karttaako poika??

Vierailija

otin yhteyttä yhteen mukavanoloiseen poikaan, joka on kanssani samassa koulussa. pyysin häntä parikseni wanhoihin ja tämä suostui ilomielin. tämän jälkeen ollaan facessa keskusteltu kerran niitä näitä ja juttu luisti ja poika vaikutti todella avoimelta ja mukavalta. koulussa hymyiltiin toisillemme jos nähtiin jne. nyt viimeisenä päivänä koulussa tämä katsoi minua pitkään ja vaikka hymyilin, hän ei hymyillyt takaisin. istuskellaan aina samalla sohvilla kahessa eri kaveriporukassa. tällä kertaa hän lähti pois yhden kaverinsa kanssa vaikkei normaalisti lähde mihinkään. tämän jälkeen en enää häntä nähnyt sillä kesälomani alkoi.. emme ole jutelleet facessa koska itseäni hieman arveluttaa mitä edes sanoisin etten lähesty häntä liikaa.. hän lisäsi kesäisen kuvankin itsestään mutta heti tykättyäni siitä hän poisti kuvan. mikä hitto tätä tyyppiä vaivaa? onko vika minussa, pelkääkö hän kun olen ottanut kontaktie? vai yhdistänkö asiat vain liittymään itseeni vaikkei näin olisikaan? :(

Kommentit (1)

Vierailija

Poika kuulostaa mukavalta ja ihan kunnolliselta näin miesnäkökulmastakin. Mutta voi hyvin olla, että poika on UJO. Hymyyn on helppo vastata hymyllä ja molemmille tulee hyvä olo. Se auttaa murtamaan jään. Olette tanssipari ja olette jutelleet, se helpottaa tilannetta paljon. Pojan lähteminen tuossa tilanteessa ei välttämättä tarkoita yhtään mitään. Ujo poika miettii kauan mitä sanoisi facessa ja usein päättää olla hiljaa ettei saa itseään näyttämään pöljältä tai vielä pahempaa - ahdistelijalta.

Kuvasta en osaa sanoa, epäilen ettei sillä ole muuta merkitystä kuin että poika ei halunnut juuri tuota kuvaa näkyville. Jos hänellä on tunteita, häntä vain jännittää. Jos ei ole, syy ei ole sinun. Sit ei vaan synkkaa. Suosittelisin vain ottamaan yhteyttä. Vaikka se onkin yleinen uskomus, että pojan pitää tehdä aloite, niin voit rohkaista häntä. Voi olla, että sekin tulkitsee hiljaisuuden sillä ettei tunteita ole. Se on usein helpompaa. Juttele ihan vaan kaverina, juttu voi lämmetä oli ujo tai ei. ;)

-lukiopoitsu

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat