Esittelyssä uusi blogi: Awesomeness (+ blogeja luettavaksi?)

Vierailija

Heippa, esittelyssä siis uunituore, vasta jaloilleen nouseva blogi, Awesomeness.

http://katjahblog.blogspot.fi/

Nuori naisen alku (tai siksi ainakin itse haluan itseäni kutsua) kertoo elämästään - salilla käymisen, kaksoistutkinnon loppuvaiheiden, sinkuksi totuttelemisen, kesän odotuksen, ylläpitohevosen, ystävien ja elämän pienten tai miksei hieman suurempienkin ilojen seassa.

Blogissa syvällistä tai vähemmän syvällistä pohdintaa, oman itsensä ja itsenäisyyden hakemista, tulevaisuuden rakennusta ja ehdotonta omasta elämästä nauttimista.
 
Lukijaksi saa, ja pitää liittyä, jos kolahtaa hiukkaakaan - aluilla vasta ollaan, mutta näkeehän tuosta jo vähän, millainen meininki on luvassa. Ja ainahan voi poistaa blogin lukulistaltaan, jos ei enää myöhemmin nappaakkaan?
 
Omia kuvia on tulossa huomattavasti enemmän teksteihin, kunhan saan oman kamerani ystävältäni! No problemos siis, jajaja, noh, mielipiteitä, kehittämisideoita - mitä ikinä mielen tulee risuja tai ruusuja - kun asiallisesti asiansa ilmoittaa niin varmasti kuuntelen. Vastavuoroisuutta harrastan, eli jos olet blogini lukijana ja sinulla on blogi, tulen katsomaan blogisi ja liityn lukijaksi, jos blogisi kolahtaa lainkaan itseeni :)
 
+ Etsin itselleni lifestyle/fitness -tyyppisiä blogeja luettavaksi. Pidän blogeista jotka ovat selkeitä, helppolukuisia, tekstit mielenkiintoisia ja pääasiassa kuvallisia, kirjoittajalla on omat mielipiteensä ja pohdintansa ja uskaltaa näyttää ne! Jos sinulla on tälläinen blogi, laita linkki vastauksena!

Kommentit (1)

Vierailija

Ohhoh, miksi tämä heitti tekstit tuollaiseksi rumaksi pötköksi kun lähetti viestin? Kappalejako löytyi kyllä vielä esikatselussa... :O Noh, pahoittelen kovasti! Todella epämielyttävä lukea tuo teksti nyt..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat