HSL opiskelijalippu!

Vierailija

Heippa hei!

Olen aloittamassa ammattikorkeakoulussa Helsingissä ja joudun matkustamaan juna-asemalta bussilla, jotta pääsen kouluun. Kävin eilen ostamassa hsl:n 30 päivän opiskelijahintaisen matkakortin, mutta jäin miettimään, olenko oikeutettu siihen?

En asu hsl alueella (helsinki, vantaa, sipoo, kerava, kirkkonummi) ja luin netistä, että opiskelijalippua varten tulisi asua vakituisesti hsl-alueella. Kävin ostamassa lippuni Keravalta, jossa he tarkistivat henkkarini ja ilm. koneeltaan asuinpaikkakuntani. Miksi sain opiskelijahintaisen lipun?

Kiitos jos osaatte auttaa!

Kommentit (2)

Vierailija

En tiedä muutakuin että vaikka et olisikaan oikeutettu siihen lippuun (mikä on outoa, jos kuitenkin myivät lipun sulle), niin junassa ym lipuntarkastajia ei kiinnosta. Kunhan sulla on joku lippu ja tarvittaessa esittää henkkarit/opiskelijakortti. Multa ei koskaan ole kumpaakaan kysytty, haluavat vaan tietää olenko tavalla tai toisella maksanut matkasta :)

Vierailija

Heippa!

Käytän lippua bussimatkoissa, mutta ei kai se viestisti ideaa muuta mitenkään :D Ihmettelen miksi sain opiskelijalipun, vaikken asu hsl-alueella.. Toivottavasti en saa sakkoa tästä hyvästä vielä joku kerta.

Kuinka todistat että olet maksanut matkasta, jos olet vain vilauttanut matkakorttia siihen laitteeseen? :D

- aloittaja

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat