Suurin julkkisihastuksesi?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Olen aina käynyt kuumana Eric Saadeen, eikä ole vieläkään loppunut jalkojen tutina :) Ihana mies, ehkä Cosmon juttu hänestä seuraavaksi?

Vierailija

Joseph Gordon Levitt. lapsena katselin kolmas kivi auringosta sarjaa ja siitä lähtien hän on ollut niiiiiin ihana. Komea, lahjakas ja seksikäs ;)

Vierailija

Ian Somerhalder, siinä on sitä jotain ! Varsinkin kun katsellut vampyyrin päiväkirjoja niin AAAH! Ian / Damon on vaan jotain niin kuumaa! ;) Siitä joku seksikäs juliste lehteen? ;)
 
 

Vierailija

Alex O'Louhg, sitä miestä voisi katsella koko loppuiän, jalat tutisee, kun katsoo leffaa tai Havaiji 5-0ta.. Kateelliseksi tulee, kun näkee muiden naisten kanssa :D

Vierailija

Orlando Bloom :) Olen edelleen ihastunut tuohon komeaan, kauniit ruskeat silmät ja naurunaaman omaavaan herrasmieheen! Myös Adam Levine on todella kuuma ;)

Vierailija

Tom Wlaschiha, jota tuskin moni tietää. Tuli tutuksi Game Of Thronesista pitkätukkaisena, ja silmät suli kattoessa. Pitkätukkaiset, varsinkin tämä tapaus <3

Vierailija

Vaikka Leonardo DiCaprio on komee, ihana ja se on ollu varsinki sillo nuorena se sulonen sinisilmänen komistus nii viime vuosina on menny eelle kyllä ihan keviästi Channing Tatum! Uh, mikä ihana mies! Erityisesti tää viimeksi nähty leffa, Magic Mike, vahvisti mielipijettä! ;)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat