2 vuoden suhde takana - yhtäkkiä seksi ei suju? apua!:)

Seuraa 
Liittynyt29.7.2013

Olemme poikaystäväni kanssa seurustelleet noin 2 vuotta. Olemme molemmat vähän päälle parikymppisiä. Ongelmaksi on muodostunut se, että seksi ei ole nyt vähään aikaan enää sujunut ollenkaan. Ns. alkuhuuma ei ole seksin osalta kadonnut koska meillä kesti monta kuukautta ennenkuin aloitimme seksin harrastamisen. Poikaystävälläni on ollut suhde ennen minua, mutta minulle hän on ensimmäinen poikaystävä ja kunnon vakava suhde. Siitä syystä odotimmekin pitkään, ennen sänkyyn menoa :)

En tiedä yhtään mistä tämä saattaisi johtua, mutta poikaystävällä ei vain seiso kunnolla. Jolloin tietty hommasta ei tule yhtään mitään. Tätä ongelmaa ei ole ollut moneen kuukauteen, jolloin kaikki on sujunut ongelmitta. Kunnes nyt. Poikaystäväni häpeää kamalasti tätä ja on surullinen puolestani koska jään aina ilman. Ollaan keskusteltu tästä mutta mies on itsekkin aika hämillään että mitä ihmettä tämä voi olla kun ei pitäis enään alkujännityksestä johtua :D Miehellä on hyvä kunto ja muutenkin ei pitäisi olla mitään ongelmia siinä suhteessa (ei polta yms)

 

Olisin kiitollinen jos joku voisi vähän jelpata esim. omilla mielipiteillään että mistä voisi johtua/ onko teillä samanlaisia tilanteita ollut? :)

 

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat