"puhelinsuhde"

Vierailija

Tapasin netissä yhden miehen pari viikkoa sitten ja alusta asti ollaan juteltu ihan mistä vaan ja mies sanoi eräänä päivänä että on ehkä rakastumassa minuun. Itse tykkään kovasti tästä ihmisestä, mutta emme ole nähneet joten en osaa sanoa rakkaudesta yhtään mitään.

Mies puhuu ihania ja on hyvin kohtelias ja aivan mahtava ihminen ja hän ei ole pillun perässä juoksija, mutta ollaan me siitäkin puhuttu. Pari kertaa ollaan puhelimessa puhuttu ja hän sanoo ihan suoraan että haluaa tulla viereeni ja hänellä on kova ikävä. Välimatkaa meillä on pari sataa kilometriä, joten näkeminenkään ei ole ihan helppoa.

Ihana jutella hänelle puhelimessa ja viestitellä, mutta mietin että jos löydän lähempää itselleni miehen, mitä tulen sanomaan tälle ihanalle ihmiselle? Haluan nähdä hänet, mutta se ei onnistu niin helposti. Hän on ihana, muttemme voi jatkaa tälläistä juttua kovin kauaa.

Kommentit (4)

annaliisa76
Seuraa 
Liittynyt9.1.2014

Olisikohan kellään tähän mitään sanottavaa? Olen itsekin löytänyt T-O-D-E-L-L-A ihanan miehen netistä (Suomi24 joku kertoi, www.euroaffairs.net) ja nyt ollaan muutama ilta juteltu erittäin avoimesti kaikesta! En välttämättä vielä rakkaudeksi menisi sanomaan, mutta jotain on kyllä tapahtumassa!

Ongelmat kuitenkin samat kuin aloittajalla, joten mikä avuksi?

heheh0h0
Seuraa 
Liittynyt18.4.2013

Miksei näkeminen onnistu helposti? Junat kulkee. Vai missä syrjäkylässä asutte? :D Tapasin mieheni netissä, välimatkaa noin 500km. Juttelimme tosin paaaaljon kauemmin kuin te (n.7kk), ennen kuin näimme livenä. Ensitapaamisesta ei mennyt kovin kauaa, kunnes aloimme jo seurustelemaan. Nyt oltu kaukosuhteessa kohta 2vuotta. Se on sitten taas oma päätös haluaako ryhtyä kaukosuhteeseen. Onhan tässä omat vaikeutensa ja jaksamisensa, mutta meillä tähän asti mennyt ainakin hyvin. :)

Jatskulle vielä(vaikka en tiedä tarvitseeko enää apua tässä asiassa:D), että jos lähempää löydät itsellesi miehen, niin sitten tietenkin rehellisesti kerrot sille toiselle miten asiat on.

Hennuna
Seuraa 
Liittynyt17.9.2013

Skype on olemassa ja video puhelut?! kokeilkaa niillä ja sehän on helppoa ja jos ei web kameraa omista nii maksaa nykyään enää rapiat 20, kannattaa tarkistaa kuka siel ruudun toisel puolel on. Jos se onki joku ihana 58 vuotias yrjöläjä (: 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat