Suuria bloggareita

Kommentit (5)

Vierailija

Moikka Madde!

Olisi mukavaa saada jokin koti postaus luettavaksi jossain vaiheessa. :)

Teillä kun on miehesi kanssa paljon kaikkea menoa ja puuhaa (rantaelämää, töitä, ystävien kanssa ajanviettoa, deitti-iltoja, matkailua jne.)niin miten teidän hauvat ovat näinä aikoina? Jos nyt otetaan pidemmät reissut pois laskuista niin ovatko koiruudet kahdelleen kotona ja viihtyvätkö vai onko teillä hoitopaikka aina niille? Onko hauvat mitenkään hankaloittaneet teidän menemisiä ja tulemisia? Olisin kiitollinen vastauksista. :) Ai niin, ja sitä deitti-illan postausta myös odotellessa!

- Anni

Vierailija

Heiii, laitetaan koti-ja deittipostaus muistiin:) 

hih ja blogin perusteella saa niin helposti tietyn tyyppisen kuvan, vaikka todellisuus voisikin olla aivan toista. Mutta koirat eivat kyllä ole hankaloittaneet meidan elamaamme yhtaan. :) toiset ovat vielä sellaisia lellipossuja ettei mitaan rajaa:D Samalla tavalla arki etenee kuin Suomessa koirien kanssa asuessa ja toissa kaydessa. Taalla viela on ihana etta oikeastaan kaikilla kavereillamme on koiria niin usein kaydaan pitkilla lenkilla yhdessa tai koirarannoilla. En voisi itse kylla kuvitella ekana ilman noita possuja:) hih sellainen kaksikko ovat:) muuten kaikki tekemiset taalla ovat noin tunnin matkan pahassa kotoa eli ei kauan toisten tarvi olla yksin.:)

Vierailija

Kuvissa ei tugos välity ollenkaan. Tarttuiko mitään mukaan ja ihan uteliaisuuttani olisi kiva tietää millaisia hintoja tuotteilla oli? Oli riistohintoja niinkuin Suomessa yleensä.

Vierailija

sisalle ei onneksi paastetty ihmisia liikaa kerralla, niin ahdistustungosta ei paassyt syntymaan:) itse en loytanyt mitaan mutta mita hintoja katsoin niin 10-20$ teepaidoista pyydettiin. Monella bloggarilla oli myos oman malliston vaatteita myynnissa jotka olivat hieman kalliimpia. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat