Käykää kattoo ja linkatkaa teijän blogeja :)

Vierailija

Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

http://jeannays.blogspot.fi/

 

♥ Charmikas ja suurisydämminen Pirkanmaalta kotoisin oleva barbitukkainen bloggaaja kertoo blogissaan elämänsä suurista ja pienistä iloista. Blogini keskittyy kaikkeen naisellisiin asioihin kuten, vaatteet, meikit, hiukset, muoti, mutta kirjotan myös mielipiteistäni, teen videoita ja kaikkea maan ja taivaan väliltä!♥

Vierailija

http://lady-and-the-tramp.blogspot.fi/

♦Uusimmissa postauksissa akryylikynsien tekoa ja ranskan tuliaisia♦

Täysi-ikäisen, mutta sopivasti lapsellisen hobitin päiväkirjamainen lifestyle blogi. Minun tapani laskea leikkiä on kertoa totuus - se on maailman hauskin juttu. Kerron blogissani siis avoimesti niin elämäni ilot, kuin surutkin, joten ei, en kuulu bloggaajiin jotka ovat kestohymyillä varustettuja prinsessoja, jotka syövät aamiaiseksi sateenkaaria ja kakkivat perhosia. 

Keskeisiä aiheita ovat sairastamani masennus ja sen vaikutus arkeen, terapia, ihmissuhteet ja mielipidekirjoitukset. Asustan helsingissä avomiehen ja nelijalkaisen teinipojan kanssa. Olen valmistunut kahteen ammattiin ja työskentelen tallentajana.

♦ Vaalea ulkoasu
♦ Pääasiassa isot ja laadukkaat kuvat
♦ EI "tänää kävin shoppaileen ja sit käytiin mäkis, oli kivaa!!! :DDDD" - tyylisiä juttuja
♦ EI lukija lukijasta
♦ Videopostauksia

Varoitus:
♦ Blogi sisältää huonoa huumoria ja itseironiaa. EI TOSIKOILLE!
♦ Lukeminen tapahtuu omalla vastuulla, eikä kirjoittaja ole vastuussa painajaisista, tai psyykkisestä stressistä, joita tämän blogin lukeminen saattaa aiheuttaa. ;)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat