Kortsuongelma!

Vierailija

Ollaan miehen kanssa vältytty tähän asti kumin käytöltä aika hyvin ja nyt siitä tulee sitten pakon edestä pidempiaikainen ratkaisu ja me ei kertakaikkisesti saada hommaa toimimaan niiden kanssa. Kertokaa nyt joku, että missä menee pieleen.

 

Suurin ongelma on se, että miehestä ei tunnu miltään kun esinahka ei pääse liikkumaan, on muutenkin vähän tunnoton tuosta nupista (ymmärtääkseni isovehkeisten ongelma?) ja yhdyntä pidentyy tosi paljon. Mulla on taas herkät paikat ja kumi menee rullalle tyvestä ja hiertää todella pahasti oikeastaan heti alusta asti ja kun se homma pidentyy, niin se alkaa meneen tosi hankalaksi. Liukkarit, lämmittelyt sun muut ei auta, korkeintaan miehestä tuntuu vielä vähemmän miltään. Lisäksi mun paikkoja sitten kirveltää jälkikäteen, tuntuu että se johtuis siitä kumien omasta liukkariaineesta.

 

Jotenkin noi ei pysy paikoillaan millään, vaan valahtaa ns. puolitankoon rullalle. Koko on kait sitten juu väärä, mutta oikeaa ei tunnu olevan olemassakaan tai sitten ollaan osteltu (kaikki markettimerkit kokeiltu ja netistä tilattu) aivan väärän muotoisia ja valtaosa on ihan liian lyhyitäkin. Miehellä on tyvestä todella paksu ja se suippenee hieman kärkeä kohden, niin mikään ei pysy siellä juuressa päinkään paikoillaan. Juomullisiakin kokeiltiin, mutta "ahdistavat" kuulemma ja tuntuvat aivan liian kireiltä ja vehje on ihan turtana.

 

Yhdyntä on meille tosi tärkeä asia ja harmittaa ihan vietävästi, jos se ei toimi ties kuinka pitkään aikaan ja ikävää se on miehenkin kannalta kun ei tunnu. Tuntuu typerältä kun ei tämän ikäisenä vieläkään osaa käyttää noita..

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat