Tämän kaltaisia kirjoja?

Vierailija

Osaisiko joku suositella jotain kirjoja, jotka olisi TODELLA koukuttavia?
S.J Watson  Kun suljen silmäni, oli todella todella koukuttava! Eli jotain sen tapaista? 
Myös muun kategorian koukuttavia kirjoja voi suositella!

Etsin myös kirjoja jotka kertovat hyväksikäytöstä, päihderiippuvuudesta (mieluiten niin, että läheinen kertoo tarinaa, esim. Katerina Janouchin läheinen on hyvä esimerkki)
Tai jostain vastaavasta vaikeasta aiheesta.

Myös kirjat jotka kertovat isosta ikäerosta kiinnostavat, pikemminkin sellainen "kielletty" rakkaus aiheiset, että esim.opettaja & oppilas rakastuu tms.
Loving annabelle elokuva kertoo hyvin aiheesta, kaikki tuommoiset kielletty rakkaus aiheiset kirjat kiinnostaa!

Myös Deborah Spungenin Nancy kirjan kaltaisia kirjoja sopii ehdotella, sekä Torey Haydenin kaltaisia (Toreyn kaikki kirjat olen lukenut)

Ja sitten vielä sokerina pohjalla, kaikkia chick lit teoksia! Kaikki Sophie Kinsellan, Lisa Jewellin, Cecelia Ahernin, Jane Greenin, Plum Sykesin, Lauren Weisbergerin ja Marian Keyesin kirjat on jo luettu.

Kommentit (3)

Vierailija

Poikani Kevin on todella koskettava kirja, samoin Oma taivas. Olen myös lukenut kirjan, joka koostuu äidin ja tyttären kirjeenvaihdosta ja tyttärellä on huumeongelma.. Valitettavasti en vain muista tuon kirjan nimeä.. :/ Tämä äiti on siis suomalainen, mutta kirjeenvaihto tapahtuu englanniksi, koska tytär ei osaa kirjoittaa suomeksi Amerikassa asumisen takia..

Vierailija

Suomenkielisiä teoksia en etsi, en jotenkin tykkää Suomalaisten tavasta kirjoittaa :D
Poikani Kevin on nähty jo leffana, joten ei taida olla järkeä alkaa enään lukemaan sitä :/
Eikös oma taivas ole enempi jotain fantasiaa? Scifiä, fantasiaa tai mitään mikä on epätodellista, en etsi, en ole ikinä tykännyt sen kaltaisista kirjoista, saatika sitten elokuvista :D

Kiitos silti kovasti vinkeistä! :)
Lisää vaan!

Vierailija

Oma taivas kertoo tytöstä, joka katoaa ja myöhemmin löytyy surmattuna. Ei ole fantasiaa, mutten halua paljastaa juonta tämän enempää..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat