I'm Alive!!!

Kommentit (8)

Vierailija

Voi oon niin kateellinen! Bongailitko ketään julkkiksia? Eikös niitä aina pyöri ihan hirveesti Coachellassa :)

Vierailija

Pyörii, mutta samoin 200 000 muutakin ihmistä. :D Heheh eli ihan helpolla bongaile jos ei satu kävelemään vastaan ihmismassoissa. :D Hyvä että sai pidettyä kaverit mukana siellä vilinässä. :) Onneksi paparazzit paikalla pitivät huolen sitten noista julkkiksista, sillä itse en olisi tunnistanut ketään. :) Paitsi Tommy Lee:n, onneksi sentään lehdistä näkee julkkiskuvat jälkeenpäin, niin tietää kenen kanssa on ollut samoissa bileissä. :)

Vierailija

Niin yllättäviä esiintyjä jotka olivat niin makeita paikan päällä, Mobyn dj keikka oli aivan upea, two door cinema club oli tosi hyvä, La Roux oli ihan mahtava!!! Lisää tulossa pian ihan postauksen muodossa :) 

Vierailija

Instagram on kyllä niin loistava niin pääsee mukaan aina, netti toimi kyllä aivan super huonosti, ja jouduin aina menemään leirintäalueen ulkouolelle niin sain ladattua kuvat. :D 

Vierailija

Minkäslainen muuten oli ilmapiiri ja meininki tuolla festareilla? Noin niinkuin suomalaisiin festareihin verrattuna... Oliko meno samanlaista kännäystä vai onko jenkit erilaisia? :)

Vierailija

Uusimmassa postauksessa tästä hieman kirjoittelinkin. Ilmapiiri oli tosi mahtava, rento ja kaikki olivat hyvällä fiiliksellä mukana. Ikävä kyllä huumeita näkyi todella paljon ja ihmiset eivät olleet niinkään humalassa, mutta pää muuten sekaisin.. :/

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat