Normaalia ?

Vierailija

Harrastin seksiä poikaystäväni kanssa 3 kertaa lyhyen ajan sisällä. Ekana päivänä harrastettiin illalla seksiä tosi kauan, varmaan 20 min. Oltiin vähän humalassa :D Seuraavana päivänä harrastettiin noin 15 min ja sitten sen jälkeen ei mennyt kun alle tunti, nii harrastettiin taas jokusen 10 min. Oltiin taas vähän humalassa niin siksi meni myös noin kauan ja poikaystävä haluskin paljon, mut tän jälkeen ei samana päivänä mut seuraavana oli paikat tosi kipeät.. Normaalia ? vai voisko olla jokin tauti :o Siinä aktin aikana rupes kyllä vähän jo sattuu, ku oltiin tehty niin kauan..

Kommentit (2)

Vierailija

Niin, sehän riippuu paljon ihmisestä, mikä on kenellekin seksin harrastamista kauan ja usein. Myös seksin harrastamisessa on monia eri tapoja, etkä maininnut siitä oliko tässä kyse itse yhdynnän kestosta tai siitä, oliko esileikkiä tai liukkaria mukana ollenkaan. Et myöskään kertonut olitko itse halukas seksiin. Näiden seikkojen takia kukaan ei voi puolestasi vastata mitään tyhjentävää.

Jos nämä kerrat olivat sulle ensimmäisiä, ei ole mitenkään outoa, että paikat ovat kipeät ja arat. Kropallasi kestää oma aikansa tottua. Syynä voi olla liian kuivat limakalvot tai liian jännittyneet lihakset. Seuraavilla kerroilla kannattaa pitää huolta just noista edellä mainituista seikoista: että oot mahdollisimman rento, limakalvot kosteat, että oot halukas ja että etenette aluksi vähän rauhallisemmin.

Mitään tautia sulla ei varmaankaan ole, jos olette käyttäny raskauden ja tautien ehkäisyyn ainakin kortsua.

Vierailija

Joo siis uskosin että sulla on kaikki aivan hyvin :) voin kertoa että ko päivässä usiasti harrastaa nii paikat alkaa mennee aroiksi. itellä ainaki monta kertaa ollu pariki päivää paikat tiukoilla ko monta kertaa sekstaillu saman päivän aikana! oota vähän aikaa niin kyllä se olo siitä normaloituu:)) 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat