* NASA

Vierailija

arvosupi

Asiakasnumero TEM/2955/08.05.01/2012
 27150 Eurajoki
 30.07.2013
 No: 673
kuuleminen@tem.fi

 Kuka hän oikeasti on I?
 pattie pettie pattie

 Harvoinpa pääsee tapaamaan suusanallisesti kaltaistaan naista. Miten parhaiten luonnehtisin häntä? No ummikko jenkkinä tiettyä kielikynnystä on havaittavissa. Mutta onneksemme molemmat puhumme "samaa tieteen kieltä". Viime yönäkin meni puoli kolmeen heinäkuun 30.2013. Että kai sitä hänellä P:llä on minunkin kaltaiselleni ydinfysiikan huippuosaajalle ihan jotain poikkeuksellista annettavaa. Ei senpuoleen pitkähiuksinen P. ihan näyttävä naisenakin.

 Axie- mainoksessa mainostetaan, ettei astronauttia kiinnostavampaa tuttavuutta olekaan. Ja P. tosiaan ON astronauttikoulutettu. Kvanttiydinfysiikan, tietokonealan, ydinsotateollisuuden vuosikymmenten kenttärutiinien piinkova kasvatti. Myös sotaveteraani Irakin julmalta sotatantereilta. Tasoilla joka myös kaltaiselleni ikänsä pasifistina olleelle ammattimaisesti herättää kiinnostukseni.

 Kysyin häneltä moniaita sellaisia asioita, joihin ei osaa vastata Suomessa käytännön tasolla kukaan ammattimaisesti, kuten hän! Kerroin miten Suomessa on Posiva monisatapäisin insinöörilaumoin mielestään pätevästikin laskeskellut kyhäelmiään viimeiset 30v. Että maan poveen 420m syvyyteen laitetut 5cm paksut 5m* 1m kokokupariset Olkiluodon Onkalon säteilyn raippaamat ja kuumana kiehuvat pulloset kestää 100 000vuotta!

 Itse lasketin YLE Silminnäkijäraportin Olkiluodosta ikuisuuteen filmissäni kapselien tuhoutuvan millin vuosivauhtia. Jolloin kestoiäksi saatiin korkeintaan 50 vuotta! Jatko osassa uhkaillut Ruotsin tutkijat lisäsivät kosmeettisen nollansa. Mutta vain promilletasoja Posivan laskelmissa siinäkin. Useammat kerrat olen kysynyt STUK/ Posivalta MIKSI eivät suostu kertomaan kuparipullosten reikiintymisiensä nopeutumisesta säteilyerosion vaikutuksin? Vain hapen ja veden epämääräisiä biotoimintoja halutaan hahmotella. Miksi ihmeessä oleellisin SÄTEILYN lisätuho aina peitellään piiloon? Kysyin asiasta mielipiteen suoraan tapaamaltani mestarilta USA ja Pattie:
 --
 01:55 I don't have equipment to do a test. NOPE!... 25-27 years TOPS !!
 It will EAT THE COPPER ! Stainless steel... MAYBE... 50 years..?
 --
 Minulla ei ole laitteita tehdä tässä testiä NOPE! ... 25-27 vuotta MAXIMISSAAN!
 Se syö KUPARIA! Ruostumaton teräs ... EHKÄ ... 50 vuotta ..?

 Voin sanoa miltei itkeväni tämän vastauksensa edessä! Ensimmäisen kerran 30 vuoteen kuulin aivan rehelliseltä puolueettomalta alansa tuntijalta. Että se mitä olen alusta asti aiheesta kertonut on totalitäärisen totta. Viranomaiset ovat tekemässä ydinjätteillään harkittua 5 000 000 suomalaisen systemaattista POLIISIVOIMIENSA kansanmurhaa ja t i e t e n !. . .
 -------------

 Kuka hän oikeasti on II ?
 pattie pattie pattie pattie

 Keskustelumme olen lähettänyt TEM:n tiedostoon koodeilla 668- 672 Asiakasnumero TEM 2955/08.05.01/2012
 Arto Lauri kuuleminen@tem.fi. Jotta aina ahnaat SUPO poliisit sitä eivät pääse tapansa himossa tuhoamaan tai polttamaan pois niitä kansan nähdä. Niin tosiaan on syytä korostaa, että Pattie on ollut suunnittelemassa mm. avaruussuikulan lämmönsäätöjärjestelmien kaltaisia laitteistoja. USA:ssa niihin erehdyttiin ensin kokeilemaan tätä Suomen Posivan kuparisysteemiä. Mutta varsin pian karu totuus selvisi. Avaruudessa kaikkialla vallitseva säteilytys yksinkertaisesti "säteilyeroosoiden" SÖI kuparin pois kuin paperin! Tässä siitä häneltä suoraan pieniä kommenttikoosteita:

 01:58 Arto: Pu-239 EAT copper in radiation erosion?/ 01:58 Arto: Pu-239 syö kuparin säteilyn eroosiolla?

 P: YES! It is chemically reactive./ P: KYLLÄ! Se ON kemiallisesti reaktiivinen.( Kuvaavaa, että tässäkin CIA Gookle käännätti asian konekielisesti päälaelleen, t i e t e n !)
 P. Korosti, että normaalissa tilassaan oleva ydinjätteen Pu- 239 massa hehkuu kuumana raivoten punakeltaisena kauttaaltaan! Sulaksi perusplutonium tulee jo +639.4C!
 --

 P: They (Posiva) LIE!. . .Although copper is somewhat resistant to corrosion, in air with high levels of moisture, it does corrode but into a copper carbonate which incidentally protects the metal beneath it.

 2 Cu(s) + H2O(g) + CO2(g) + O2 ? Cu2(OH)2CO3(s)
 but not with atomic energy contained within that's where it falls apart they not doing the cross-industry look they would be right if wasn't ...

 --
 * P: He VALEHTELEVAT TIETEN!. .Vaikka kupari on hieman korroosiota vastustava perusolemukseltaan, ilmassa on aina runsaasti kosteutta, se ei ruostu siksi. Ollen osaksi kuparikarbonaattia joka muuten suojaa metalliaan alla.

 2 Cu (s) + H 2O (g) + CO 2 (g) + O2 ? Cu 2 (OH) 2CO3 (s)

 Mutta EI atomienergian säteilyjen sisällä! Siitä se hajoaa hallitsemattomasti!
 He eivät halua tehdä asiastaan OIKEITA TUTKIMUKSIA tai JOHTOPÄÄTÖKSIÄ!
 --

 P: You never get the protective layer breakdown.. whole metal transitions this was important find in space craft construction.. shit broke in rads!!!
 This is a spce-program finding space-program paid price for learning about this !! This is why the cooling loops on inner-wall of shuttle bay doors... NOT COPPER! Stainless steel!

 P: Säteilyeroosion alla ei pääse koskaan muodostumaan suojakerrosta .. Koko metalliteollisuuden siirtymänä lähemmäs totuutta tämä oli tärkeää löytää avaruusalustenkin rakentamiseen .. Paska katkesi säteilytykseen eroosioon!
 Tämä tehtiin space- ohjelman löytönä. Tilatuna ohjelmalle maksettu kova hinta oppiaksemme näistä virheistämme! Siksi jäähdytys silmukoita sukkulan sisä-seinällä hangaariinkin oviin ... EI KUPARIA! Ruostumaton teräs on parempaa!

 * NiinPÄ! Kuka oikeasti edes yllättyi. Että kysymällä asiaa suoraan OIKEOLTA tutkijoilta. Eikä Posivan/ STUK:n lahjotuilta tusina- amatööreiltä romuttui 100 000v keston illuusiot 4 000 osiinsa hetkessä! Kuvaavaa, ettei tällaisia ihan perusjuttuja uskalla kaivaa esiin sen enempää vastaavat STUK- viranomaiset. Kuin vaikka SUPO:n tarkoin kontrolloima lehdistö, TV! Tämä oli siis VAIN pintaraapaisua kaikesta siitä mitä makaabereimpia konnuuksia ja miljoonien ihmisten ydinriskihommia tehdään Suomen ydinkulttuurissa nykyään. Ai niin eräs juttu vielä
 -----

 Kuka hän oikeasti on? III
 pattie pattie pattie

 Pattielta kysyin suoraan. Koska lisäkseni koko Suomessa ei kukaan näitäkään tiedä mm. IAEA:n huippusalaisen ydinturvalain pykäliä. Niin kysyin tietääkö HÄN että TVO:n tapa polttaa uraaniaan 55MWd/kg U rikkoo räikeästi kaikkein keskeisimpiäkin ydinturvamääräyksiä?. .
 --

 Arto: Does the IAEA Nuclear Security Act to define the maximum burn-up of 50 MWd/ kg U?

 P: YES!

 Arto: Wrealy!!. .Why?

 01:15 Anything more and your making bomb grade stuff
 they HAVE to SELL this tech to. .. !!
 --
 Arto: Onko IAEA Nuclear Security Act määritellyt suurimmaksi sallituksi palamalimitiksi 50 MWd / kg U?

 P: KYLLÄ!

 Arto: Wrealy!. . Miksi?

 01:15 Jos palama on enemmän siinä tehdään suoraan pommi luokan kamaa! He tekevät tätä nimenomaan ASEMYYNTIIN!!. . .
 --

Asiakasnumero TEM/2955/08.05.01/2012
30.07.2013
No: 677
kuuleminen@tem.fi

Etusivu foorumin satoa aiheeesta

31 July 2013, 13:52 #2450  Tero is offline Reggae OK Tero's Avatar
--------------------------------------------------------------------------------

 Reaktiosi ei ole "balanced" ja yhden + merkin kohdalle kuuluu nuoli tai -> merkit.  Löytyy wikipediassa sanoin copper carbonate
 2 Cu (kiinteä) + H2O (kaasu) + CO2 + O2 ? Cu(OH)2 + CuCO3 (kiinteä)
 karbonaatti on juuri se vihreä väri kuparikatossa.

 pronssikauden kupariesine  
http://kuvaton.com/k/Yc40.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/Yc40.jpg[/img]
https://en.wikipedia.org/wiki/File:C...ngot_Crete.jpg
 Tämä siis on edelleen esine, mutta tuohon kului vain muutamia tuhansia vuosia!

 Se että kupari (kuparikatto!) hapettuu ja murenee ei ole utta tiedettä. Uraani ei kestä missään meralliruukussa edes 10 000 vuotta. No mitä sitten? Uraani valuu lattialle.
 Graniittiruukku olisi hieno säiliö. (Fukushimassa ydinjätteet säteilyeroosiollaan murtavat tätäkin peruskiveä parhaillaan 17m/ vuoisivauhdilla!)

*Oivallatteko missä tässä mennään. Jopa SUPO myöntää täysin avoimesti, että Posiva ja STUK valehtelee korruptiorahasta läpiä päähänsä! Yhteenvetoa:

- Posiva valehtelee vailla moraalin tynkää Onkalon kuparipullosen kestävän 100 000 vuotta.

- Todellisuudessa näemme että optimissakin tilanteessa jo ILMAN SÄTEILYN HÄIVÄÄ. Paksukin kupari nähdysti tuhoutuu pelkästä painostaan murentuneeksi pölykasaksi vuosituhatluokassa, eli prosenttiosissaan väitetystä!

- Toisaalta Uudellamaalla kuparisen perusvesiputken putkimiesten liitto kertoo tuhoutuvan milli/ vuodessa= 50 vuodessa! Siellä mm. sulfidibakterien hyökkäyksessä . ..

- Kun mukaan lisätään uraanijätteen plutoniuminen tauoton monisata- asteinen hehkutus, ennenkaikkea säteilyeroosio. Kesto romahtaa NASA:n antamien tietojen mukaan. Niin kuten astronauttikoulutettu Pattie asian kiteytti 25-27v m a k s i m i s s a a a n !
            --

Etusivu- foorumi satoa 31 July 2013, 18:00 #2452 

 Tero is offline Reggae OK Tero's Avatar
--------------------------------------------------------------------------------

 Ja kuparipullot on aivan typerä idea. Pinnat Artolle!

 Täytyy tutkia paremmalla ajalla
[url]http://fissilematerials.org/library/...-june-2011.pdf[/url]

 Hälyyttävää on että käytettyä uraania on vaarallisemmassa UF6 muodossa jonka tuottama HF syövytää

 ---KAIKEN  METALLIN---

* Tässäkin SUPO -poliisi lipusuttelee pahasti totuuksiaan julki. Joita SE ei saisi VT:nä kertoa! Kerrottakoon, että isotooppijalostuksessa, sen jätteissä yms.  ja esim. merilkuljetuksissaan ydinmateriaalia kuljetetaan ja käsitellään
surutta juuri tuossa pelätyssä uraaniheksafluoridimuodossa. Aikoinaan kun YLE TV Katja Juurus julkaisi asian.  Miten
Itämeressä uraani liikennöi juuri kilometriluokasta kaiken uppoavassa räjäyttävässä muodossaan.

 Ainoa vastaus tähänkin keskeiseen kysymyksen riskiin oli toimittajalle YLE/ SUPO:n välittömästi vuodosta antama ainakin vuoden toimittajakarenssit! Näin siis toimitaan YDINRIKOLLISUUKSIEN peittelyissä aina!

. Sitä myydään veteen liuenneena muovipullossa kemisteille*
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Uranium_hexafluoride

 Tuota spent uraania voi haudata vain oksidin muodossa.
*http://en.m.wikipedia.org/wiki/Hydrogen_fluoride

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat