Miun blogi ja uutta luettavaa!

Vierailija

Heippa kaikille!

Olen kohta 18-vuotias naisenalku, joka kirjoittelee lifestyle-blogia elämästään. Mukaan mahtuu salilla käyntiä, poikaystävä, ystävät ja perhe ja kaikki muu mahdollinen. :)

http://bornthisway-iida.blogspot.fi/

Uutta luettavaa on aina kiva saada, joten laittakaan blogejani ja pientä kuvausta. Käyn kurkkaamassa! :)

Kommentit (12)

Vierailija

Oon vuonna 1996 syntynyt tyttö Turun läheltä, ja kiinnostuksen kohteina on reissaaminen, valokuvaus, elokuvat, hyvä ruoka, musiikki ja vaatteet. Oon bloggaillu jo monien vuosien ajan, mutta tänään päätin alottaa "puhtaalta pöydältä" uudella blogilla.

http://sofiamalm.blogspot.com

Vierailija

Piakkoin 21-vuotias Liiketaloutta opiskeleva pöffeli kirjoittelee niin tavallisesta arjesta, juhlasta kuin hulluista päähänpistoistaan. Menevä tyyppi joka tylsistyy helposti, silloin yleensä keksii tekemistä josta postauksissa kertoo. Parasta elämässä hyvä ruoka, parempi mieli, kupliva, kaverit ja megaupeet korkkarit. Tykkään myöskin Porscheista ja siitä, että mulla on niitä 12 sitten kun rikastun. En ole ehkä tavallinen hipsuttelija-muija, vaan multa sujuu kaiken maailman toiminta metsästyksestä ja mettässä rämpimisestä kahviloissa kekkalointiin. Mukana menossa mäyräkoira nimeltään Neiti Nakki. Mielipiteitä, arkisähellystä, kausittaista avautumista, huonoa huumoria ja paljon kuvia. Tervetuloa lukemaan!

 

http://katitus.blogspot.fi/

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat