Hulluin asia, jonka olet tehnyt?

Kommentit (7)

Vierailija

Tein profiilin ja laitoin ilmoituksen netin deittipalveluun. Mutta se kannatti; tapasin siellä maailman ihanimman miehen, jonka kanssa ollaan taivallettu yhdessä yli 3½v. <3

Vierailija

Tuli 18 vuotiaana revittyä työsopimus pomon naaman edessä, ku meinasivat huijata huonontamalla sopimusta. Ei sitä kaikkeen pidä suostua!

Vierailija

Benjihyppy kesäfestareilla! Vapaa pudotus kuudestakymmenestä metristä ja luottaminen siihen, että naru ottaa vastaan, oli ehdottomasti rohkein tekoni.

Vierailija

Otin itseäni niskasta kiinni ja pussasin miestä, jonka kanssa ei koskaan ole selvinpäin tullut jutusta mitään. Nimenomaan siksi, kunnei kumpikaan uskalla selvinpäin tehdä aloitetta. Nyt päätin etten lähde paikan päältä jättäen asian tekemättä. Se oli itselleni suuri teko!

Vierailija

Muutaman vuoden olin entten tentten, että lähdenkö armeijaan. On ollut yksi parhaista kokemuksista koskaan! Suosittelen kaikille rohkeille naisille, jotka haaveilevat asepalveluksen suorittamisesta. Alikersanttikurssi starttaa ensiviikolla. Uudet kujeet, uudet seikkailut ;)

Vierailija

Lähdin yksin kiertämään Irlantia muutaman viikon suunnitelulla :D Mahtavaa oli ja rakastin joka hetkeä <3 Vielä aion uudestaan tehdä saman tempauksen!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat