onnelinen päivä

Vierailija

Miten vaikutatte omaan päiväänne? Jos puoliso on esim. huonolla tuulella, miten pystytte olemaan itse onnellinen, jos hän ei ole? Minulla saattaa kiertää kehää ajatukset, mitä mies sanoo, kun ajattelen, että suhteessa olisi kummankin voitava hyvin, niin jotenkin en tunnista omia tunteitani ellen tiedä, että toinen voi hyvin. Koko aikani menee siihen,että mietin, mitä toinen tällä hetkellä juuri ajattele tai tekee. Se ei ole normaalia ja tiedän sen, mutta en saa itseäni irti tästä kierteestä

Kommentit (2)

Vierailija

Kyllähän miehen huono tuuli tarttuu minuunkin, murehdin että mikä nyt on miehellä pielessä ja tulen itsekkin surulliseksi jos miehella on paha olla. Ja jos mies kiukkuilee, eipä siinä itseäkään paljon hymyilytä. Ja tilanne on varmasti sama myös toisin päin. Tälläisinä hetkinä yritän löytää itselleni edes vähän vapaata aikaa; lenkkeily, salilla käymistä, ihan vain pitkä kuuma suihku ja kynsien lakkausta vessassa lukkojen takana. Kunhan saan hetken olla yksin, selvitellä ajatuksia ja antaa miehellekin tilaa. Sitten voidaan rauhassa jutella mikä mättää, vaihtaa kuulumisia jne. Ja monesti siinä molempien paha mieli häviää.

serenity
Seuraa 
Liittynyt14.4.2013

Riippuu ehkä vähän tilanteesta täällä suunnalla. Jos joku lähipiiristä on pahalla tuulella, koitan olla vain hissukseen, etten ainakaan ärsytä lisää. Mutta toisaalta, kyllä se huono tuuli on aika hyvä tarttumaan. Mielelläni yritän kuitenkin selvittää, mistä se paha tuuli johtuu ja sitten piristää jollain tapaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat