Miehen ajatusmaailma ahdistaa niin paljon, etten tiedä miten päin olisin

Vierailija

Olen seurustellut mieheni kanssa nyt n. puoli vuotta ja olemme riidelleet useasti viimeisten viikkojen aikana. Muutama päivä sitten hän ehdottikin, että pitäisimme taukoa. Selityksenä oli se, että häntä oli kuulemma alkanut ahdistaa liian nopea suhteemme eteneminen (vaikka emme asu yhdessä/ole suunnitelleet elämää eteenpäin tai mitään muutakaan!?) sekä jatkuva riitely. Tottakai haluan elää koko loppuelämäni hänen kanssaan, mutta mistään yhteenmuuttamisesta tai muustakaan ei ole ollut puhetta. Olin niin järkyttynyt mieheni sanoista, etten osannut vastata siihen mitään, vaan sovimme että lopetamme vähäksi aikaa yhteydenpidon kokonaan.

Nyt elän täysin epätietoisuudessa ja toivottomuudessa; Koska mies ottaa yhteyttä seuraavan kerran? Onko tämä vain alkua erolle, mutta hän ei halunnut vaan pamauttaa sitä ns. kerralla? Kuulenko hänestä enää koskaan?

Onko muilla kokemuksia miehistä jotka haluavat pitää taukoa? Onko hyödyttänyt vai ennakoinut vain lopullista eroa? 

Rakastamme toisiamme, enkä voi uskoa että mieheni tunteet olisivat yhtäkkiä vain "lopahtaneet". Riitammekin ovat loppujen lopuksi olleet melko pieniä ja olemme saaneet ne melkein aina sovittuakin.

Olenko toivoton tapaus? :(

Kommentit (7)

Vierailija

sun miehes on iskenyt kiikarinsa johki herkkuperse blondiin, joten hän ottaa oman aikansa, ja jos se herkkperse ei lämpene miehelles nii hän kyllä soittaa sinulle takasin sitten. ;)))

Vierailija

tauot voi olla pidennettyjä eroja. 

 

itse en jaksaisi odottaa toista, kysyisin suoraan että mikä on homman nimi, että kakista suoraan ne sanat suusta. tauko voidaan kuitenkin määritellä monella eri tapaa. kuulostaa niin epäreilulta, ja jotenkin välinpitämättömältä, että sinuun annetaan olla epätietoisuudesa ja toivottomuudessa, ei epätiotisuus ja toivottomuus kuulu parisuhteeseen, vaikka ollaankin _tauolla_.

 

ja riitelemisestä, riitely on kuitenkin niin lähelle tuleva asia, että suhteen liian nopea eteneminen voi tarkoittaa sitä itse riitelyä, että tulee ristiriitoja ja kumpikin haluaa näyttää ne omat tunteensa ja mielipiteensä ja olla oikeassa, mutta tottakai on oltava valmis joustamaan parisuhteessa ja venyttämään rajojaan. riitelemällä haetaan niitä rajoja.

 

ja kyllä, oma parisuhteeni päättyi taukoon, jolloin mulla meni hermo ja päätin koko suhteen. taukoilu on vain ongelmien siirtämistä eteenpäin, ei niiden käsittelemistä. ehkä miehelläsi on meneillään suhteenne tilanteessa joku kipupiste, joka ahdistaa häntä. mutta nämäkin asiat selkenee vain puhumalla ja kokemalla, ei välinpitämättömyydellä ja pakenemisella.

Vierailija

Siis toi kuulostaa niin mun eksältä... ei oltu suunniteltu mitään tulevaa yhessä tai mitään mut sitä rupes vaan ahistaa. Pidettiin taukoa, sit palattiin yhteen about kuukauden eron jälkeen. Oltiin erossa ja sitten taas palattiin yhteen... noh sit meni pari kuukautta taas ihan normaalisti mutta taas se samanlainen riitely alko, päätettiin taas pitää taukoa, ja palattiin yhteen. No lopullinen ero siitä lopulta sitten koitui... Se tauko on vaan alkusoittoa erolle. En tiedä ketään pariskuntaa jotka ois tauon jälkeen palannu onnellisesti yhteen. Unoha se pelle!! Tuol on niin paljon hyviäkin miehiä tarjolla! :-)

Vierailija

Itse taas tunnen pareja, jotka ovat palanneet tauon jälkeen yhteen. Silti hiukan mietityttää mitä miehen päässä liikkuu ja mitä hän oikeasti ajattelee - vai ajatteleeko mitään.

Enkä voi vain unohtaa häntä ja antaa olla, rakastan miestäni niin paljon. Suhteemme on muuten toiminut niin hyvin. Ja haluan vielä huomauttaa, että nämä riidat syntyivät useimmiten silloin, kun emme olleet nähneet pariin päivään..

Tuntuu vaan niin ahdistavalta kun ei olekaan enää sitä omaa kultaa, jonka kainaloon päivittäin mennä. 

berrykiss
Seuraa 
Liittynyt5.7.2011

Aika samoilla linjoilla omat mielipiteeni, kuin aiemmat. 
Itsekkin nään tauon vaan ongelmien siirtämisenä eteenpäin.. Tauolla vaan tuntee suurta epätietoisuutta ja ahdistusta. Eikö se olisi helpompi vaan kerralla pistää poikki? 

Ja ettehän te ole edenneet mielestäni yhtään nopeasti. (Oman mieheni kanssa muutettiin kahden kuukauden jälkeen yhteen ja suunnitellaan ahkerasti jo tulevaisuutta, se on nopeaa toimintaa) 
Mielestäni mies tekee sinulle epäreilusti, jos ei suostu suoraan sanomaan, mitä hän haluaa. Kuitenkin tuolla on paljon miehiä, myös sellaisia, jotka ovat oikeasti valmiita panostamaan suhteeseen ja sitoutumaankin. Sinä ansaitset kumppanin, joka on valmis tekemään suhteen eteen yhtä paljon kuin sinä, ja sellaisen, että voit luottaa hänen pysyvän sinun vierellä. 

Ja kyllä tuntuu varmasti pahalta, ettei nyt sitä miestä siinä vieressä olekkaan, keneen voit käpertyä, mutta tottumus ei saa olla syy jäädä epäselkeään suhteeseen.. 
En nyt painosta sinua eroamaan, sinähän sen valitset, mutta koita nyt puhua ainakin miehesi kanssa ja pyydä häntä antamaan suora vastaus, onko teillä tulevaisuutta. Näin pääset jatkamaan elämääsi :)

vixtoria
Seuraa 
Liittynyt11.6.2013

Täällä on myös yksi tauonkokenut. Ja eipä niistä mitään hyväää seuraa, joillakin toimii. Itsellä suhde ei palannut enää normaaliksi ensimmäisen tauon jälkeen ja eroon päädyimme mekin. 

Voimia sulle sinne. Onneks asioilla on aina tapana järjestyä jotenki :) !

Vierailija

Monesti se menee niin, että tauko on vaan hienovarasempi tapa jättää. Sillon tavallaan odottaa, että suhde vaan kuivuu kasaan.. Voi tietty olla, että tauosta on oikeesti jotain hyötyäkin ja saatte sillä aikaa ajatuksia selvitettyä. Eihän sitä koskaan tiijä :) 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat