Mielipidepaneelit - Ansaitse rahaa ja lahjakortteja

Vierailija

Moniko täällä on mukana mielipidepaneeleissa? Ideanahan näissä on, että rekisteröidyt paneeliin, jonka jälkeen saat sitten kyselykutsut sähköpostiisi. Jokaisesta täytetystä kyselystä saat joko pisteitä tai euroja. Pisteet voi muuttaa lahjakorteiksi ja eurot saat Paypaliin. Kaikki firmat maksavat varmasti, mutta varo paneeleita joissa luvataan lyhyestä kyselystä suuria summia. Listaa paneeleista:

Euroina maksavat:

http://www.europaneeli.org
http://www.triaba.com/
http://www.nordicpanel.com/suomi/
http://www.vaikuttajapaneeli.fi/
http://www.cint.com/cpx/public_panelist...gister.asp
http://www.huuto.net/huutopaneeli

Pisteinä maksavat:

http://www.mielipidetutkimus.com/
http://fi.toluna.com/
http://www.mielipidemaailma.fi/
http://m3panel.com/

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Muutama vuosi näissä takana. Maksut ja lahjakortit ovat tulleet ajallaan.

Se profiili tosiaan kannattaa täyttää tarkasti ja kannattaa määritellä että montako kyselyä saa lähettää (cint:n paneelit)

Vierailija

Tosi paljon on taas kyselyitä tullut. Monia varmaan kiinnostaa että millaisia kyselyt ovat - voin sanoa että ihan laidasta laitaan. Yleisesti liittyvät kulutustottumuksiin, välillä on kysytty mielipidettä jonkun ruokavalmistajan uutuustuotteesta yms. Kohderyhmätkin vaihtelevat, jokaiselle jotakin :-)

Vierailija

Aiemmin europaneeliin kävi samat tunnukset kuin muihinkin paneeleihin, nyt piti tehdä uudet. Ilmeisesti muuttunut viime vuonna, nyt palkkiot sai kotiutettua paypaliin tai superlahjakorttina.

Vierailija

'12 kesällä liityin ensimmäiseen sivuun (muistaakseni triaba paneeli) ja siitä lähtien olen täytellyt eri kyselyitä, yhtenä havaintona palkkiot ovat parantuneet viidessä vuodessa ja vuotuisat kysely määrät lisääntyneet valtavasti.

Vierailija

pari vuotta näitä kyselyitä olen täytellyt ja kaikki palkinnot / palkkiot tulleet asiallisesti. piste paneeleissa kestää osassa vaan turhan kauan että saa ulos jotain.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat