Kesä Ombre

Kommentit (6)

Vierailija

Todella kaunis värjäys! :) Pitäisi itsekin laittaa suosiolla liukuvärjäys, vaaleaan väriin kun tulee niin nopeasti kammottava juurikasvu...!

Vierailija

Kiitos, ja liukuvärjäys on kyllä niin kätevä ettei juurikasvusta tarvitse juuri huolehtia. :) Hih useampi kuukausi menee helposti ilman kampaamoreissua. Suosittelen ehdottomasti!!!

Vierailija

Hei! Sulla on aivan ihanat hiukset!!

 

Suunnitellaan California Road Tripiä kesälle 2014! Oletko tehnyt siitä aiheesta postausta tai osaisitko antaa vinkit, miten toteuttaa se järkevimmin Suomesta? Mikä olisi paras aika toteuttaa se välillä touko- elokuu?

Matka-aika olisi noin pari viikkoa, josta noin 5 päivää ensin palvomassa aurinkoa jossain huipussa kohteessa, eli lento mihin? Ja siitä sitten siirtyen nähden mahdollisimman paljon hienoja kaupunkeja siten että myöhään/ illalla tai aikaisten aamulla tien päällä ja muuten aurinkoa palvoen tai upeita paikkoja kiertäen...

 

Kiitos jos voit vastata blogissa. 

Vierailija

Heiii,

anteeksi kauheasti kun vastaaminen unohtui! Tämä jäi niin Suomen reissun alle, ja unohdin aivan. Eli... Itse lähtisin matkaan heinä-elokuussa. Kaikkein lämpimintä eikä tarvitse huolehtia tästä junegloomista Joka vetää taivaan harmaaksi. 

Itse lentäisin ensiksi Losiin, täällä on todella paljon rantakaupunkeja, esim Santa Monica tai Manhattan Beach joka jälkimmäinen on hieman enemmän paikallisten hallussa kuin Santa Monica. Muutenkin täällä riittää kierrättevää kyllä pidemmäksi ajaksi kuin viideksi päiväksi. Tästä suunta esim kuumaan Vegasiin, hotellit ovat halvempia Vegasissa (jos haluaa jättää viileämmän San Franciscon välistä. plus yksi suunta autolla on noin 9-10 tuntia.) Täältä esim San Diego ja sitten rantakaupunkeja pitkin takaisin Losiin. San clemente, Laguna Beach, Huntington Beach jne. :) 

mielelläni autan enemmän jos haluat vain laittaa sähköpostia :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat