18v ja neitsyt!! nyt niitä seksi vinkkejä tänne!

Vierailija

eli olen 18v nuori nainen ja ihan täysin ummikko oikeastaan kaikessa seksuaalisessa toiminnassa.. en ole ikinä ennen tapaillut ketään ja kontaktia mieheen ottanut vaik kännissä bileissä/baarissa enkä koskaan ole  mennyt pussailua pidemmälle, en ole myöskään ikinä kokeillut minkäänlaiata masturbointia. 

 
nyt olen käynyt elämäni ekoilla treffeillä ja tapaillut oikein kivaa 21v miestä ja olettaisin et seuraavilla kerroilla mies haluaisi jo jotain fyysisempää kuin vain pussailua (ekat pusut nyt koettu vasta selvinpäin XD) 
 
en kehtaa kavereiltani kysellä vinkkejä koska eivät tiedä neitsyydestäni, häpeän jotenkin asiaan koska olen kuitenkin jo aika "vanha" ja useimmat menettävät neitsyyden jossain 15v paikkeilla.. olen myös sata varma että jätkä olettaa minun olevan kokenut näissä asioissa ja uskon hänen todellakin paneskelleen vaikka kuinka montaa.. nyt en oikeasti oikein tiedä miten asian ilmaisen hänelle ja pelkään reaktiota.. olen myös alkanut miettimään seksiin liittyviä asioita oikeastaan ekaa kertaa ku nyt vasta asia tullut ajankohtaiseksi.. 
 
kertokaa siis rohkeasti omia seksikokemuksianne, ainakin ekoja sellaisia, nyt oikeasti vähän nolottaa ja pelottaa ja myöskin jännittää..
 
1) miten itsetyydytätte?
2) miten tyydytän miestä käsin? minulla ei siis ihan oikeasti ole tästä mitään kokemusta tai tietoa mitä pitäisi tehdä.. ei hajuakaan miten miehet tyydyttävät itseään
3) miten valmistaudun ekaan kertaan?
4) millainen karvoituksen kuuluu olla? TÄRKEÄÄ!! ajelenko kaiken pois vai minkä verran "kuuluu" jättää, eihän tässä varmaan mitään normeja ole mutta mikä nyt yleensä miellyttää?
5) ihan yleisestikkin panemisesta, mitä siinä minun edes kuuluu tehdä.. pelkään yli kaiken että kun saan kerrottua olevani neitsyt olen sängyssä täysin kokematon ja lahna.. en osaa tehdä mitään, en tyydyttää itseäni enkä miestä, en tajua yhtään missä asennossa kuuluu olla ja mitä tehdä enkä haluaisi jättää kaikkea jätkälle joka sitten luultavasti ei halua enää lahnailujeni jälkeen nähnä uudestaan..
5) mitä muutenkin arvelette 21v ajattelevan kun kerron olevani neitsyt.. hän kuitenkin tietää että olen kova bilettämään ja ulkonäköni perusteella voisi kuvitella että seksi on tuttua jo muutamalta vuodelta.. oletan hänen olevan niin kokenut että yksinkertaisesti tekisi mieli jänistää ja jättää enää näkemättä koko tyyppiä..
 
nyt kun luin uudestaan tekstin kuulostaa kyllä aika säälittävältä ja urpolta, ihan kun 14v kirjottamalta mutta olen vain yksinkertaisesti niin ummikko ja kaveritkin panneet jo monta vuotta sitte. nyt vain iski oikeasti PANIIKKI kun tajuan että tämä neitsyyden menetys voi olla tosi lähellä.. 
 
ei oikein ole ketää kelle avautua niin toivon oikeasti saavani tsemppiä ja kaikenlaisia kokemuksia ja vinkkejä & neuvoja täältä! 

Kommentit (5)

Vierailija
Vierailija

eli olen 18v nuori nainen ja ihan täysin ummikko oikeastaan kaikessa seksuaalisessa toiminnassa.. en ole ikinä ennen tapaillut ketään ja kontaktia mieheen ottanut vaik kännissä bileissä/baarissa enkä koskaan ole  mennyt pussailua pidemmälle, en ole myöskään ikinä kokeillut minkäänlaiata masturbointia. 

  nyt olen käynyt elämäni ekoilla treffeillä ja tapaillut oikein kivaa 21v miestä ja olettaisin et seuraavilla kerroilla mies haluaisi jo jotain fyysisempää kuin vain pussailua (ekat pusut nyt koettu vasta selvinpäin XD)    en kehtaa kavereiltani kysellä vinkkejä koska eivät tiedä neitsyydestäni, häpeän jotenkin asiaan koska olen kuitenkin jo aika "vanha" ja useimmat menettävät neitsyyden jossain 15v paikkeilla.. olen myös sata varma että jätkä olettaa minun olevan kokenut näissä asioissa ja uskon hänen todellakin paneskelleen vaikka kuinka montaa.. nyt en oikeasti oikein tiedä miten asian ilmaisen hänelle ja pelkään reaktiota.. olen myös alkanut miettimään seksiin liittyviä asioita oikeastaan ekaa kertaa ku nyt vasta asia tullut ajankohtaiseksi..    kertokaa siis rohkeasti omia seksikokemuksianne, ainakin ekoja sellaisia, nyt oikeasti vähän nolottaa ja pelottaa ja myöskin jännittää..   1) miten itsetyydytätte? 2) miten tyydytän miestä käsin? minulla ei siis ihan oikeasti ole tästä mitään kokemusta tai tietoa mitä pitäisi tehdä.. ei hajuakaan miten miehet tyydyttävät itseään 3) miten valmistaudun ekaan kertaan? 4) millainen karvoituksen kuuluu olla? TÄRKEÄÄ!! ajelenko kaiken pois vai minkä verran "kuuluu" jättää, eihän tässä varmaan mitään normeja ole mutta mikä nyt yleensä miellyttää? 5) ihan yleisestikkin panemisesta, mitä siinä minun edes kuuluu tehdä.. pelkään yli kaiken että kun saan kerrottua olevani neitsyt olen sängyssä täysin kokematon ja lahna.. en osaa tehdä mitään, en tyydyttää itseäni enkä miestä, en tajua yhtään missä asennossa kuuluu olla ja mitä tehdä enkä haluaisi jättää kaikkea jätkälle joka sitten luultavasti ei halua enää lahnailujeni jälkeen nähnä uudestaan.. 5) mitä muutenkin arvelette 21v ajattelevan kun kerron olevani neitsyt.. hän kuitenkin tietää että olen kova bilettämään ja ulkonäköni perusteella voisi kuvitella että seksi on tuttua jo muutamalta vuodelta.. oletan hänen olevan niin kokenut että yksinkertaisesti tekisi mieli jänistää ja jättää enää näkemättä koko tyyppiä..   nyt kun luin uudestaan tekstin kuulostaa kyllä aika säälittävältä ja urpolta, ihan kun 14v kirjottamalta mutta olen vain yksinkertaisesti niin ummikko ja kaveritkin panneet jo monta vuotta sitte. nyt vain iski oikeasti PANIIKKI kun tajuan että tämä neitsyyden menetys voi olla tosi lähellä..    ei oikein ole ketää kelle avautua niin toivon oikeasti saavani tsemppiä ja kaikenlaisia kokemuksia ja vinkkejä & neuvoja täältä! 

Moikka!

Olen 18-vuotias ja menetin neitsyyteni 16-vuotiaana.

Itse olisin ylpeä neitsyydestäni. Kuitenkin kaikki ajattelevat neitsyydestä eritavoilla.
Jos mies kysyy tai puhuu asiaan liittyen, itse kertoisin olevani neitsyt. Kuitenkin tässä vaiheessa jättäisin kertomatta.

Sinun kannattaa kokeilla kosketella itseäsi ja antaa hyvän olon tulla. Näin saisit itsevarmuutta. Itsetyydytys toi itselleni hieman rohkeutta ensimmäiseen kertaan. Koska ensimmäinen kerta jännittää varmasti tekisi siitä helpompaa että kertoisin miehelle asiasta etukäteen.

Tyydytän miestä usein ensin suutelemalla häntä ja siitä lähden suutelemaan ympäri kehoa. Useimmiten otan suihin. Ensikerralla suosittelisin helliä otteita että tunnet läheisyyden.

Jotkut sanovat että kondomin laittaminen kuuluvat monen esileikkiin mutten itse sitä vieläkään halua laittaa.. se on hankalaa :D

Jos hipeloit miehen penistä toivottavaa miehestä varmaankin olisi se että olet huolehtinut käsistäsi.. muutoin jätä ylimääräinen hipelöinti pois. Ole hellä ja ota penis käteesi niin että se on suunnilleen peniksen keskellä.. Alat sitten "runkkaamaan" Itse tunnen miehen esinahkasta sopivan liikkeen jos ymmärrät.

Ensikertaan valmistautusin siten että olisin syönyt päivän aikaan kevyesti koska raskas ruoka voi viedä voimia. Sitten ajelisin pienimmätkins sääri, kainalo ja käsikarvat. Huolehdi erityisesti hygieniastasi. Muista myös tuoksua hyvältä :) Itse olen posliini enkä siedä karvoitusta alapäässä. Kuitenkin olisi suositeltavaa siistiä karvoitusta vähitään bikinirajauksella.. Seksiviivan ei pitäisi olla kenellekkään epämukava.

Se riippuu teistä mikä asento sattuu kohdalle tai että kysyykö mies että tuleeko hän tai sinä päälle. Mitään extream lajia tuskin kovin kokenutkaan alkaa ensikerralla tekemään joten asennot voivat olla takaapäin, päällä, alla, sivulta, 69 eli ns. yhtäaikaa alapään hyväilyä suulla..

Muista että voit keskeyttää seksin jos sinua ahistaa tai sinusta tuntuu pahalta.

Ensimmäisestä kerrasta alkukäteen puhuminen voisi helpoittaa epätietämystäsi.

 

Vierailija
Vierailija

eli olen 18v nuori nainen ja ihan täysin ummikko oikeastaan kaikessa seksuaalisessa toiminnassa.. en ole ikinä ennen tapaillut ketään ja kontaktia mieheen ottanut vaik kännissä bileissä/baarissa enkä koskaan ole  mennyt pussailua pidemmälle, en ole myöskään ikinä kokeillut minkäänlaiata masturbointia. 

  nyt olen käynyt elämäni ekoilla treffeillä ja tapaillut oikein kivaa 21v miestä ja olettaisin et seuraavilla kerroilla mies haluaisi jo jotain fyysisempää kuin vain pussailua (ekat pusut nyt koettu vasta selvinpäin XD)    en kehtaa kavereiltani kysellä vinkkejä koska eivät tiedä neitsyydestäni, häpeän jotenkin asiaan koska olen kuitenkin jo aika "vanha" ja useimmat menettävät neitsyyden jossain 15v paikkeilla.. olen myös sata varma että jätkä olettaa minun olevan kokenut näissä asioissa ja uskon hänen todellakin paneskelleen vaikka kuinka montaa.. nyt en oikeasti oikein tiedä miten asian ilmaisen hänelle ja pelkään reaktiota.. olen myös alkanut miettimään seksiin liittyviä asioita oikeastaan ekaa kertaa ku nyt vasta asia tullut ajankohtaiseksi..    kertokaa siis rohkeasti omia seksikokemuksianne, ainakin ekoja sellaisia, nyt oikeasti vähän nolottaa ja pelottaa ja myöskin jännittää..   1) miten itsetyydytätte? 2) miten tyydytän miestä käsin? minulla ei siis ihan oikeasti ole tästä mitään kokemusta tai tietoa mitä pitäisi tehdä.. ei hajuakaan miten miehet tyydyttävät itseään 3) miten valmistaudun ekaan kertaan? 4) millainen karvoituksen kuuluu olla? TÄRKEÄÄ!! ajelenko kaiken pois vai minkä verran "kuuluu" jättää, eihän tässä varmaan mitään normeja ole mutta mikä nyt yleensä miellyttää? 5) ihan yleisestikkin panemisesta, mitä siinä minun edes kuuluu tehdä.. pelkään yli kaiken että kun saan kerrottua olevani neitsyt olen sängyssä täysin kokematon ja lahna.. en osaa tehdä mitään, en tyydyttää itseäni enkä miestä, en tajua yhtään missä asennossa kuuluu olla ja mitä tehdä enkä haluaisi jättää kaikkea jätkälle joka sitten luultavasti ei halua enää lahnailujeni jälkeen nähnä uudestaan.. 5) mitä muutenkin arvelette 21v ajattelevan kun kerron olevani neitsyt.. hän kuitenkin tietää että olen kova bilettämään ja ulkonäköni perusteella voisi kuvitella että seksi on tuttua jo muutamalta vuodelta.. oletan hänen olevan niin kokenut että yksinkertaisesti tekisi mieli jänistää ja jättää enää näkemättä koko tyyppiä..   nyt kun luin uudestaan tekstin kuulostaa kyllä aika säälittävältä ja urpolta, ihan kun 14v kirjottamalta mutta olen vain yksinkertaisesti niin ummikko ja kaveritkin panneet jo monta vuotta sitte. nyt vain iski oikeasti PANIIKKI kun tajuan että tämä neitsyyden menetys voi olla tosi lähellä..    ei oikein ole ketää kelle avautua niin toivon oikeasti saavani tsemppiä ja kaikenlaisia kokemuksia ja vinkkejä & neuvoja täältä! 

Moikka!

Olen 18-vuotias ja menetin neitsyyteni 16-vuotiaana.

Itse olisin ylpeä neitsyydestäni. Kuitenkin kaikki ajattelevat neitsyydestä eritavoilla.
Jos mies kysyy tai puhuu asiaan liittyen, itse kertoisin olevani neitsyt. Kuitenkin tässä vaiheessa jättäisin kertomatta.

Sinun kannattaa kokeilla kosketella itseäsi ja antaa hyvän olon tulla. Näin saisit itsevarmuutta. Itsetyydytys toi itselleni hieman rohkeutta ensimmäiseen kertaan. Koska ensimmäinen kerta jännittää varmasti tekisi siitä helpompaa että kertoisin miehelle asiasta etukäteen.

Tyydytän miestä usein ensin suutelemalla häntä ja siitä lähden suutelemaan ympäri kehoa. Useimmiten otan suihin. Ensikerralla suosittelisin helliä otteita että tunnet läheisyyden.

Jotkut sanovat että kondomin laittaminen kuuluvat monen esileikkiin mutten itse sitä vieläkään halua laittaa.. se on hankalaa :D

Jos hipeloit miehen penistä toivottavaa miehestä varmaankin olisi se että olet huolehtinut käsistäsi.. muutoin jätä ylimääräinen hipelöinti pois. Ole hellä ja ota penis käteesi niin että se on suunnilleen peniksen keskellä.. Alat sitten "runkkaamaan" Itse tunnen miehen esinahkasta sopivan liikkeen jos ymmärrät.

Ensikertaan valmistautusin siten että olisin syönyt päivän aikaan kevyesti koska raskas ruoka voi viedä voimia. Sitten ajelisin pienimmätkins sääri, kainalo ja käsikarvat. Huolehdi erityisesti hygieniastasi. Muista myös tuoksua hyvältä :) Itse olen posliini enkä siedä karvoitusta alapäässä. Kuitenkin olisi suositeltavaa siistiä karvoitusta vähitään bikinirajauksella.. Seksiviivan ei pitäisi olla kenellekkään epämukava.

Se riippuu teistä mikä asento sattuu kohdalle tai että kysyykö mies että tuleeko hän tai sinä päälle. Mitään extream lajia tuskin kovin kokenutkaan alkaa ensikerralla tekemään joten asennot voivat olla takaapäin, päällä, alla, sivulta, 69 eli ns. yhtäaikaa alapään hyväilyä suulla..

Muista että voit keskeyttää seksin jos sinua ahistaa tai sinusta tuntuu pahalta.

Ensimmäisestä kerrasta alkukäteen puhuminen voisi helpoittaa epätietämystäsi.

 

Vierailija

No, ite olin kuukautta vaille 20 kun itse menetin neitsyyteni, et kyllä jotkut menettää sen vasta myöhemmin. Tärkeintä mun mielestä kaikessa seksissä on se et molemmat on (edes vähän) kiinnostuneita toisistaan, silloin se hommaa tuppaa menemään itsestään suht hyvin

Vierailija

Turha ottaa paineita, ite menetin neitsyyteni 23-vuotiaana...ja voisin sanoa ettei ollu miellyttävä kokemus. Et mua ainakin kaduttaa todella paljon ku menetin neitsyyteni sille tyypille. Kannattaa edetä rauhassa eikä ottaa mitään stressiä. Ja ku olet tavannu tyypin vaan kerran, et kannattaako vielä siinä vaiheessa mennä tyypin kanssa sänkyyn kun et tunne sitä kunnolla. Kun sua voi myöhemmin kaduttaa, että menit menettämään neitsyytesi sille tyypille. Mut jokainen päättää mitä tekee.

Vierailija

Älä ota kauheita paineita neitsyyden menettämisessä! Se tulee sulla tapahtuun miltein automaattisesti kun vaan rupeet puuhaan! Mutta kannattaa silti ensi varmistaa onko tuo se mies jolle oikeesti haluut antaa itestäs nii ison palan.. Mua ainaki vituttaa ku menin tekemään omani ihan väärässä paikassa väärään aikaan.. Eli ei mitenkään suunnitetusti tai edes sängyllä kotona.....

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat