Miehet paljastavat mietteitään karvoista

Kommentit (15)

Vierailija

No kylläpä on "laaja" otos miehiä. Kaikki jotain karvakammoisia. Täähän vaan pelästyttää naiset. En usko, että tuo on yleinen mielipide. Jaa että ainakin viikottain pitäisi ajella? Minkä gorillojen kanssa tuo mies on seurustellut? Ja tokkopa itse ajelee alapäätään viikottain.

Vierailija

Rupesi ihan ärsyttää tämmönen että naisen pitäisi olla ihan sileä päästä varpaisiin, edes tummia käsi karvoja ei siedetä vaikka se olisi toisille naisille luonnollista.. Mutta ukot ne sen kun saa pitää napa ja rinta ja häpy karvansa, puhumattakaan raajoista vaikka minkälaisia turlakkeita olisivat!

Ymmärrän että sileä on ehkä miellyttävämpi, mutta jotain rajaa noihin vatimuksiin, ei kukaan jaksa jatkuvasti olla ajelemassa ja kaikille ei sokeroinnit sovi pienen kipukynnyksen takia. Karvat on kuitenkin luonnollista niin naisilla kuin miehilläkin, ei niistä pitäisi mitään numeroa tehdä jonkun typerän sovinistisen naisihanteen takia.

 

Vierailija

Kyllä on miehillä vaatimukset! Jotakin rajaa nyt tähän. Karvojen ajeleminen on kallista touhua, teki sen sitten millä tahansa. Lisäksi homma on aikaa vievää. Itse seurustelen, enkä todellakaan ole joka sileä sääristä/kainaloista/alapäästä. Jos mies ei kestä karvoja, jotka kuitenkin ovat luonnollisia, niin voi voi. Jos nainen ei kelpaa omana itsenään karvoineen päivineen, voi miehen laittaa mielestäni kiertoon! Nykyään jopa ala-aste ikäiset tytöt sheivaavat itseään, ja minkä takia?! siksi, että nykypäivän naisihanna on sileä ja karvaton, ja miehet odottavat karvatonta naista.

Vierailija

Muakin rupes ärsyttämään kun luin tän jutun. Ettäs miehet kehtaavat! Jokapaikasta pitäis olla sileä, voisivat miehetkin sitten ruveta sheuvaamaan alapääkarvojaan! Meinisivät sokerointiin, niin tietäisivät miltä se tuntuu. 

Vierailija

Hiukan pistää sapen kiuhumaan,kun lukee ukkojen kommentteja karvoista! on tainut jätkät liikaa katsoa pornoa? minua itseäni ällöttäis olla joku posliini,koska vain lapsilla kuuluu olla posliini! Siistytty on parempi. Raivostuttaa kun pitäis olla niin "sileä" kaikkialta! menisivät ukot itseensä ja ajallis itekkin kokonaan itsensä!! 

Vierailija

Minun mielestä noiden miesten mielipiteiden julki tuominen on ihan hirveää yleistystä, eikä päde ainakaan tuntemiini miehiin (siis myös miespuolisiin kavereihini). Järkytyin suorastaan lukiessani lehdestä jo heidän kommenttejaan ja mielipiteitään. 

Olen sitä mieltä, että jokainen saa ajella karvansa (ja olla ajamatta!) niinkuin haluaa ja jos ei mies (tai toisinpäin nainen) sitä kestä niin ei ole kyllä sinun arvoisesi. 

 

Vierailija

Vihaks pisti taas koko juttu... Sanoinkin miehekkeelle, että mä suostun sokerointiin tasan sitten, kun se vastavuoroisesti sokeroi kanssa pallinsa paljaiks.(Vaikka ei koskaan ookaan sanonu mulle mitään karvoista :D) Jos ei osaa välillä pienen sängen kanssa elää, niin on todennäköisesti päässä muutenkin sen verran vikaa, ettei siitä kunnon miestä saa millään.

Mut joo. Samaa tasoa kaikkien muidenkin Cosmon mies-juttujen kanssa. 

Vierailija

Jos inhottavaa sänkeä ei saisi syntyä, niin saatas olla joka päivä ajelemassa karvoja! Kuka sellaista jaksaa, se ei ole mitään ilmaista (kuten jo mainittiin). Ainakin oma poikaystäväni kestää tummat käsikarvani, vaikka välillä niistä vitsiä heittää:D ei silti jättäisi niiden takia, tai pyydä ajamaan pois. Ihan alko ärsyttämään tuo itsekeskeisyys.. 

Vierailija

No niinpä, en tiedä tapaa millä sänkeä ei tulisi, koska vasta silloinhan ne karvat voi ajaa kun sänki on muodostunut! No jollain laseroinnilla saa ehkä nonstop-posliinin, mutten muuta tapaa keksi. Sokerointiin ja vahaukseen tarvitsee jo vähän pidemmätkin karvat, että ne lähtee

Vierailija

Tästä tuli kiva mieli. Oon onnekas jos tää tosiaan on yleinen mielipide, mitä vahvasti epäilen. Onnekas siis siksi, että voin ajella karvani niin kuin haluan tai olla ajelematta, poikaystäväni ei ole mikään karvakammoinen kuten nämä mammarit :D

Koko juttu siis ihan täyttä ka**aa.. Enkä taida olla yksin tämän mielipiteeni kanssa..

Vierailija

Jos kerran sänkikin häiritsee niin kosmetologi koulussa opiskelevana tiedän sen verran että sokerointia tai vahausta ei edes voi tehdä kunnolla tai lopputulos ei ole yhtä hyvä ellei ole sänkeä. Ainut vaihtoehto on sheivaaminen jos kokoajan haluaa olla täysin sileä kun muu ei kelpaa ja jos sitäkin tekee liian usein tulee helposti karvatupentulehdus näppylöitä, niin onko ne sitten kauniita? 

 

Jooonna
Seuraa 
Liittynyt26.7.2009

En ymmärrä tollasta valitusta, mä ite henkilökohtaisesti inhoan karvoja ja pidän siistinä ihan itteni takia, naisilla kaikki muut ku hiusket päässä on ruman näköisiä, tietenkin perus ihokarvat on eri asia. Ja jos teitä ärsyttää miesten karvat ni kehottakaa siistimään, mä ainakin kehotan ja kehun sit kun on siistit, miehestäkin paljon mukavampaa sitten!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat