Seuraa ilmaiselle risteilylle marraskuussa?

Vierailija

Oon 20v nuori nainen ja voitin kahden hengen risteilyn Helsingistä Tukholmaan joka olisi marraskuun alussa. Matkaan sisältyy a-luokan hytti. Esiintyjinä risteilyllä ovat ainakin Suvi Teräsniska ja Anne Mattila. Ketä tahansa en mukaan risteilylle ota, vaikka ilmainen onkin. Jollain tasolla pitää ajatusmaailma olla samanlaista että risteilyllä olisi sitten kivaa! Plussaa olis jos voitas olla kavereita risteilyn jälkeenkin :) Kuka haluis lähtee mukaan? :)

Kommentit (4)

Vierailija

Minusta on jotenkin hupaisaa, että vaikket kuulemma kelpuuta seuraksi ketä vain, hamuat laivaseuraa foorumista, jonka keskustelijoita et ole koskaan nähnyt.. Mitä, jos nyt kuitenkin yrität saada jonkun kaverisi, jonka tunnet ja johon varmasti luotat.

Vierailija

"Minusta on jotenkin hupaisaa, että vaikket kuulemma kelpuuta seuraksi ketä vain, hamuat laivaseuraa foorumista, jonka keskustelijoita et ole koskaan nähnyt.. Mitä, jos nyt kuitenkin yrität saada jonkun kaverisi, jonka tunnet ja johon varmasti luotat." 

Kai sitä saa edes yrittää? Kavereita ei juuri ole joten hankala pyytää heistä ketään mukaan lähtemään. Yhtälailla täällä jotkut pyytää seuraa ulkomaille, miksei sitten joku voisi risteilyllekkin lähteä mukaan?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat