Käsityöblogini + linkkaa blogisi!

Vierailija

Etsisin luettavaa muista kuin lifestyle blogeista. Linkkaa jos omistat vähänkin erilaisen blogin.

Itsellä on käsityöblogi missä teen värikkäitä käsitöitä pilke silmäkulmassa. Tykkään myös valokuvauksesta ja se näkyy blogista. Tule tsekkaamaan meininki!

dydyy.blogspot.fi

Kommentit (7)

Vierailija

http://heyletsgogetlost.blogspot.fi/

Blogia kirjoittaa 22-vuotias tyttö, joka uskaltaa unelmoida ja kotisohvan sijasta istuu paljon mielummin lentokoneissa ja -kentillä kohti tuntemattomia.

Kolmevuotias Hey Let's Go Get Lost on matkablogi, joka kertoo reppureissuista persoonallisella twistillä. Aiemmat postaukset keskittyvät surffaamiseen Marokossa, reppureissaamiseen Australiassa, chillaamiseen Balillasekä Euroopan Interrailin lisäksi muihin karkumatkoihin, joita keksin toteuttaa päivän varotusajalla, kun pää alkaa hajoamaan tarpeeksi elämään Kalliossa ! Luvassa seikkailuja, no-plan-plan -mentaliteettia, juhlimista sekä pohdintoja itsestä ja elämästä. LET'S GO GET LOST! 

Seuraava kohde tulee olemaan MADRID, sillä olen lähdössä sinne vuodeksi vaihtoon syyskuussa ! Tämän jälkeen suuntaan Australiaan, Mexicoon tai minne ikinä tie viekään suorittamaan työharjoitteluni 

Vierailija

http://matildannas.blogspot.fi/

Intohimoa DIY-projekteihin ja second handiin, riemuidiootteilua, shoppailua, inspiraatiokollaaseja sesongin ja toiveiden mukaan, muotia ja tyyliä mm. asukuvien muodossa. Muodin sekaan olen yhdistänyt intohimoni ruuanlaittoon. Tästä syystä asukuvien seassa vilisee vinkkejä leffaherkuista pullanleivontaan<: Toivottavasti saat mieleistäs luettavaa!

http://matildannas.blogspot.fi/

 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat