poikaystävän naispuoliset kaverit

Seuraa 
Liittynyt21.11.2010

Olemme seurustelleet 2kk ja hän on uhrannut kaiken vapaa-aikansa lähestulkoon minuun, ja keksinyt kivoja tekemisiä ja esitellyt perheelleen ja puhunut kuinka haluaa vakaata pitkää parisuhdetta. Hän on menestynyt, komea ja itsevarma 24-vuotias ja tulee kaikkien kanssa juttuun, myös naisten. Minua hieman häiritsee (tosin saatan olla tavallista mustasukkaisempi ihminen) että hän on kertonut avoimesti, että hänellä on 1-2 naispuolista tenniskaveria, jotka varattuja, joiden kanssa haluaisi käydä pari kertaa puolessa vuodessa pelaamassa tennistä kun ovat samalla alalla opiskelemassa ja työkuvioissa. Hän myös kertoi, että sai uuden työpaikan johdosta onnittelut entiseltä,naispuoliselta,työkaveriltaan ja törmäsimme toiseen naispuoliseen työkaveriin iltalenkillä, jonka kanssa hän halusi iloisena vaihtaa pari sanaa. Tällä naisella oli sormus sormessa, joten sinäänsä ei hätää, mutta minua vaivaa, kun hän sanoi että tuo tyttö olisi sellanen johon hän haluaisi sillon tällöin pitää yhteyttä.... En vain ymmärrä miksi. Itselläni ei ole miespuolisia kavereita, ja en vain ymmärrä miksi hänkään niin kovasti niitä tarvitsee. Vai olenko yli-mustasukkainen kun poikaystäväni on tosiaan viettänyt 90% kesän vapaa-ajastaan minun kanssani ja sanoi että tyyliin kerran 3kk:ssa hänestä olisi kiva joidenkin noiden kanssa vaihtaa kuulumiset. Hän ottaa minut kaikessa huomioon ja on jo näinkin alussa jaksanut kuunnella valitustani ja mustasukkaisuudestani, mutta en vain voi itselleni mitään. Onko tuo ihan normaalia häneltä, vai onko hän vähän liian naistenmies kun kaipaa huomiota muiltakin ?

Kommentit (3)

Minnapa
Seuraa 
Liittynyt19.6.2013

Itsestäni olet ainakin liian mustasukkainen. Jos oma mieheni olisi noin mustasukkainen miespuolisista (työ)kavereistani, niin ei se tulisi toimimaan. Se on ihan normaalia, että on sekä miehiä että naisia kavereina, siinä ei tarvitse olla mitään seksuaalista eikä tuntea mustasukkaisuutta. Ei kyse ole siitä, että miehellä on tarve naiskavereihin, vaan kun sitä tutustuu ihmisiin, niin ei sillä sukupuolella ole väliä. Eli nyt vain muuttamaan ajatustapaa!

Vierailija

Mielestäni myös murehdit turhasta, sillä mies viettää paljon aikaa sinun kanssasi, mikä kertoo ettei hän ole kiinnostunut muista.

Asian laita olisi toisenlainen jos hän viettäisi näiden naisten kanssa keskivertoa enemmän aikaa. Ja jos vieläpä nämä kaikki naiset ovat varattuja niin en nää mitään syytä huoleen.

 

 

lokomobilo
Seuraa 
Liittynyt5.9.2013

itselläni on enemmän miespuolisia kuin naispuolisia kavereita ja se ei onneks miestäno haittaa yhtään. suhteemme aikana hän on tutustunut heihin ja saanut heistä uusia kavereita. ehkä sinun kannattais kokeilla kans tutustua vähän näihin naisiin nii ei ahistais nii paljon? 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat