*Poliisimoraalista...

Vierailija

Asiakasnumero TEM/2955/08.05.01/2012
27150 Eurajoki
03.08.2013
No: 721
kuuleminen@tem.fi

Poliisit todistetusti RIKOLLISIA
poliisi poliisi poliisi poliisi

Vuoden nettipoliisi Helsingin Marko Fors hyllytettiin virkarikoksestaan. Poliisiministeri Päivi Räsänen joutunut poliisipäällystön hyökkäysjärjestelyjen kohteeksi. Kesän 2008 kruunaa se, että valtansa sokaisemat käytännössä KOKONAINEN poliisijohto on osoitettu avoimesti rikollisiksi! Satakunnan Kansa 14.07.2013 jatkaa samaa POLIISIEN murskalinjaa. Tällä kertaa on tulilinjalla Räsäsen edeltäjä sisäministeri miss TVO niinikään jatketuista rikostoimistaan oikeustuomittavaksi käskytetty Anne Holmlund:

"Ex-ministeri vahvistaa selvitykseen. Näin järjesteltiin osakkeet vapaamuurariveljille. Porin ydinkeskustan hotellissa Juhanna Herttua 7 kerroksessa on vuodesta 1955 alkaen ollut Porin kaikkien vapaamuurarisloosien yhteinen Johannes-temppeli. Vapaamuurarikytkökset nousivat julkisuuteen katkerien oikeus- ja lunastusriitojen jälkeen. Satakunnan Kansan selvitys osoittaa, että tunnetuimmat osallistujat systeemissä olivat Ilkka Holmlund ja sisarensa kok. sisäministeri Anne Holmlund. Tuomiotappioita tuli 100 000 eurolla. Anne Holmlund vahvistaa tappionsa.

 Kieltäytyen tarkoin kuitenkin julkiskommentoinneista. Tapahtumat alkoivat 1997. Holmlundit saivat osakkeet roskapankki Realim:lta konkurssin jäljiltä. Loppuvuona 2000 Heikiset ostivat Holmlundien  Juhanna Herttua ravintolan. Kauppaan puuttui Tero Jylli Ursuslooshista keskeyttäen kaupan kuin seinään. Ja tilat jäivät tyhjilleen. Tilan omistus siirrettiin samana päivänä taas Wili Mäkelälle Satakunta-  Solosiin ja yrittäjälle  Jari Mäkelälle Ursus- loosiin.

 Joka myytiin uudelleen  Teijo Villalle Ursus-looshiin. Holmlundit taas päätyivät käräjille kaupoistaan. Uutisen vapaamuurariuskytkökset perustuvat Hymy- lehden 2/ 2013 jäsenluettelotietoihin. Porissa ON YLI 250 vapaamuuraria. Jotka ovat järjestäytyneet  taas 6 slooshiin. Tämä tekee Porista asukaslukuun suhteutettuna paljon ja edustaa puolta koko maakunnan jäsenmäärästä.

 Vapaamuurareihin törmääkin väistämättä Porin poliittisessa elämässä kuin talous- ja  liike-elämässä.  Holmlundien hotelli Juhana Herttua onkin vapaamuurarilinnake! Yhtiön toimitusjohtaja  Eino Taulu kuuluu Ursus -looshiin kuin myös toimitusjohtajat Matti Ratsula ja  Satakunta- looshiin taas Jyrki Paavola."

* Minulla on kiinnostusta ja tieto hyvin pinnallisesti kaikesta tästä miten TVO:n hämäränä ydinlobbarina tunnettu ammattirikollinen Sisäministeriön Anne Holmlund juoni näitä kauppojaan vapaamuurariveljilleen. Anne Holmlundin ITSE opin tuntemaan kun hyökkäsi kimppuni ministerinä ja kertoi opettavansa RAKASTAMAAN TVO:n ydinvoimaloitaan! Hän tekaisi minulle mm. Porin verovirastoon senaikuisen miljoonan veromätkyt ja toimi kuten ammattirikoliselta voi olettaakin vailla moraalin häivää!

* Nyt kuitenkin alkaa valtansa kadottua selkiytymään ne mustat kytkökset mitkä Liitävät Anne Holmlundin myös pimeisiin vapaamuuraritaustoihin, aina salaisiin synkkien slooshien maailmoihin. Tämä naisministeri osoitetaan PEDOKSI  joka ostautui ennen kaikkea laittoman TVO:n musta ASE uraanien ja Ceymansaarien lihottamisten kansainvälisiin plutoniumbisneksiin! Jokin hänellä meni kuitenkin pieleen. Koska näin rajuja paljastuksia hänen hämäräkytköksistään EI uskallettu virkansa aikana missään julkaista! Miksi viimein nyt on alettu raottaa totuuksia? Perustuu tietysti siihen, että TVO:n ydinrahahanat ovat viimein alkaneet lahjuksien syytön takkuilla.
              --

FB:stä poimittua 2013..Christer Floessell Ahneus leviää ja kun kuvio on tälläinen ministeri aikana saadut lahjukset tai nyt niiden puute aiheuttaa ongelmia kuinka monta ministeriä on lahjottu ja kuinka pysyvät hiljaa virkansa jälkeen laiton plutonium raha ei riitä kaikille halukkaille nyt valtio ottaa lisää lainaa kun kaikille halukkaille entisille minitereille ei riitäkkään enää plutonium rahaa. Ja me saadaan taas maksaa se kohonneina veroinna.
13 minuuttia sitten · En tykkääkään · 1..

Arto Lauri Justn tästä kyse. A- Holmlundin kuuppa alkoi uhkailevasti kiehua, kun TVO:n mustaa rahaa ei tulekkaan sovitusti. Ja TVO:n TÄYTYY TÄLLAISILLA Holmlundista paljastetuilla slooshikytkennöillä alkaa varmistelkemaan, ettei joudu enää maksamaan ministereilleen joilla enää EI ole maksuilleen katettua valtaa hyllytettyinä. Hupaisaa tässä POLISIEN nykyisessä nokittelussa on juuri se, että POLIISIT paljastetaan systemaattisesti rikollisiksi! Muistatteko miten parisen vuotta sitten mm. koko Helsingin monikymmenpäinen huumepoliisisto paljastuivat tuomittaviksi "kuormasta syöjiksi". Ei toki pelkästään sen takia tuomittu vaan koska haittasivat toimillaan ihan LIIKAA presidenteistä- ministereihin asti hoideltuja Helsinkiläistensä huumebisneksiä mm. venäläisten mafiosojensa kanssa.
                ----------

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat