Vinkkejä tatuointiin

Vierailija

Olen ottamassa ensimmäistä tatuointiani kylkeen. Tatuoinnilla on suuri henkilökohtainen merkitys ja teksti on "Scars & Stories". Teksti on itsessään jo hyvä, mutta olen koittanut keksiä tekstiin sopivaa pientä kuvaa. Ajatus ei tunnu kulkevan ollenkaan, joten kysynkin teiltä ideoita pieneen, mieluiten tekstiin sopivaan kuvaan. :)

Myös muut tatuointikokemukset ja vinkit ovat tervetulleita! :)

Kommentit (4)

Vierailija

Rohkee likka ko laitat ekan tatskan kylkeen! Mutta faktahan se on, että naiset kestää tatuointikipua paremmin kuin miehet. Viimeisin tatuoija, jonka luona kävin, kertoi ko hän tatuoi aika isoa kuvaa naisen kylkeen, tämä vain hihitteli ko kutitti! Mutta ko hän oli tatuoimassa isoa miestä kylkeen, tää meinasi alkaa itkemään. Mutta tietenkin omakin kipukynnys vaikuttaa, miten kestää. Etköhä sie likka pärjää ;)
Mitä jos vain raamittaisit tuon tekstin? Siis tavallaan laitat ikäänkuin jotkut kehykset ympärille, kiemurtelevat ja hienot. Oisko mitää ideaa? :)

Vierailija

Onko siihen pakko laittaa mitään kuvaa? Kun valitse itseä miellyttävän ja muuten toimivan fontin, niin teksti toimii yksinäänkin. Itsellänikin on tekstin pätkä tatuoituna, eikä mitään muuta :) Varsinkaan, jos ei meinaa mitään keksiä, niin pitääkö sitten pakolla keksiä? Itsellänikin on kova tatuointi kuume, mutta odottelen tässä ideaa, joka sitten tulee kuin tulee.

Vierailija

Tatuoijan vinkki: älä tunge siihen  väen vängällä kuvia tai symboleita,muista että niitä saa myöhemminkin lisättyä. Tsekkaapa dafont.com ja tutustu fontteihin! :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat