Lomalle Kullan kanssa, mihin?

Vierailija

Meillä olis mun miehen kanssa tarkotuksena lähtä vuoden vaihteessa (vasta) jonnekkin pieneen reissuun. Ollaan vähän jo mietiskelty, että kylpylää tai jotain, mut mie en osaa päättää ja asia mietityttää jo (tottakai kuka vain nainen alottais jos täydellisen suunnittelun ;> )

JOTEN !

Mikä olis sellanen ihana paikka nuorelle pariskunnalle juhlistamaan vaikka vuosipäivää? Kylpylä ehkä joo, mutta mie haluaisin jotain uusia kokemuksia :) (kylpylöiny joka vuosi...) jotain romanttista ja ihanaa,rauhallista mutta kuitenkin nuorekasta, ettei aleta mummoiksi ;) Jotain hoitoja, hierontaa, ruokaa (eli siis kaikkea ihanaa jossain muualla kun kotona ) ;D

ootteko te rakkaat cosmoilijat reissanneet kultanne kanssa ja yöpyny jossain romanttisessa paikassa jos kyllä niin, missä? ;)

kiitos jo etukäteen jos joku vaivautuu vastailemaan =) olis ihan huippua päästä jonnekkin !

Kommentit (4)

Bina
Seuraa 
Liittynyt19.7.2012

Puolaan. Menkää viikon lopuks  pe-su puolaan esim. warsovaan kylpylään/shopailuun. Ei oo kalista shopailla puolassa. Viro on aika old juttu silleiin...............riippuen budjetista. Tai sit vaikka etelä viroon, ei paha. Riippuu ihan teistä ja raha budjetista. 

Tai turkuun ;)

Vierailija

Viro on kyllä ihana ! Suhteellisen lähellä ja hintatasoltaan ainakin jossain määrin Suomea halvempi. Tallinnasta ainakin saa hirmuisen hyvää ruokaa ja vanha kaupunki on kaunis. Ja se Pärnu on ilmeisesti oikein sellanen "kylpyläkaupunki". Tuttu pariskunta kävi siellä parisen vuotta takaperin ja he ainakin tykkäsivät :)

Vierailija

myö oltiin muutama viikko sit alanyassa..suosittelen lämpimästi:)on lämmintä,ja edulliset hinnat.. jo n. 500ellä pärjäs hyvin viikon retkineen,ostoksineen jne.mut toisaalta,jos tarkotus olla vaan muutama päivä niin hmm...turkissa kun riittää nähtävyyksiä jne.viikoks,ja siitä eteenkinpäin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat