Apua aloittelevalle suihinottajalle!!!

Vierailija

Kertookaa ihan kaikki mahdollinen, kuten esim. miten aloitattte ja mistä miehet pitävät. Tarviiin pikaista jelppiä!

Kommentit (1)

Vierailija

-Aloita hitaasti, jostain muualta kuin kärjestä suoraan! Etene hitaasti liikkeissäsi, näin kiusaat ja pitkität odotusta hyvällä tavalla

-Varo hampaitasi, pidä myös sopiva ''imuteho'', liian vähäinen ei tunnu ja liian kova vaan satuttaa..

-Pyörittele kieltä samalla kun liikutat penistä suussasi edestakaisin, tee tämä varsinkin terskaan. Paras tyyli on kuvitella imeväsi tikkaria

-Kosketa välillä kiveksiä, käsin puristamalla varoen tai suullasi (opettele ottamaan vaikkapa toinen kives suuhun, toimii)

-Kivesten alla olevaa ihoaluetta voit hyväillä joko kostutetuilla sormillasi niin että painat hieman voimakkaammin ja liikutat sormiasi ylösalas, tai mikäli sinulta löytyy kokeilunhalua voit tehdä tämän kielellä ja samalla nuollaa kiveksiä, tämä on monesti vastustamatonta miehelle. Tätä liikettä voit jatkaa alemmas miltei peräaukkoon asti. (miksei sinnekin, kukin tyylillään. Kannattaa kokeilla ja tunnustella miehen haluja)

-Mikäli tämä ei tunnu sinusta inhottavalta,yritä ottaa penis välillä suuhusi mahdollisimman syvälle. Ja tee tämä yhtäkkisesti, mies yllättyy mukavasti kun hänen naisensa onkin ''tuhma'' ;)

Tässä nyt alkuun muutamia, lisää voi kysyä ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat