Ripsipidennykset, apua uusavuttomalle

Seuraa 
Liittynyt28.1.2011

Hei kaikki, hankin tällä viikolla ensimmäiset ripsipidennykseni ja olo on avuton. En osaa elää ripsien kanssa, sillä pelkään niiden tippuvan, katkeavan yms. En pysty nukkumaan, sillä pelkään niiden taittuvan saati pestä kasvoja. Nyt kysynkin apua teiltä, joilla on ripsipidennykset, että miten elätte joka päiväistä elämäänne? Voiko kasvot pestä normaalisti? Käytättekö ripsissä lisäksi ripsiväriä, luomiväriä tai rajausta? Jos käytätte, kuinka poistatte meikin? Voivatko ripset irrota, jos harjaan niitä vaikka ripsenlaittaja suositteli harjaamista? Entäpä nukkuminen, voivatko ripset katketa yöllä jos pyörin kamalasti? Ja onko vika ripsissäni vai kuuluuko niiden mennä ihan solmuun kastumisen myötä? Entä saunominen, kuulin ystävältäni ettei hän ole käynyt saunassa pidennysten jälkeen sillä se voi liuottaa liiman. Miten te toimitte? Kaipaisin ihan jokapäiväiseen arkeen vinkkejä ja omia kokemuksia pidennyksistä, ovatko ne haitanneet elämää vai helpottaneet sitä? Saatan olla hieman hysteerinen enkä kaipaa kenenkään naljailua, sillä nämä asiat todella mietityttävät. Kiitos kaikille, jotka viitsivät vastata mieltä vaivaaviin kysymyksiin :) 

Kommentit (3)

notreble
Seuraa 
Liittynyt21.7.2013

Hei!

Itselläni on ripsenpidennykset, ja myös teen niitä.

Kasvot voi pestä normaalisti, kunhan et hiero silmiäsi. Jos kastelet silmiäsi (itse olen aina super-varovainen, koitan olla kastelematta) niin kuivaamisessa pitää olla tosi varovainen. Jos hierot pyyhkeellä silmiä, eivät ripset tietenkään pysy kivoina. 

Käytän ripsiväriä alaripsissäni, koska se saa pitkät räpsyripsetkin näyttämään luonnollisemmilta. Sen poistaminen on vähän rasittavaa, otan meikinpoistoaineeseen kostutetulla vanulapulla. Jos käyttää silmissä ripsienpidennysten lisäksi muuta meikkiä, poistamisessa kannattaa käyttää öljyttömiä aineita, koska öljy heikentää liiman sidoksia. 

Ripsiä kannattaa harjailla, jotta ne näyttäisivat mahd. näteiltä, eivätkä paakkuuntuisi. Harjatessa saattaa tippua pari ripseä, mutta vain sellaisia jotka ovat muutenkin liimautuneet heikosti, tai juuri tippumaisillaan. 

Ja siitä nukkumisesta. Itsekkin vielä pelkään nukkua mahallani. Kannattaa välttää mahallaan nukkumista, jos vaan mahdollista. Ripset menevät ihan sotkuun ja tietysti vähän irtoilevatkin, jos nukkuu ihan naama tyynyssä. Muistan ensimmäiset yöt ripsenpidennysten kanssa, kun näki oikein painajaisia että kaikki ripset putoaisivat pois. Semmoiset pelot ovat kuitenkin turhia. :)

Jos ripset menevät solmuun, niitä pitää varovasti vähän harjailla. Silleen pitäisi selvittyä. Ja saunassa ei kannata pariin päivään ripsien laitosta käydä. Lämpimät höyryt oikeasti heikentävät liimauksia. Mutta sulla näyttää olleen ripset jo enemmän kuin pari päivää, joten saunaan vaan :)

Tässä vielä mun mielestä aika hyvät ohjeet ripsenpidennysten hoitoon: http://www.adamantas.fi/images/ripsien_hoito-ohjeet.pdf

Toivottavasti oli hyötyä! 

Henne
Seuraa 
Liittynyt28.1.2011

Hei kiitos hirmu paljon! Ilmeisesti voin elää melko normaalisti, kuten arvelinkin, olen vain hieman neuroottinen :D Mutta kiitos kun jaksoit vastata, olit suuri apu :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat