* Mega uutisia.. ..

Vierailija

MEGAuutinen, jota et edes kuullut 09.08.2013
areva areva arev areva areva areva

Kukaan ei kuule näitä uutisia Suomessa. Saati että uskaltaisi näistä edes hiiskua.

... Vuoden 2013 aikana 50% maailman ilmaisesta uraanipolttoainehuollosta vastannut ASEpurku- uraanin kaupustelu loppuu kuin seinään. Vuosikymmenet ydinvoimalayhtiöt ovat saaneet täysin ilmaiseksi käyttöönsä USA:n ja venäjän kymmenien tuhansien ydinohjusten valtioiden verorahoin maksamat uraanipolttoaineet. Enää jatkossa purkupolttoaineita Siis EI liikene!

Vaikutus oli uskomattoman suora ja raju. Otetaan esimerkkejä joista et ole kuullut missään. Tämä uutinen on kuulema k e r r a n esitetty noin viikko sitten YLE Arenalla. Mutta yhden yksikään sitä EI ole kommentoinut. Ei niin lehdissä. Kuin ei edes neteissäkään. Mitäs moisia turhaan. Kun ei ikään kuin ole edes tärkeää tietää:

Ranskan Areva toimittaa NYt yli 78% Ranskan sähköstä ydinvoimaloillaan. Mutta nyt kun ydinpolttoaineet on 2008 eteenpäin muuttuneet energianegatiivisiksi ja mikä kohtalokkainta 50% uraanin ilmaispurkumateriaalit katoavat. On Areva ja Ranskan hallitus päättänyt LASKEA YDINVOIMAN OSUUDEN ALLE 50%!!. . .

Juu kuulitte ihan oikein Ranskassa ON nyt 59kpl reaktoria. Tämä päätös romuttaa kerrasta uskomattomat 20 ranskalaisreaktoria, eikä uusiakaan tehdä. Ydinvoimaansa Areva alkaa korvaamaan rajusti OFSHORETUULIVOIMALOILLAAN ja Aurinkovoimaloilla! Suomen järkyttynyt ydinlobbarikoneisto on pyyhkäissyt kylmäävän faktan pois kokonaan tiedotuskanaveistoistamme myös. Isku on enemmän kuin musertava tieto. Nyt maailmaan jää enää kaksi maata jotka hukkaavat taloutensa menetettyyn ydinvoimaan Suomi ja Venäjä. ( Eikä Venäjäkään toki itse osta ydinvoimaa vaan myy sitä tyhmemmilleen kuten juuri Suomeen.)

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat