Yksinäinen mies etsii seuraa

Vierailija
Vierailija

On se niin kurjaa ettei kukaan koskaan vastaa. Vaikka kirjoitan ihan normaalistikkin, nini ei silloinkaan kukaan koskaan vastaa, niin en jaksa enää yrittää ollenkaan sillä tavalla kun lopputulos on aina sama. Ja sitten kun tietää miten helppoa naiste on löytää seuraa, johtuen sukupuolten välisestä epätasa-arvoisuudesta, niin ymmärtää ettei mun seurani tule koskaan kelpaamaan kenellekkään, se on niin harmillista elää koko elämä yksin, kun ei kukaan koskaan vastaa, kun se on niin paljon vaadittu, että joku voisi yrittää tutustua, ei sitä koskaan tapahdu, jotenkin niin synkkää että täsä asiasa voi olla näin suuri ero sukupuolten välillä, olisi edes hieman tasaiseempi tilanne niin ei olisi niin toivonta

 

Keskenäänkö naiset seurustelee? Kun nainen löytää itselleen miehen, niin samalla mies löytää itselleen naisen. Mikä siinä on niin vaikeaa tajuta?

 

Jos sitä et meinaa löytää seuraa, se ei tarkoita etteikö kukaan mies löytäisi seuraa. Ja monellissa sukupuolissa on niitä, joiden on vaikea löytää itselleen kumppania.

Kommentit (1)

Vierailija

Pyydän nyt nätisti: LOPETA. Olet aloittanut tänne miljoona keskustelua siitä, miten yksinäinen ole. Mene ulos tutustumaan ihmisiin, äläkä jaksa valittaa yksinäisyyttä täällä foorumilla, paikassa, jossa seuraasi ei kaivata.

Jos aloitat yksinäisyydestä vielä yhdenkin uuden keskustelun täällä, voit olla varma, että silloin en enää ole yhtä ystävällinen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat