* LEVITRON.

Vierailija

arvosupi

 

Asiakasnumero TEM/2955/08.05.01/2012
 27150 Eurajoki
 04.08.2013
 No: 702
 kuuleminen@tem.fi

 LEVITRON I
 levi levi

 Ydinvoimalansa massakadot TVO ilmoitti kasvaneen 5 vuodessa 2004- 2008 välissä noin 600kg< 2 200kg. Tämä tarkoittaa 3,6 kertaistumista 5 vuodessa. Tuon tietonsa jälkeen kuitenkin TVO peitti trendin jatkumiset viranomaiskäskyin. Kuitenkin tiedämme että j o k i n aloitti tämän kasvavan ydinjätteen tunkemisen uloskiehutukseen maailman reikiintyvistä ydinvoimaloista erityisesti 2003 eteenpäin.

 Joka tunnetaan alkaneesta 93% mehiläisten säteilyionisaatiotuhon alkuvuodesta USA:ssa. Nyt kuulimme siis Teron eli CIA- poliisin outoa oudomman kertomuksensa. Miten maailmalla reaktorien massakadot olisivat 2008< 2013 seuraavankin 5 vuoden jaksona kasvaneet TVO:n ilmoittamasta 1,28%< 4%= 3,13%/5v!! Luku kertoo jotain a i v a n tolkutonta ja käsittämättömämmäksi menee kohta. TVO:n 5v polttojaksolle tuo tarkoittaa sitten JO sitä, että 20% uraanipolttoainejätteistä poltetaan IONIkaasuplasmaksi ilmakehäämme noin vaan kenenkään huomaamattomasti.

 Pattie NASA:n astronautti toi eteemme sitten Fukushimatyylisen jatkumon asiaan. Maailmalla ydinvoimalat on alettu valjastaa väkisin poltettavilla HUIKEAN vaarallisilla 30% plutoniumpolttoaineilla. Jotka KIEHUTTAVAT sisältönsä surutta ilmakehään hurmeisella- 10% vuosivauhdeillaan. Tällaisella polttoaineellaan TVO polttaisikin -50% ydinjätteestään surutta hengitysilmaamme JO! Itse asiassa käytännössä tuollainen suoraan ydinpomminakin palava yli 8% polttoaine polttaa KOKONAAN itsensä 10v poltolla kanavasäteilynä ilmakehäämme!
 ------

 LEVITRON II
 levi levi levi

 Mustilla plutoniummarkkinoilla vaikeasti tuotettavasta Pu- 239 tonnista maksetaan mielettömät 8 miljardin rahat asepolttoaineena. Hetkonen nyt jotain outoa tässä aukeaa. Miksi i h m e e s s ä sitten Fukushimassa käsiin räjähtäneissä reaktoreissa haluttiin polttaa ja tuhota peräti 30% valmiiksi jalostettua plutoniumia.. Niin POIS ja vielä tuottamattomaan tusinabulkkisähköön? Sähköön jota EKP:n Naukkarisen mukaan EI ydinsähköisillä energiamuodoilla saadaan 4-kertaa halvemmalla?

 Siis vähän yhtä tyhmää kuin polttaisi kivihiilivoimalaa timanteilla! Ei tasan MITÄÄN JÄRKEÄ! Jo se on käsittämätöntä että 2008 energianegatiivista ydinvoimaa ylipäätään tehdään. Saatikka että miljardien hintaista mustaa asemyyntien plutoniumia poltellaan pois ja tuhotaan noin vaan? Jotain "syvällisempää" tässä on PAKKO OLLA! Tiedättekö mitä tapahtuu kun poltetaan kivihiiltä OIKEIN kunnolla? Siitä nimittäin JÄÄ hyvin mustaa tervamaista ainetta.

 Tämä aine on tutummin karbolitervaa. K3 käsitellyistä sähkö- ratapylväistä osalle tuttua. Tuo aine oli ennen plutoniumia ihmiskunnan kovin myrkky. Ja siksi se toimi puun kyllästeenäkin. Yhtäkkiä siitä keksittiin lisäksi piirre, joka teki siitä tuottavimman aineen aikoihin. Keksittiin kreosiitin muodostavan koko värikirjon kiteytyessään sateenkaarimaisesti uskomattoman kauniisti. Näin alkanut synteettinen väriteollisuus on tuottavimpia bisneksiä aikoihin. Tappajasta tuli yhtäkkiä hovien rahakunkku!

 No jatketaan päättelykulkua. Aikoinaan kun alettiin kehitellä suprajohteita ja samaan kastiin eli atomitason suprajohdesilmukkoja tekeviä kestomagneetteja. Teollisuudessa huomattiin monimutkaisten keraamisten harvinaisten maametallien muodostavan näitä himoittuja kestomagneetteja ja suprajohteita. Ongelmana vaan oli se MITEN keraamiset viisikin erikoisainetta saataisiin yhteen johtaviksi langoiksi?
 ----------

 LEVITRON III

 Nyt alkaa kuumenemaan jo. Minua on sitten kiusannut Yotubessa esiintyneet oudot laitteet. No huijaustahan noi tietty.. Mutta jotain yhteistä niille teknisesti on. Kaikkein uudemmanpolven neodym magneetteja laitteet käyttää. Ikään kuin kestomagneetti tuottaisi ilmaisenergiaa! Vitsinä sen olen ottanut. Laitteissa On nimittäin tyypillisesti magneetin vieressä noi 10 kierrosta kuparilangasta. Niin jotta kuvan ulkopuolelta tuleva vaihtosähkökenttä siirtäisi "ilmaisenergiaansa" ja kone kävisi! Tästä noissa vempuloissa kyse lieneekin, ellei sitten...)

 Keskeinen kysymys kuuluu m i t e n noita neodym magneettien ja suprajohteitten keraamikemikaaleja sitten saadaan yhdistettyä? No kaikki tiedämme miten ylikylläiseen vaikka kuumaan suolaliuokseen alkaa kiteytyä kauniita kiteitä. Keskeinen kysymys kuuluu miksi? No luonto pyrkii AINA sijoittamaan atomirakenteensa niin, että voimat kumoaa toisensa. Eli aine päätyy atomi atomilta tilaan jossa sen energiataso on AINA pienin mahdollinen.

 Aikoinaan Dänikkerin UFO kirjasta luin kiinnostavaa. UFO- alusten pintamateriaali on erittäin ohutta alumiinifolion kaltaista paperia. Jo Roswelissa poliisipäällikkö löytäessään sitä. Näytti pojalleen miten tuo paperin oloinen aine rypistettynä oikoo itsensä kuin muistimetalli. Kirjassa kerrottiin tutkitun MITÄ aineita piti sisällään. No kuulema k a i k i a tunnettuja alkuaineita. Kaasuja, nesteitä, metalleja siististi atomi atomilta käsittämättömällä tekniikalla yhdistettynä. Mikä nyt muka liittäisi vaikka veden kupariin?. Lisäksi tuo laimistuminen teki monikiteytymän aineesta käsittämättömän vahvan. Jotta se kestää atomitason CASIMIREFEKTIN valtavat vastakkaisvärähtelyn repivät voimat.

 Miksi siis kustannuksista piittaamatta maailman ydinteollisuudessa poltetaan megakalliin kustannuksin maailman vaarallisinta Pu- 239 jätettä kokonaan "pohjaan". . Ideahan ON mielettömän tappavaa, kallista, tuottamatonta.. Niin ELLEI...! Mitä tapahtuu kun 99,99% reaktorin pottuaineista on säteilytuhottuna hengitysilmassamme? Katsokaa lähempää. . .katsokaa v i e l ä k i n lähempää! Erityisesti reaktorin pohjalla kiiltele j o t a i n outoa ainetta. Sen TÄYTYY olla huikaisevan kestävää timantiksi kristalloitumaa koska julminkaan säteilyeroosio sitä EI ole sieltä kyennyt kanavasäteilyin ionittamaan.. Juu kuten aikanaan loppuun poltetun hiiliuunin pohjalla oli kauniin väristä kidettä. Täälläkin reaktorin surmaavissa sisuksissa luuraa JOTAIN. .

 On syytä muistaa, että reaktorin pohjalla On maailman ENERGISINTA näkemällä tappavaa paskaa. U- 235 ja Pu- 239 on kyetty polttamaan kaikiksi mahdollisiksi alkuaineikseen!. . Mutta mitä ihmettä onkaan tapahtunut. Niinpä niin LUONTO on k i t e y t t ä n y t maailman energisimmin aineen yhtäkkiä maailman v ä h ä e n e r g i s i m pään sallittuun tilaan kiteiksi! Aivan oikein tämä aine on NIIN salattua, niiin himoittua, etten tiedä edes sen nimeä. Mutta kutsutaan tätä metallia nimeltään L E V I T R O N- metalliksi! Tajuatteko kasvavasti mistä ON kyse?
 -----------

 LEVITRON IIII
 levi levi levi levi

 Mitä IHMETTÄ se Arto nyt mahtaa kirjoittaa?

 Moniko muistaa laitteen, jossa 3 kpl kukin eri suuntiin paikallaan pyörivää rautakiekkoa tekee laitteen, jossa systeemin paino oudosti puolittuu! Tuo siis ON virallisesti patentoitu peli. Koska sen pyörivien kiekkojen l ä p i ei pääse gravitaatio kunnolla. No ydinjätteessä On eräs huippuunsa salattu ominaisuus. Aiheesta on kaikessa hiljaisuudessa jaettu ainakin 3 Nobelia. Silti tuskin kukaan tietää m i t ä tuo Malenka-, Ajzenbergin- ja Lauritsenin huippuunsa salatut kuorimallit pitää sisällään!

 Kaikissa alkuaineissa joissa on neutroni, ne säteilytettynä alkaa pyörimään. Sen neutronit jäsentyy tarkoin määriteltävissä sisäisissä J-K-L- kuorikerroksissaan atomin sisärakenteissa. Ulospäin tätä säteilyn varastoitunutta "kvadrupoolimomenttia" ei geigerit ja vastaavat lelut kykene näyttämään. Mutta siellä tuo 4- napannen ikiliikkuja vaan pyörii kiivaalla säteilystä saamallaan energialla. Kahden protonin ja kahden neutronin "setti" kykenee yhteistuumin pitämään kaksi hyrrääjää sisällään ja sitouttamaan 511 000eV energiataltiot.

 No kun tätä täysin loppuun poltettua "levitron- metallia" annetaan kaasuplasmafaasistaan pikkuhiljaa kiteytyä. Niin siis tai vaikka kristalloitua. Tuo aine kerrostuu atomi atomilta luonnon "pienimmän energiatason lain mukaan" oudon ominaisuuden kerrostumiin. Miksi se on niin outoa? No koska esimerkiksi U- 238 varastoi sisäänsä luokkaa 93,565MeV säteilyenergiat. Kiteytettynä nämä atomin sisäiset hyrrät tälläytyvät atomitason vastakkaisiin kumoavien suunnan pyörijäihmeeksi. Ihmeeksi tekee juuri se, että kerros EI PÄÄSTÄ gravitaatiota läpi!

 Juu ei pelkkä kerros tätä ole kovin kummoinen. Mutta kun siitä tehdään PALLO alkaa LEVITRON- metalli leijailla 1948 IBM_n laboratoriossa keksityn casimir- efektin mukaisesti. Viitisen vuotta sitten mm. Englannissa näin tehdyillä lentolaitteilla tehtiin kokeita! Eli täysin mystinen asia tämä EI ole. Ei kiteytynyt LEVITRON- metalli ole mitään satukirjan saantoa, ei toki. Vaan kvanttimoottorisovellutuksiin liittyvä sotateollisuuden ankarasti himoamaa "supermetallia"! Sitä tehdään hinnoista ja tuhovaikutuksistaan mitään piittaamatta. Tiukimmissa mahdollisissa tutkimuskeskuksissa siellä täällä maailmassa. Näin karun asian mieltäminen kerrasta ja kahdesta on vähintään vaikeaa.

 Vaan pannaanpa vielä annos lisää vettä myllyyn. Miten voisi k o k e i l l a idealla ratsastaa ja noin? Tarvitaan tavallinen CD -levy. Siis sellainen jossa on alumiinen kerros kirkas pintaa. Lisäksi 4 kpl neodym- magneettia. Neljälle levyn ulkolaidalle symmetrisesti liimaat magneetit. Koko kokonaisuuden pitää vielä ripustaa kuulema lattiasta kattoon ulottuvaan siimaan. Maan magneettikentän suuntaisesti itse levy. Koska siitä se värähtelyenergiallaan onnistuessaan haukkaa. Laite kuulema pyörimään päästyään alkaa toimia kuin Teslan keksimässä kWh mittarissakin osin laitteiston pyörimisessä auttava alumiinikiekko. Minulle suoraan asiaa valaissut taho kertoi karuimman. Tekniikka kyllä ON olemassa. Mutta JOS sen laittaa toimimaan tulevat POLIIISIT paikalle tekemään PAHOJAAN!. . .

 FB ja sieltä aihetta kivasti valottavaa videota 04.08.2013.
 Henri Markku Mikael Lentonen [url]https://www.youtube.com/watch?v=7ptzb401-z4%5B%2Furl%5D

 --------------

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat