Tatuointi haaveita

Kommentit (15)

Vierailija

Itsellänikin on joskus toiveissa ottaa joku pieni tatuointi, ja olen miettinyt juurikin samantyyppisiä tekstejä - tai itseasiassa yksi lauseentynkä on jo pitkään ollut valmiinakin. Mietityttää vain se, kun haluaisin sen nimenomaan tuollaisella herkällä, kapealla fontilla - alkuun on varmasti hyvännäköinen, mutta miltähän tuollainen näyttää kun värit alkavat leviämään? :/

Vierailija

Joo tiedän todellakin, aluksi halusin tatuointia jalkapöydän reunaan, mutta niin monet sanoivat että teksi leviää niin paljon ettei todella kannata sitä siihen ottaa. Ja itsellä on myös juuri tuollainen kapea fontilla oleva teksti hakusessa. Voikun tietäisi miltä se näyttää sitten muutaman vuoden jälkeen. :/

Vierailija

Kivoja tatuointi-ideoita ! :)

Olipa kiva kun tällä viikolla taas löysin blogisi; luin sitä jo silloin ammoisina aikoina kun vielä asuitte Hollannissa niinkuin itsekin :)

 

Vierailija

Heiii, jee mahtavaa että löysit tänne! Olemmekos siis ihan tuttuja vai vaan samassa maassa asuneita? :)

Vierailija

Oh, tell me about it! :D Haaveissa on ollut tatuointi jo pidempään ja vuoden sisään on kirkastunut ajatus siitä, millainen siitä tulisi ja mihin, mutten oo vaan uskaltautunut vielä ottamaan :)

Vierailija

Hih joo, itselläni on myös muuten niin herkkä iho niin kaikki googlen kauhutarinat siitä jos olisi allerginen tatuoinnille saavat minut odottamaan. Onkohan se kuinka yleistä vai vaan niitä pahimpia mitä voi käydä juttuja. :/ Kerro sitten jos uskallat joskus ottamaan :)

Vierailija

Makin olen ottanut viime aikoina kaksikin tatuointia ja toisen juuri tuohon ylakasivarteen kuten erin wasson-kuvassa. SIina on eraan tarkean henkilon kasialaa ihan sydamen vieressa :). Mulla ei ole ollut tuota ongelmaa etta teksti tai kuva olisi koskaan levinnyt (vanhin tatuointi nyt 13v.vanha), pikemminkin varit vaan on haalistunut. Riippuu ehka paikasta mihin sen laittaa? Laitoin just uuden eraan yli 10v. vanhan viereen ja varisavyn eron kylla huomaa, pitaisi kayda varittamassa sita toista. Ja joo, voi tuohon jaada vahan koukkuun...

Ella b

ellabellaranskassa.blogspot.com

Vierailija

kannattaa olla tarkka missä ottaa koska ammattilaiset käyttää testattuja värejä, itselleni tehtiin kiinan ihme maa värillä tatuointi ja se tulehtu todella pahasti ja muistona on suttunen arpi kasa! ohuet kuvat leviävät ajan kanssa mutta niin ne leviää muutkin tatuointi on ikuinen mutta ei ikuisesti pysy hyvänä. ja joo niihin jää koukkuun! myös paikka vaikuttaa leviämiseen.

Vierailija

Madde : Ei ollaan koskaan tavattu face-to-face :)

Mutta muistatko kun teitte Sveitsin aikana niitä "shoppailureissuja" muistaakseni Ranskan puolelle joissa kirjoitit blogissa... Arvaa vaan raahasinko mäkin miestäni viikonloppu-extempore-matkoille Luxembourgiin jne ties minne sun blogista inspiroituneena :D

Vierailija

"Mietityttää vain se, kun haluaisin sen nimenomaan tuollaisella herkällä, kapealla fontilla - alkuun on varmasti hyvännäköinen, mutta miltähän tuollainen näyttää kun värit alkavat leviämään? :/"

Tuohon värien leviämiseen haluan sen verran kommentoida, että kun itse hankin ensimmäistä tekstitatuointia ja menin mallin kanssa tatuoijalle, hän ohjeisti heti ottamaan isommalla fontilla -jotta tätä leviämistä ei tapahtuisi. Toki tatuointi ajan mittaan vähän muuttuu, mutta monilla ongelma on lähinnä siinä fontin koossa. Tykätään että on pienen pientä, muttei ymmärretä, että esim. e:n tai a:n tuo "aukko" menee umpeen. 

Eli vähän isommalla fontilla ja kysyy vielä asiansa osaavalta tatuoijalta mielipiteen, niin kaikki hyvin. :)

Nimimerkillä "Ensin oli yksi, nyt 7 tatuointia" :D

Vierailija

Rakastan tatuointeja, tällä hetkellä niitä on viisi ja kuudes tulossa syksyllä :) Olen kyllä suunnitellut jo vaikka kuinka monta tatuointia itselleni, moni paikka on jo varattu tietylle kuvalle. Suunnittelen myös todella paljon tatuointeja ystävilleni ja tutuille, taide on myös rakkauteni. 
Kannatan siis ehdottomasti tatuoinnin ottamista, kunhan se tuntuu itsestä hyvältä ja sitä on miettinyt kunnolla. Ja jalkapöytään teksti kuulostaa todella hyvältä! Jos olet epävarma, kannattaa kääntyä ammattilaisten puoleen. Jos he eivät suosittele siihen ottamista, ehkä keksitte toisen paikan tatuoinnillesi :) 
Good luck! 

Vierailija

Joo tatuoinnin paikka on vaihtunut useamman kertaa ja kylki ja ranne on myös ollut listallani. :) Hih ehkä sitä jossain vaiheessa saisi tehtyä päätöksen ja uskaltautua ihan pidemmällekin asiassa. :) 

HIh ja niin moni onkin sanonut että ensimmäisen jälkeen tekee mieli vain hankkia enemmän ja enemmän. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat