Aloitteen teko

Vierailija

minulla on ongelma, mihin tarvitsisin kaikkien apua. Toivon, että jaksat vastata, jos sulla on pienintäkään ideaa.

miten te teette aloitteen seksiin ja saatte miehenne syttymään? Konkreettisia neuvoja tarkasti selitettyinä kiitos ja pienimmätkin vihjeet jakoon!

Kommentit (5)

Vierailija

Itse teen aloitteen usein vain alottamalla suutelemaan miestä kiihkeästi ja esim. Ottamalla häntä päästä samalla kiinni. Siitä on helppo jatkaa vartalon hyväilyllä jonka jälkeen voi pussailla vaikka kaulallekin. Mieheni tosin syttyy aika helposti,esimerkiksi hän lämpeää jo siitä jos keikistelen "vahingossa" tai ihan tahallaan hänen edessään alusvaatteilla, puhumattakaan alasti olosta:) myös suora ehdotus seksistä voi joskus tepsiä. Enempää vinkkejä en oikein osaa antaa, mutta toivottavasti näistä oli jotain hyötyä:)

Vierailija

Kiitos vastauksesta! Nyt tarvitaan jotain muuta kun suoraa ehdotusta.. Mieheni ei syty ihan pienestä.. hirveästi porukkaa käyny katsomassa, saisiko myös vastauksia? :) teillä varmasti on hyviä vinkkejä! (:

Vierailija

Meillä toimii jos menee vaikkapa kesken miehen telkkarin katsomisen (ei kannata kokeilla jos on joku oikeesti sellanen ohjelma jonka miehes tosiaan haluu nähä) istumaan päälle tai vaikka viereen alkaa suukottelemaan ja siirtyy pikkuhiljaa alemmas ja alemmas ja lopulta hyväilemään penistä. Siinä sitten housuja availemaan (hitaasti tämä kaikki) ja boksereita raottamaan sen verran että saa peniksen esille ja sitten sitä suukottelemaan, välillä suuhun ottaen. Tässä vaiheessa mies alkaa olla jo sen verran syttynyt että ei enää telkkari ookkaan se ykkösjuttu ja alkaa multakin vaatteet lähteä ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat