Poikaystävän takiainen..

Vierailija

Eli ongelmani on seuraavanlainen:
Poikaystäväni on hiljattain kohdannut tytön, joka ei suostu uskomaan, että hänen pitäisi jättää jätkäni rauhaan. Miehekkeeni oli siis viime viikolla istumassa iltaa kavereidensa kanssa, kun tämä nainen änkesi samaan seuraan koska oli jonkun pöytäseurueessa olevan tuttu. Poikaystäväni oli huonolla tuulella ja meni käymään röökikopissa ennen kotiinlähtöään, jolloin tämä tyttö änkesi hänen seuraansa ja alkoi flirttailla ja yritti nojailla poikaystävääni päin suudelman toivossa ja ehdotteli myös että voisi viedä tämän kotiinsa ym. Kyseinen akka kyllä tiesi, että poikaystäväni on varattu, samoin hän oli isoon ääneen kertonut aikaisemmin olevansa itsekin varattu. Mieheni sitten oli sanonut vihaisesti että ehkä kannattaisi ajatella vain sitä omaa miestään ja jättää hänet rauhaan.
  Noh, eipä tuossa muuten mitään mutta nyt tuo muikkeli oli sitten stalkannut poikaystäväni naamakirjasta yhteisten tuttujen kautta ja lähetti 2 kaveripyyntöä, jotka mieheni sitten torjui. Kun tämä tyttö sitten huomasi että molemmilla kerroilla pyynnöt oli hylätty, hän laittoi viestiä naamakirjan kautta ja kyseli mitä mieheni tekee vappuna, johon tämä vastasi lyhyesti että on oman naisensa ja kavereidensa kanssa, ja ehkäpä tuon tytönkin kannattaisi vain olla oman miehensä kanssa. Ja lisäsi vielä että häntä ei kiinnosta tutustua kyseiseen ihmiseen eikä halua olla osallisena tuollaisessa pelleilyssä, johon tuli vastaus "niin halusin vaan pyytää anteeksi sitä viime kertasta kun nähtiin" johon mieheni ei enää vastannut mitään.
  Nyt vappuna törmäsimme tuohon muijaan yhdessä, kun olimme kavereiden kanssa istumassa iltaa ja tämä ääliö sitten änkesi samaan pöytään vaikka mieheni sanoi että paikat on varattu kavereillemme. Ja yrittipä tuo ämmä myös tehdä poikaystävääni mustasukkaiseksi istumalla jonkun kaveripoikansa syliin O_o. Vilkuili miestäni kokoajan ja katsoi häiritseekö tätä ja kun reaktiota ei tullut, niin seurasi tätä sitten röökikoppiin jonne mieheni meni sanomaan moikat yhdelle kaverilleen kun olimme lähdössä kotiin.
  Kauhean pitkä sepustus mutta ärsyttää aivan helvetisti tuollainen. Miten voi olla mahdollista ettei joillekin vain mene jakeluun että toinen on varattu eikä kiinnosta millään tasolla edes tutustua? Haluaisin tietää miten te olette ratkaisseet poikaystävänne takiaisongelman jos sellainen on kohdalle tullut?

Kommentit (9)

Vierailija

Ei juma, lähestymiskielto on sitten viimen oljenkorsi jos toi tosta pahemmaksi menee. Jos tuo vaan jatkuu tuollaisena, niin eihän sille enempää pysty tekemään. Miehesi tekee jo kaikkensa ja hyvä niin. Toivottavasti muija luovuttaa pian

Vierailija

Toi on kyl ihan älytöntä et joku muija ees roikkuu jossaki ihmisessä turhanpanttina vaikka toinen on jo kertonut selvästi ettei todellakaan ole kiinnostunut jne. kuullostaa jo vähän siltä että saattais tossa asiassa jotain hämärääkin olla? :o en nyt halua sun poikaystävääs lähtee tuomitsee, kunnei päällepäin näyttäis olevan syytä, mutta eihän sitä koskaan voi olla varma. En vaan tajua miten ihmeessä toi muija muka roikkuu siinä noin paljon jos tossa ei oo mitään takana? miten muka voi olla mahollista, ite en ikinä alentuis tommoseen missään tilanteessa vaikka oisin kuinka ihastunut johonkin tyyppiin, en ikinä nolais itteeni tollee :D Mutta toivottavasti kaikki järjestyy :)

Vierailija
Vierailija

Mulle on käynyt samalla tavalla. Myöhemin selvisi, että poikkis oli pannut sitä. Varmasti sunkin on.

Juu no olen 100% varma ettei poikaystäväni ole koskenutkaan tuohon ämmään.

Vierailija

Toisilta vaan puuttuu muutama ruuvi päästä... Inhottavaa toi kyllä on. Mun poikaystävälle kanssa kirjottelee jotku muijat välillä, todella ärsyttävää. Onneks poikaystäväs on kuitenki sanonut suoraan ja tylystikin tolle muijalle. Kannattaa yrittää olla välittämättä, eiköhän muija tajuu pian lopettaa. Jos ei, nii sitten vaan lähestymiskieltoo tms. peliin :De

Vierailija

Voi luoja, toisilla on vaan niin paksu kallo ettei siihen saa taottua järkeä ees pajavasaralla. Mutta toivotaan, että tää nainen luovuttais ja mahdollisimman pian!

Vierailija

no huhhuh. Ihme tyyppejä täällä onkin. Enpä tiedä, olette tehneet asiat oikein selväksi. Varmaan vaan pitää odottaa, että tämä nainen luovuttaa. Poikaystäväsi on selkeästi ilmoittanut kantansa naiselle, joten ehkä kannattaa kokeilla sitä, ettei huomioi kyseistä naista enää ollenkaan. Jos hän pistää esimerkiksi fb:ssä viestiä, kannattaa kokonaan jättää vastaamatta. Ja törmätessä voi esittää, ettei huomaakkaan kyseistä ihmistä. Näin nainen ei saa minkäännäköistä huomiota (on se negatiivinenkin huomio huomiota) ja ehkä hän tajuaisi luovuttaa. 
Toivottavasti pääsette eroon tuosta riesasta.

Vierailija

Ja yks keino, että sun poikaystävä ja sää bloggaatte tuon naikkosen just fbssä "mustalle listalle", nii ei pääse sitä kautta stalkkaa..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat