E-pillerien reseptin uusiminen ja..

Vierailija

Mulla oli tossa yazz e-pillerit käytössä about puol vuotta sitten, kunnes lopetin, koska ne eivät sopinut mulle yhtään. 6kk oli joka kuukaus varmaan 4 viikon menkat. No mutta asiaan, kävin siis lääkärissä, että saisin uudet e-pillerit, mut sanoi, että varaa aika tutkimuksiin ja sitten saan uudet. Eli siis katsottais onko tauteja jne.. Mut tarviiko tuossa samassa tehdä sitä papa koetta? Se kuullostaa nii kauhealta, etten nyt siihen haluis mennä :( Ja eikse pitäis muutenki vasta 20 vuotiaana viimestää tehdä? Haluun kyl tietää onko tauteja, mut tota papa koetta en tiiä.. Tää on vaa venyny ton takia niin, etten oo vieläkään päässy lääkärii, että saisin ne e-pillerit ja näkisin oisko vaikka tullu mitään tauteja (vaikka tuskin)..

Kommentit (3)

Vierailija

Vaikka papakoe otettaisiinkin, niin sitä on ihan turha pelätä. Se on paljon pienempi kipu kuin esim. Korviksien otto eli se ei satu juuri yhtään. Mene siis huoletta lääkäriin ottamaan uusi resepti ja tarkistamaan asiat kuntoon!

Vierailija

Papakokeen sattumista liioitellaan aika reippaasti. Näytteen otto nipistää pikkuisen ja kuten ylläoleva mainitsi, esim. korviksien ottaminen sattuu enemmän. Koko operaatio on muutenkin parissa minuutissa ohi.

Vierailija

Ei se satu ollenkaan. Kyllä sen ottamisen tuntee, mutta se ei satu ollenkaan. Ei sitä kannata pelätä! Voithan sä sanoo, että sulta ei oo ikinä otettu sitä, et kertoo vähä siitä enempi ym. Rohkeesti vaan sinne lääkäriin:)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat