Lisää lukijoita blogiin!

Vierailija

ewenblogi.blogspot.com eli mun blogi kertoo tietysti musta ja mun elämästä (: Oon melkein 17-vuotias tyttö/nainen :D Mutta haluan myös lisää blogeja luettavaks (: Kiitän paljon teitä jotka käytte ees kattoos mun blogia ja arvostella saa tietysti! (: 

Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

http://hanilo.blogspot.fi

 

Blogia kirjoittaa reilu parikymppinen pääkaupunkiseudulle pohjoisesta muuttanut neiti. Postailen pieniä palasia elämästäni ja ajatuksistani. Arjen vastapainoksi inspiroidun skandinaavisesta sisustuksesta, tyylikkäästä pukeutumisesta ja romanttisista kampauksista. Haaveilen matkustelusta, rentoudun shoppailun ja kynsien koristelun sekä DIY-projektien parissa.

Vierailija

http://expecteddateofdelivery.blogspot.fi/

18-vuotias tyttö/nainen (miten sen ottaa) :D kertoo raskausajastaan, ja elämästään odottaen elokuisen vauvan syntyä. avautumista arjen haasteista, iloista ja suruista.

Tervetuloa ! mulla ei ole yhtäkään lukijoita kun anonyyminä ja olisi kivasaada joskus jotain kommenttia teksteistä sun muista :) jakiva jos ees vilkaisette, kommenttiboksiin voi jättää omanblogin linkin niin tulen vastasuudessa sinne kurkkimaan :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat