Särkänniemi 1.5.2013

Kommentit (8)

Vierailija

Oot kyllä niin kaunis!:) Ihana asu! 

Hei vähän kiva kuulla et on joku muukin noin herkkä, itken melkein aina elokuvien lopussa ainakin jos ne on ees yhtään jotenkin onnellisia/surullisia!:D Itkin jopa duudsonit tuli taloon-jaksojen päätöksille... 

Vierailija

Noi tommoset wanhan ajan karkit on ihan parhaita! <3 Vitsit en oo ikinä käyny Särkkiksellä, vois kyllä saaha senkin joskus aikaseksi.

/Leena

Vierailija

Niin on! Varsinkin just kaikki toffeet ja nuo polka karkit on aivan ihania!:D Joskus tulee itekin kokkailtua toffeeta, tosin se ei oo ihan noin hyvää..:D

Ja nyt sitten vaan tänä kesänä Särkkikseen tai jonnekin hurvittelemaan!:) Ihanaa päästä joskus oikee tuulettuu kunnolla sinne laitteisiin ja jännittämään!

Vierailija

Delffiineillä on ihan hirveät olot siellä. Kun ne otetaan kiinni kotivesissään ne kidutetaan melkein hengiltä jotta ne saadaan kiinni (jollain äänilaitteella murskataan niiden korvat tms..) joko delffiini tapetaan tai otetaan ihmisten nähtäväksi. Järkyttävää.

Vierailija

ikävää tuollainen ja varmasti tottakin ulkomailla, mutta onneksi nämä Särkänniemen delfiinit ovat ihan hyvissä käsissä. Ne ovat syntyneet tuolla ja tottuneet tuohon elämään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat