:: Voiko olla tottakaan?. . . .

Vierailija

3231.SIIVILÄreaktorit

SIIVILÄ reaktorit I
siivilä siivilä siivilä

Saan nyt niin paljon suoraa USA-sisäpiiridataa. Että on pakko fokusoida. Muuten en pysty käsittelemään näitä sensaatiomaisia uusia materiaaleja julkisuuteen. Tässä setissä poraudutaan asiaan, jonka perusteita JO olen tuonut luonnollisesti aiemminkin julki. Mutta minulta on niistä puuttunut dokumentoitua materiaalia. Aloitetaan kuvilla ja fokusoinneilla.

Kuten muistamme. Olen kertonut miten Loviisan ja TVO:n yhteiskuntavastuuraportti 2008 kertoi suoraan näitten 3,5- 4,4% fissiomateriaalien U-235 polttoarvoilla ajettavien 86t latauserästä reaktorikohtaisesti katoavan 1 100kg/v! Painakaa mieleen, että JO näillä polttoarvoillaan reaktoriin pannusta polttoaineesta katoaa ++..ionisoituna kanavasäteilykaasuina ympäristöömme -1,28%/v.

Kontaktini kiteytti sanomaansa, että reaktorit niin USA:sa kuten esim. Kanadan erityiset CANDU- reaktorit, "vuotaa kuin seulat". Tiedän toki asian kaameuden. TVO:n omat raportit katosivat 2008 paljastuttuaan kuin suohon. STUK ei enää halua edes kuulla julkisuuteen paljonko reaktoreista kaasuunetaan polttoainetta.

Seuraava klassinen  kuvasarja käsittelee venäläisen aseplutoniumin reaktoreissa suoritettua USA:n suorittamaa salaista poltto-ohjelmaa. Juu kyllä. Nimenomaan sitä polttoprosessia joita Japaniin laivattiin 2009 Arevan MOX polttokokeina. Tarkoituksena oli alkujaan muuttaa 2008 energianegatiivisuuteen suistuneet uraaninpolttolaitokset takaisin energiapositiivisuuteen. Kaikki kuitenkin räjähti konkreettisesti käsiin. Kun 4 Fukushiman reaktoria sisältöineen kaikkineen yksinkertaisesti KAASUUNTUI ilmakehäämme "likaisina ydinpommeina" osasekunneissa. Miten tämä oli mahdollista?

Reaktoreissa ajettiin uskomattoman rikkaita plutoniumpolttoajoja. Jo 8% Pu- 239 räjähtää miettimättä ydinpommina. Mutta koska uudenpolven reaktorien esikuvina olivat USA:n ydinsukellusveneitten superrikkaat polttoaineet. Ei pienempi riittänyt. Nyt nimittäin ydinteollistus On astunut a i v a n  uskomattoman riskilatteisiin mm. painajaismaisien 1 000- sarjalaisten vanaveteen.
                        -------

SIIVILÄ reaktorit II
siivilä siivilä siivilä

A/ Aina kun puhutaan ydinvoiman keskeisistä ns. "julkisista ongelmista" Ydinteollisuus ITSE myöntää niistä vain yhden tai kaksi. Jäljelle jäävät ongelmalliset YDINJÄTTEET.

B/ Fukushiman jälkeen kansan nähtyä lukuisten reaktorien räjähtävän kilometriin taivaalle. Myös ydinvoimalan kyky räjähtää "ahdistaa".

IAEA lähtikin näppärästi poistelemaan mittatilauksesta näitä molempia. Katsokaa kuvista ja hämmästelkää. Seuraavassa kuvissa on vain 10mm halkaisijaisten 30% pitoisten plutoniumpellettien koeajojen välisien preparaattien huippukuvia. Ennen kaikkea äärimäisen salattuja sellaisia. Nyt meillä on mahdollisuus ne nähdä. Polttoaineessa käytetään palavaa Pu- 239, palamatonta Pu- 240 ja taas palavaa Pu-241 seosta. Luku 30% on niin kova pitoisuus, että lähinnä ydinsukellusveneet ovat vastaaviin päästetty. Mutta koska epävakaasti palavat köyhemmät polttoaineet eivät ilman ongelmallisia teslaoskilaattoreitaan toimi. Koska ydinvoimaloitten ionosfääristä imuroimat 70 000MeV hadron suihkut ja isotooppijalostusten CFC vuotojen otonsuoja- aukot on systeemit tehneet epävakaiksi. Haetaan ratkaisua ainoaksi koetulta suunnalta. 10- Kertaistetuista "väkisinpolton malleista". Ydinsukellusveneissä on näin polteltu ilman välittömiä hadronien lisätarpeita ynnä muita sellaisia jo pitkään.

Ja Herra nähköön hirvittävää t u l o s t a  syntyy! Seuraava preparaatti on 144d polton jäljiltä. Huomatkaa miten plutoniumpelletti on palanut pieniksi mureniksi. Jotain hirvittävän jyrkkää palosäteilyn neutronivuon eroosion suihkua keskeltä päin silpoaa kaiken tieltään kuin Auringon säteilyn paineina keskeltä ulospäin suoraan: 
http://kuvaton.com/k/Ycxx.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/Ycxx.jpg[/img]

Eikö auennut vielä? Katsotaan asiaa lisää. Seuraavat 144 päivän ajot päälle. Jälki alkaa olla melkoisen puhuttelevaa. Varsinkin kun alamme käsitellä, mistä tässä oikeasti On kyse:
http://kuvaton.com/k/Ycxv.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/Ycxv.jpg[/img]

Nyt 1cm halkaisijaisella pelletin sisällä ON tapahtunut ja todella ISOSTI! Katsotaan mitä vielä 144 päivän lisän polttoa teettää alkujaan t ä y s i n tiiviissä pelletissä. Huomaa miten eteemme avartuu varsin kiistattomana kuviona läpileikkaus miten prosessin polttona etenee:
http://kuvaton.com/k/YcxU.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YcxU.jpg[/img]
                    -------------

SIIVILÄ reaktorit a n a l y y s i
siivilä siivilä siivilä siivilä

HuHUH! Harvoin edes minä kykenen eteenne kaivattamaan tällaisen tason HYPER SALATTUA! . . Pelletin keskellä palaa poltossa aivan helvetillinen inferno. Kaikki se kiinteä metalli joka neutronivoiden energian säteilyn pommituksessa on. Yksinkertaisen karusti ja konkreettisesti h a i h t u u   KANAVASÄTEILYNÄ ja neutronivoina ympäristöön. Pelletin pinnalla oleva ensimmäinen fyysinen ns. "este" sirkonium putki. Paljastuu kuvissa pelkäksi katseille luoduksi kulissiksi. Kaikki minkä säteily muuttaa plasmaksi sinkoaa säteitään erosoiden plutoniumiin kaivaen säteilypaineilla suoraviivaisesti plasmonien reikiään ulos. Minkäänlaista väitettyä esim. "neutronipeilausta" ei näissä kuvioissa reaktorirakenteista hahmotu!. . .Tämä on tärkeä opetus päällimmäisimpinä. Koko plutonium on kutistuen irronnut myös sirkoniumista kuroen.

Mittasin tuon hotspotin. Kokonaan ulos vuotaneen kiintometallin prosentuaalisena laskelmin. Riippuen hiukan kuvan koon suurennuksesta sain mustan tyhjyyden pinta- alaksi 13cm2. Kun taas koko jäljelle jääneen plutoniumin poikkileikkauksen pinta-ala on taas 132cm2- 13cm2= 119cm2. Kiteytettynä tämä tarkoittaa, 10-kertaistamalla fissiomateriaalien pitoisuudet reaktorien polttoaineiksi. Samalla lineaarisella suureella TVO:n 2008 ilmoittamat Pu-239 massan katoamiset 23cm paksusta reaktorista k y m m e n k e r t a i s t u i v a t  -10%/y! Aivan ällistyttävää nähdä asiat näin dokumentoituna. Mitä konkreettisemmin kenen tahansa hahmoteltavina preparointeina. Tajuaa kyllä miksei tällaista dataa IAEA/ CIA sallisi julkisuuteen paljastamaan, mitä reaktorien sisällä t o d e l l a  tapahtuu!

Jatkon kysymys kiteytyy, mitä tämä konkretisoi ja kertoo globaalienydinrikollisuuksien tavoitteista?

A/ Tehdään ydinvoimaloita, jossa 10v polttojakson jälkeen reaktorissa kaikuu tyhjyys!. . Ydinjätteet kun koettiin ongelmiksi. Niin kehitettiin ylikuumina palavien reaktorien armadat. Joissa ydinjätteen huolta EI enää ole! Tai siis totta kai ON! Mutta ydinjätteet kanavasäteilytetään kokonaan läpi hataroiden "SIIVILÄREAKTORIEN SEINÄMIEN!"

B/ Itse asiassa reaktorien polton säteilyeroosiot ruhjovat reaktorit niin totaalisesti vuotaviksi "plasmonien reijittämiksi huokosmetalleiksi", että on käytännössä sama vaikka reaktoreita ei enää edes kosmeettisesti suljettaisi!

C/ Nagasakin noin 15 kilotonnin ydinräjähdys vaati vain 10kg Pu-239 pitoisuudet. Nyt OL- 3 reaktorissa polttoainetta on jo uskomattomat n. 125t.
Tällaiset uudenpolven reaktorikoot sisältäisivät suoraan laskettuna minimissäänkin 40t edestä puhdasta ydinpommina räjähtävää plutoniumia. 30% Pitoisuuksina tästä on helppoa laskea. 40 000kg lataus/ Nagasakin 10kg= 4 000* 15kt/ TNT:tä= 60 MEGATONNIN ydinase siis jokaisessa reaktorissa! Maailman suurin ydinpommi Tsar Bombaja muistaakseni 100Mt ydinfuusiopommi. Joka silpoaa jo kokonaisia valtioita kerralla. IAEA suunnittelee siis poistavansa m y ö s  tämänkin keskeisen ydinvoimaloitten "kolmannen" keskeisen ongelmansa. Jälkitutkittavat ydinvoimalaräjähdykset. Kun tällainen reaktori räjähtää vaikka Japanin keskellä. Koko saaret ja valtiot katoaa meren aaltoihin perusreaktorituhoissa montuksi muuntuen. Eikä tarvita mitään "ikäviä" jälkitutkimuksia. Eikä tuoteta kammottavia kuvia ydintuhoistaan IAEA/ CIA:n harmeiksi. HEMMETIN kätevää. ...((
            --------

Lisädataa SIIVILÄ reaktoreista
siivilä siivilä siivilä

Kuten huomasimme kaikkialle polttoaineen reunasta esteittä vuotavat neutronivuot muodostavat terävän keskustan "hotspotin". Sama tapahtuu myös isommissa mittakaavoissa, pyöreässä rektorissakin itsessään. Fission energia keskittyy vaarallisen jyrkästi vain keskustan rakenteita ylikuormittaen. Lisää aihekuvaa vaikka tästä:
http://kuvaton.com/k/Ycxo.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/Ycxo.jpg[/img]

Kiinailmiössä uraani tai plutonium saavuttaa 30 sekunnissa huikean kiehuvan metallien +3 000C ylitykset. Eipä ole näitäkään tutkittu, saati demottu:
http://kuvaton.com/k/Ycxm.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/Ycxm.jpg[/img]

Lisää polttoaineen käyrää dataa, jota ei maailmassa olla näytetty tätä ennen:
http://kuvaton.com/k/YcxV.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YcxV.jpg[/img]

Minulta On usein kysytty miten uskallan elää lähellä TVO:n tappajareaktoreita? Edelleen vastaan samoin. Koska maailmalla et m i s s ä ä n ole kaikkialle jopa valon nopeudella survoutuvalta, leviävältä ydinsaastalta turvassa. Hotspotteja EI OLE! Täissä muuten loistavaa dataa siitä. Muistaakseni erään reaktorien kanavasäteilykarkulaisten merkkeinä, cesium koko Maapallolla:
http://kuvaton.com/k/YcxM.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YcxM.jpg[/img]

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat