello yhdeksää laukesi turbiinin pikasulku generaattoripuolen laukaisusta. Tällä hetkellä ei tiedetä, mistä laukaisu on tullut. Laitosta ajetaan seisokkiin ja vikaa paikallistetaan, kertoo TVO:n käyttötoimiston päällikkö Petri Lavi.

 

Lavin mukaan vielä ei tiedetä, miten pitkä seisokista tulee. Lavi vakuuttaa, ettei ole kysymys mistään vaaratilanteesta.

 

- Reaktori ja sen suojaukset ovat toimineet aivan normaalisti.

 

Lähteet:

 

Reuters, Yle Uutiset

 

Lore Korpelainen Lore Korpelainen Yle Satakunta

 

Tapio Termonen Tapio Termonen Yle Satakunta

 

--

 

NP. On se saatana, että tämmösiä kertoo reuters! Siellä on menty äkkiä keksimään jotaki paskaa ulos kakistettavaski.

 

noin tunti sitten · En tykkääkään · 2

 

EP. Hehe tosiaan... 'TVO:lta kerrotaan, että syynä alasoajon aloittamiseen onnSyynä o'. Tuossa syy!!

 

58 minuuttia sitten sovelluksesta mobile · En tykkääkään · 1

 

NP Joo samaa nauroin..vitun hyvä syy

 

57 minuuttia sitten · Tykkää

 

NP. Nyt Arto kommenttia! Väijyy varmaan jossain puskissa näitä paskahousuja

 

56 minuuttia sitten · En tykkääkään · 1

 

EP Nyt ovat jo korjanneet.. mutta toi oli copypaste

 

55 minuuttia sitten sovelluksesta mobile · Tykkää

 

NP Aaa ok..no just korjasivat.

 

54 minuuttia sitten · Tykkää

 

NP. Suojaukset toimii normaalisti..kröhöm.

 

52 minuuttia sitten · Tykkää

 

EP. tietääköhän eurajokiset?

 

47 minuuttia sitten sovelluksesta mobile · En tykkääkään · 1

 

EP. reuters oli POISTETTU uutisesta.

 

46 minuuttia sitten sovelluksesta mobile · En tykkääkään · 1

 

Arto Lauri Eurajokilaiset viheltelee ja kattelee korvat tulpattuna maata. Ei kiinosta TVO:n yllä pörräävät chemitappajakoneet. Eikä mikään muukaan ympärillään tapahtuva YDINtappokultteihin liittyvä. Itsetuhoista sakkia. POLIISIA pelkäävät Vuojoen punkkerissa hysterisesti.

 

22 minuuttia sitten · Tykkää

 

Arto Lauri Joo tiedoksi, että OL-2 on JUURI se ydinvoimaloista josta tektoniikka on siirtänyt turbiinipetiä 5cm parissa vuodessa sijoiltaan! Tuhon seurauksena mm. koko OL-2 generaattori irtosi tappovaarallisesti kokonaan petiltään jo vuosia sitten. Koko generaattorin ankkuri meinasi täristä voimalasta ulos pohjoisseinänsä läpi. Myöhemmin reilu vuosi sitten voimalasta mm. yksinkertaisesti PALOI pakkapeltieristeetkin puolalaisten paskageneraattorista kokonaan.

 

Uutinen viittaa vahvasti siihen, että jälleen kerran tektoniikka on silponut OL-2 laitosta kohden "kivikauttaan!". Nyt Vuojoen maailman korruptoituneimmilla SUPO-poliiseille tiedossa "voitelua runsain mitoin". Pääasiahan tässä on saada totuudet ja tulevat ydinonnettomuuksien ihmisuhrit tarkoin julkisuudelta salttua keinoja kaihtamatta. Saas nähdä montako uutta POLIISIVIRKAA ja kuolettavaa pommia ympärillemme tuottaa ydintiimit tällä kerralla?. . .

 

11 minuuttia sitten · Tykkää

 

Olkiluodossa taustasäteily KAKSINKERTAISTUNUT 0,17ySv, kun normaalisti täällä 0,08ySv.

 

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat