Isä vakavasti sairas

Vierailija

Kohtalotovereita? Sain kuulla että isälläni on syöpä. Itkin sitä pari päivää ja nyt mietin että asian kanssa on vain pärjättävä. En yhtään tiedä miten reagoida, ei ole lähipiirissä tällaista ollut.

Mietin myös voinko saada mitenkään tietoja hänen terveydentilastaan, pelkään ettei kerro kaikkea, kun asuu eri paikkakunnalla. Ennusteen pitäisi kuitenkin olla hyvä...

Kommentit (4)

Vierailija

Voi ei, jaksamisia sulle<3 itselläni on isä sairastanut syövän, tosin siitä on kymmenen vuotta aikaa mutta muistan ne ajat kyllä kuin eilisen. Omalla isällä kilpirauhassyöpä, joss ennusteet myöskin hyvät joten leikkaamalla selvittiin ja vielä ollaan säilytty etäpesäkkeiltä ym. luojan kiitos. joka vuosi vähän jännittää kun hän käy kontrolleissa.

Raskasta aikaa toi tommonen on kun oma vanhempi sairastuu. Oikeestaan siinä ei varmaan hirveesti pysty muuta tekemään kuin olemaan läsnä ja sillä läsnäololla tukemaan sairastunutta. Ymmärrettävää, ettei omat vanhemmat halua lapsiaan huolestuttaa kertomalla turhan yksityiskohtaisesti sairauden kulusta. Mutta jos yrität hänen kanssaan keskustella useaan otteeseen asiasta, ehkä tietoja tulee paremmin esille syövän ennusteesta ym.

Jaksamisia sinulle ja toivon isäsi puolesta kaikkea hyvää, muista että nykyään on todella hyvät hoitomahdollisuudet vaikeisiinkin syöpiin ja muihin sairauksiin joten isäsi on varmasti hyvissä käsissä.

Vierailija

Hei, onko teidän isällä mikroaaltouunia? Se voi aiheuttaa syöpää, eli jos on, niin antaa sen jollekin toiselle. Sekin voi sairastua syöpään, mutta oma isä on aina oma isä :)

Vierailija

Hei, minulla on niinkin ikävä tilanne että isäni vetelee tällä hetkellä viimeisiään haimasyövän takia. Sitä ei pystytty 2011 kokonaan leikkaamaan pois joten on päässyt leviämään. Kunto on heikko eikä pysty enää syömään/juomaan mitään. Syöpä koettiin perheessämme jo aiemminkin kun äitini sairasti rintasyövän josta on kyllä jo selvinnyt 5 vuodessa. Isäni tilanteessa ei pystytä enää tekemään mitään vaikka se tuntuukin uskomattomalta ja sitä ei vain pysty hyväksymään... Pitää vain elää ja hyväksyä asia.. Sinun isälläsi on varmaan vielä ihan hyvät mahdollisuudet selvitä, syöpää on kuitenkin niin monenlaista ja erilaista!

Vierailija

Ikävä kuulla isäsi tilanteesta. :( Rankkaa on, kun ei voi kuin odotella. Diagnoosin jälkeen hoidot on aloitettu, eikä tietoja tehosta saa ennen kuin vasta loppukesästä. Tällä hetkellä kunto on vielä hyvä. Veriarvot olivat kuulemma normaalit, joten yritän saada tästä toivoa, koska veriarvoista tauti alunperin löydettiin...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat