Oikeasti erilaisia blogeja?

Vierailija

Täällä(kin) on blogikeskusteluja pilvin pimein, mutta joka kerta, kun yritän etsiä uutta luettavaa, törmään vain ja ainoastaan persoonattomiin muoti-, tyyli- tai varsinkin lifestyle-blogeihin. Löytyisikö keneltäkään blogia, joka ei olisi mitään edellä mainituista ja mielellään poikkeaisi jollain tavalla massasta? :) Erityisesti pidän tekstipainotteisista blogeista, joissa on oikeasti jotain sisältöä, mutta toki kauniita kuviakin joskus ihan mukavaa on katsella.

Ja jos hyvinvointiasiat ja onnellisuuspohdinnat kiinnostavat, käykää toki kurkkaamassa minunkin blogini, http://positiivisuusprojekti.blogspot.com :)

Kommentit (14)

Vierailija

http://kindarandomcrap.blogspot.com/

Tyylini on siitä erikoinen, ettei mulla ole yhtä tiettyä tyyliä. Pukeudun päivän mukaan, miltä sattuu tuntumaan. Joskus räppärimuija, joskus vähän hippi, joskus jotain aivan muuta. 

Blogini on monipuolinen ja asiaa tulee tyylini ja päivän asujen lisäksi myös mielipiteistäni, lifestylestäni, sisustamisesta, kodistani, avopuolisostani, lemmikkihaaveista ja videoitakin teen! 

http://kindarandomcrap.blogspot.com/

Vierailija

Mun nimi on Milla, optimistinen, huumorintajuinen ja vahva persoona, joka rakastaa elämän pieniä iloja, ja toivottavasti tämä välittyy myös lukijoilleni. Midnight Cityssa esiintyy paljon valokuvia, päivän asuja ja niin huvittavaa ja kepeää kuin myös tunteella kirjoitettua ja mielipideikästä tekstiä. Haaveena psykologin/mallin hommat ja muutto ulkomaille muutamaksi vuodeksi. Tervetuloa mun blogin pariin ja toivottavasti tykkäät!

Pääsin myös hiljattain Idiedays Inspirationiin mukaan! :)

♥:lla http://whenyourheartbeats.blogspot.fi

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat