Seksiä menkkojen aikaan?

Vierailija

Poikaystäväni ehdotti tänä iltana seksiä vaikka minulla on kuukautiset. Tiedän sen olevan sotkuista ja se siinä varmaan mietityttää. Oletteko te harrastaneet seksiä kuukautisvuodon aikana ja mitä mieltä olitte siitä..?

Kommentit (6)

Vierailija

Kyl sitä voi sekstailla menkkojenki aikaan, tosiaan on hieman sotkusta että ehkä kannattaa laittaa joku pyyhe alle suojaksi tms. Omasta kokemuksesta kerron ettei ollu itelle ehkä niin miellyttävää ku paikat on arkana kuukautisten aikaan muutenkin, mutta ihan jees. Kokeile vaan rohkeesti jos susta itestä tuntuu hyvälle ajatus:)

Vierailija

Olen joskus harrastanut seksiä menkkojen aikana, en tosin monesti kun entinen ajatteli jotenkin asian sillälailla että minuun sattuu kun vuodan verta, veri heikkotti häntä siis muutenkin joten en monesti. Sotkusta on kun mikäkin, mut esim. suihkussa vois ihan hyvinkin, mikäli miehekkenkin tekis mieli :)

Vierailija

Onhan sitä tullut seksiä harrastettua menkkojen aikana, mutta sovimme miehen kanssa että ekoina päivinä kun vuoto on runsasta, yritämme pitää näppimme erosta toisistaan, kun homma on niin sotkuista. Itseäni ei sattunut ja menkkojen aikana tunnen olono ehkä jopa kiimaisemmaksi. Sänky, minun ja ja miehen paikat sotkeentuvat kyllä sen verran, että teimme tälläisen päätöksen. Ja tosiaan tuo suihku on hyvä paikka harrastaa, saa paikat heti pestyä (meillä ei vain onnistu seisaaltaan kun pituuseroa on niin paljon, eikä kovilla laatoilla muut asennot hyviltä tunnukkaan)

Vierailija

Olen. Ei tuntunut mielestäni yhtä hyvältä kuin normaalisti, oli siis vaikeampi saada orgasmi. Muutenkaan mielestäni se veri ei ole kovin kiihottavaa.. :D

Vierailija

Varmaan tulee vähän myöhässä vastaus, mutta sanotaan nyt kuitenkin!

Eli totta kai voi harrastaa, mutta itse en ole sitä siinä perinteisessä panemisen mielessä tehnyt - jos jotain haluaa ja himoitsee puuhastella, ovat menkat loistava aika tehdä jotain uutta. Ei sitä seivästä (:D) aina tarvitse sinne samaan osoitteiseen laittaa. Hyväksi todettuja paikkoja esim. "ihan vain" reisien väliin, rintojen väliin ja suuhun tietenkin. Peppuseksikin toimii myös.

Itse näin hieman pidempää jo parisuhteessa oltuani oon alkanut arvostaa menkkoja. VAIKKA olen yleensä se, jota "panettaa aina" ja tekee aloitteen. Tulee mahdollisuus kaivata ja tulla kaivatuksi. :)

Mutta tsemppiä!

Vierailija

Onhan tuotakin tullut tehtyä vaikka aina yritän kyllä sanoa että ei nyt viittis :D Ite en nyt pillereiden käytön myötä vuoda kovin runsaasti, eli sotkua ei yleensä tule lakanoille asti, mutta kyllä se olo on jälkeenpäin silti aina sen verran ällö että suihkuun on kiire :D Mutta eipä meistä kumpikaan onneksi sitä verta pelkää, poikaystävää tavallaan ehkä jopa kiihottaa, hah. 

Uusimmat

Suosituimmat