Kauheeta kun en voi antaa miehen...

Vierailija

...nuolla mua, koska halusin siirtää kuukautisia ja aloitin toisen e-pilleriliuskan entisen perään jättämättä lumetabletit väliin, ja nyt sit tulee oikeestaa joka päivä ruskeanpunaista tiputteluvuotoa.... :s mies on pari kertaa nyt täng ongelman alettua halunnut  antaa suuseksiä, mutta oon vaan ollout että ei nyt tarvi oikeesti, koska en todellakaan kehtaa alkaa selittämään että ne e-pillerit aiheutti tällaista... mitä teen tai sanon? :s kauheeta, koska pelkään että mies loukkaantuu tai luulee etten tykkää, vaikka todellakii tykkään..... 

Kommentit (4)

Vierailija

no sano sille toi pilleri juttu ja että sen takia tiputtelee vähän sellaista verensekaista vuotoa. että et halua että se saa sitä suuhunsa ja että hoidetaan homma sit kun se menee ohi, ok?

luulis ymmärtävän.

Vierailija

No kai tuo nyt on helpompi selittää kun jättää mies siihen uskoon ettet pidä suuseksistä? Miehet kyllä tietää, että naisilla on menkat ja pillereitä ja muuta.

Vierailija

Ootko nyt ihan tosissas ettet voi suoraan miehellesi kertoa mistä on kyse? Siinä vaiheessä kyllä kannattaa jo miettiä et onko tuossa touhussa muutenkaan mitään järkee jos ette voi puhua tuommosista jutuista toisillenne.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat