Mirenan poisto ja niagaran VERIputous, apua

Vierailija

Mulla oli Mirena hormonikierukka 2,5v. Se poistettiin perjantaina ja tilalle sain reseptin Nuvaring ehkäisyrenkaaseen ja luvan aloittaa sen käytön heti. Poisto oli kivuton ja helppo. Poistopäivä SAATTOI olla 2.kiertopäivä, sillä torstaina tiputteli vähän verensekaista vuotoa. (Menkat jäi mirenan käytön aikana lähes kokonaan pois mutta melko säännöllisesti n.28-30 päivän välein tiputteli päivän ajan niukkaa vuotoa, pidin sitä siis menkkoina)

Mirena on nyt ollut siis kaksi päivää poissa ja Nuvaring saman paikoillaan. Poiston ja,asetuksen välillä oli n. 1,5h, sen verran et ehdin terkkarilta apteekin kautta kotiin.

Nää kaks päivää on ollut melkoiset, varsinkin perjantaina oli kuumia aaltoja ja pahoinvointia "kohtauksittain" paljon. Eilen vain pari pahoinvointi/kuvotuskohtausta. Tänään sitten heräsin kamalaan alaselkäkipuun ja kun tuossa hiivin aamupissalle, lorisi pönttöön PALJON verta. Tässä nyt 2,5h hereillä oltuani oon vaihtanut sidettä kolmesti.

 

Kysynkin nyt siis,että onko kellään kokemuksia mirenakierukan poiston jälkeen tällaisesta vuodosta tai vuodosta ylipäätään? Voiks tää olla normaalia? Ja jos tuo poistopäivä nyt oli se kp 2, niin voiko menkat vaan yhtäkkiä tulla näin runsaina vaikka 2,5vuoteen niitä ei ole käytännössä kunnolla ollut ollenkaan?

 

Tiedän ettei tää oo lääkäripalsta ja sori jos kuvotti. Päivystykseen sairaalalle ryntääminen ei vaan tän selkä/vatsakivun kanssa oikein näin sunnuntaina innosta. Jonottaa saa kuitenkin monta tuntia ja varsinaisesti ei oo mikään hätä kädessä jos yhden aamun on vuotanut vaikka sitten reilumminkin?

 

JOTEN, ONKS KOHTALONTOVEREITA?

Kommentit (1)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat