Mikä on paras meikkivinkkisi?

Kommentit (9)

Vierailija

Vaalea luomiväri alaluomelle ripsien tyveen ja samaa väriä koko yläluomelle ja ohut rajaus nestemäisellä kajaalilla sekä tuuheat ripset. Silmäni ovat pienet ja näillä vinkeillä ne näyttävät isommilta!

Vierailija

Ehdottomasti kosteusvoiteen käyttäminen  ennen meikkivoidetta ja meikkivoiteen levittäminen meikkisienellä tai siveltimellä , jotta sen saa levitettyä tasaisesti , ripsivärin käyttäminen on ihan ehdoton arkisin jos ei muuten jaksa panostaa :)

Vierailija

Pitkäkestoinen ja suttaamaton silmämeikki syntyy, kun käyttää nestemäistä luomiväriä puuterimaisen luomivärin alla. Se kiinnittää luomivärin napakasti: 
Lisäksi ripsiharjan käyttö jokaisen ripsivärikerroksen jälkeen ehkäisee varisemisen poskille. 

Vierailija

Luonnollinen pohja syntyy meikkivoidepuuterilla, jota levitän tasaisesti kaikkialle kasvoihin. Täydellisen silmämeikin saa, kun käyttää rajausten lisäksi myös luomiväriä. Itse laitan vaaleanruskeaa tai valkoista luomiväriä silmän tyveen, josta lähden aina tummempaan sävyyn niin, että tummanruskea väri tulee luomen ulkonurkkaan. Ohuet rajaukset eyelinerillä ja mahdollisesti vielä tummaa luomiväriä alaluomelle alaripsien tyveen, jotta katseessa on enemmän kontrastia.

Vierailija

Jep, kyllä se "täydellisen meikin salaisuus" piilee siinä pohjassa: kasvojen pesu ja hoito omalle iholle sopivilla tuotteilla. Kosteusvoide (mielellään suojakertoimella) meikin alle ja hyvä meikkituotteen häivytys.

Ripsari yhdistettynä taivutettuihin ripsiin ja raikas poskipuna tekee jo todella paljon! :)

Vierailija

Itse panostan raikkaisiin ja luonnollisen näköisiin huuliin. Kosteutan ensin huulirasvalla (apteekkirasva hyvä) 5/10 minuuttia huulia, jolloin teen muun meikin, jonka jälkeen mahdolliset ylijäämät pois, sitten lisään nudea tai mitä vain vaalean väristä kosteuttavaa huulipunaa/kiiltoa kaikkialle, jonka jälkeen haluttu huulipuna/kiilto lisätään huulien keskelle. Levitys sisältä ulospäin sormea käyttäen. Reuniin vain vähän pigmenttiä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat