Eron käsitteleminen

Seuraa 
Liittynyt11.6.2013

Otsikko nyt ei oikein sovi sinänsä aiheeseen, mutta haluisin kysyä vinkkejä miten olette itse toipuneet erosta ja kuinka olette käsitelleet asian ?  Ja mitä nyt pitäisi tehdä ja mitä ei  ?  

 

Viime sunnuntaina olin poikaystäväni kanssa päätimme lopettaa suhteen en aikasen poikaystäväni kanssa. Kerkesimme seurustelemaan 1,9 kuukautta ja olimme todella onnellisia. Kummallakin oli tunne että tämä oli nyt se juttu ja suunnittelimme yhteen muuttamista. Kuitenkin suhteeseemme kuului paljon pieniä turhia riitoja joita emme voineet lopettaa ja nyt väsyimme yrittämään. 

Kuitenkin nyt on alkanut kaduttamaan päätös. Ei miestäni mutta minua. Hän on sitä mieltä että teimme oikean ratkaisun. Koska ero on minulle ensimmäinen kunnon ero olen aivan pallo hukassa ! En tiedä yhtään miten pitäisi olla ja miten voisin nyt yrittää päästä yli pikku hiljaa. ikävöin häntä todella paljon ja ajatukseni ovat ihan sekaisin. 

Sovimme,että n.kuukauden päästä palauttaisimme tavaramme toisillemme jotta voisimme sulatella tätä hetken aikaa. Pelkään vain sitä päivää (sitä ei ole vielä sovittu  ) kuin kirottua, koska silloin joudun päästää hänestä lopullisesti irti enkä haluaisi sitä :(  

Kommentit (3)

acabella
Seuraa 
Liittynyt26.2.2012

Minä ainakin tein suuren virheen, kun jatkoin yhteyden pitämistä heti eron jälkeen. Näimme tupakalla ja muutenkin. Ja entinen poikaystäväni vaihtoi minut lennosta entiseen parhaaseen ystävääni. Luotto ei ole enää todellakaan kohdallaan. 

Hyvä idea pitää etäisyyttä eron jälkeen, minulla ainakin erosta ylipääsemiseen meni todella pitkä aika juuri tämän takia, että näimme vieläkin todella paljon. Molemmilla kuitenkin kamala ikävä toista oli, vielä pitkään keväälle. Alkukeväästä alkoi tuntua jo paljon paremmalta, ei enää niin kamala ikävä koko ajan tms. Ajattelin vain, että näin on parempi. Kyseisellä jätkällä kuitenkin aika huono maine tässä kaveripiirissä, niin aika monet ystäväni puhuivat minulle järkeä :) Tsemppiä!

Vierailija

Loppui 4 vuoden suhde viime vuoden lopulla ja ainoa neuvo mitä voin antaa on: se ottaa aikansa. Se ottaa aikaa, aikaa ja vielä lisää aikaa. itsellä helpotti paljon se et puhuin asiasta perheen ja ystävien kanssa uudelleen ja uudelleen. ero ei ollut siis yhteinen päätös joten minulle oli tärkeää et pääsin purkamaan tuntojani jonkun kanssa. jossain vaiheessa sitä vaan keväämmällä huomas et ei aattele sitä eksää päivittäin ja nyt voin sanoa jo et olen päässyt yli. mene vaan päivä kerrallaan ja pidä ittes kiireisenä.. :) ja itse en pitänyt, enkä pidä vieläkään, eksääni yhtään yhteyttä.. parempi olla sit kokonaan ilman sitä toista ja keskittyä vaan itse siihen erosta ylipääsemiseen.. aikaa se ottaa, muuta en voi sanoa. :)

eremita
Seuraa 
Liittynyt2.6.2013

mä pohdin kanssa tätä ylipääsyä, olin itse se osapuoli joka halusi lopettaa suhteen, poikaystävä olisi ollut valmis vielä jatkamaan, mutta olin jo melkein vuoden tuntenut oloni epämukavaksi suhteessa... Nyt seurustelun loputtua oloni on tyhjä, onneton, toisaalta helpottunut, mutta toisaalta mietin miestä koko ajan ja että teinkö oikean päätöksen. Toivon, että olen tehnyt oikean päätöksen, vaikka se vaikealta tuntuukin

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat